m542tf Üye AHMED...' Alıntı: bir saat erken çıkacağız mustafa abi geri alındığında da bana gece vardiyasinda denk gelmişti Genişletmek için tıkla ... Ben gündemdeydim.
AHMED...' Alıntı: bir saat erken çıkacağız mustafa abi geri alındığında da bana gece vardiyasinda denk gelmişti Genişletmek için tıkla ... Ben gündemdeydim.
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler kardesım hos geldın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Hasan ne haber bu gün dinç misin? __xXx__' Alıntı: as hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Arda nasılsın?
L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler kardesım hos geldın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Hasan ne haber bu gün dinç misin? __xXx__' Alıntı: as hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Arda nasılsın?
DART67 Üye __xXx__' Alıntı: ben iyim diğer arkadaşlarda iyilerdir umarım ----------Eklendi @ 00:23:33 ---------- Yazıldı @ 00:23:03 ---------- aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Sağol hoşbuldum . eee nerden .?
__xXx__' Alıntı: ben iyim diğer arkadaşlarda iyilerdir umarım ----------Eklendi @ 00:23:33 ---------- Yazıldı @ 00:23:03 ---------- aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Sağol hoşbuldum . eee nerden .?
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoşbulduk Hasan ne haber bu gün dinç misin? Teşekkürler Arda nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ----------Eklendi @ 00:27:44 ---------- Yazıldı @ 00:26:53 ---------- DART67' Alıntı: Sağol hoşbuldum . eee nerden .? Genişletmek için tıkla ... öğrencilik halinden ızmir sen
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoşbulduk Hasan ne haber bu gün dinç misin? Teşekkürler Arda nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ----------Eklendi @ 00:27:44 ---------- Yazıldı @ 00:26:53 ---------- DART67' Alıntı: Sağol hoşbuldum . eee nerden .? Genişletmek için tıkla ... öğrencilik halinden ızmir sen
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoşbulduk Hasan ne haber bu gün dinç misin? Teşekkürler Arda nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ıyıyım ıyı... 2 gun erken yatınca kendıme geldım bıraz.... Sen naslsın.
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoşbulduk Hasan ne haber bu gün dinç misin? Teşekkürler Arda nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ıyıyım ıyı... 2 gun erken yatınca kendıme geldım bıraz.... Sen naslsın.
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Mobil değilsen imzamı oku lütfen...
__xXx__' Alıntı: iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Mobil değilsen imzamı oku lütfen...
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Mobil değilsen imzamı oku lütfen... Genişletmek için tıkla ... mobilimde masaüstü görünümüne geceyim 5 dakka
OttomaN TigeR' Alıntı: Mobil değilsen imzamı oku lütfen... Genişletmek için tıkla ... mobilimde masaüstü görünümüne geceyim 5 dakka
AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Mobil değilsen imzamı oku lütfen... Genişletmek için tıkla ... imzayı da mi değiştirdin tam bir değişim sürecine girmişin
OttomaN TigeR' Alıntı: Mobil değilsen imzamı oku lütfen... Genişletmek için tıkla ... imzayı da mi değiştirdin tam bir değişim sürecine girmişin
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: ıyıyım ıyı... 2 gun erken yatınca kendıme geldım bıraz.... Sen naslsın. Genişletmek için tıkla ... Ben çok iyiyim şükür uyku derdim yok alışkınım 5 saat günlük bana yetiyor, bazen öğlen koltuğa koyuyorum kafayı en az 1 saat kestiriyorum.
L-LumieRe' Alıntı: ıyıyım ıyı... 2 gun erken yatınca kendıme geldım bıraz.... Sen naslsın. Genişletmek için tıkla ... Ben çok iyiyim şükür uyku derdim yok alışkınım 5 saat günlük bana yetiyor, bazen öğlen koltuğa koyuyorum kafayı en az 1 saat kestiriyorum.
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: imzayı da mi değiştirdin tam bir değişim sürecine girmişin Genişletmek için tıkla ... Anam ben seni görmedim yav. Ne yapıyon Ahmet iyimisin öğlen derse gireceksin diye yazmadım. İmzam aynı değiştirmedim;İyiyim desem yalan olur, Kötüyüm desem inancıma dokunur, En güzeli şükre vurayım dilimi, Belki o zaman kalbim kurtulur...
AHMED...' Alıntı: imzayı da mi değiştirdin tam bir değişim sürecine girmişin Genişletmek için tıkla ... Anam ben seni görmedim yav. Ne yapıyon Ahmet iyimisin öğlen derse gireceksin diye yazmadım. İmzam aynı değiştirmedim;İyiyim desem yalan olur, Kötüyüm desem inancıma dokunur, En güzeli şükre vurayım dilimi, Belki o zaman kalbim kurtulur...
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben çok iyiyim şükür uyku derdim yok alışkınım 5 saat günlük bana yetiyor, bazen öğlen koltuğa koyuyorum kafayı en az 1 saat kestiriyorum. Genişletmek için tıkla ... alıstıktan sonra kolay sınavlar dersler felan cok yoruyor.
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben çok iyiyim şükür uyku derdim yok alışkınım 5 saat günlük bana yetiyor, bazen öğlen koltuğa koyuyorum kafayı en az 1 saat kestiriyorum. Genişletmek için tıkla ... alıstıktan sonra kolay sınavlar dersler felan cok yoruyor.
OttomaN TigeR Üye Tuba.Erva' Alıntı: meraba Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin ne haber tuba nöbet mi var? ----------Eklendi @ 00:33:17 ---------- Yazıldı @ 00:32:23 ---------- __xXx__' Alıntı: mobilimde masaüstü görünümüne geceyim 5 dakka Genişletmek için tıkla ... Uğraşma yazıyım ben yahu; İyiyim desem yalan olur, Kötüyüm desem inancıma dokunur, En güzeli şükre vurayım dilimi, Belki o zaman kalbim kurtulur...
Tuba.Erva' Alıntı: meraba Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin ne haber tuba nöbet mi var? ----------Eklendi @ 00:33:17 ---------- Yazıldı @ 00:32:23 ---------- __xXx__' Alıntı: mobilimde masaüstü görünümüne geceyim 5 dakka Genişletmek için tıkla ... Uğraşma yazıyım ben yahu; İyiyim desem yalan olur, Kötüyüm desem inancıma dokunur, En güzeli şükre vurayım dilimi, Belki o zaman kalbim kurtulur...