__xXx__ Üye Sofya-' Alıntı: valla öyle çok zor sabır versin rabbim size Genişletmek için tıkla ... amin bu sıkıntıyı çeken herkese versin sırf şu ağrı yüzünden bir an evvel 50 me gelsem diyorum ----------Eklendi @ 01:57:20 ---------- Yazıldı @ 01:56:47 ---------- mstf_l' Alıntı: Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim allah razı olsun
Sofya-' Alıntı: valla öyle çok zor sabır versin rabbim size Genişletmek için tıkla ... amin bu sıkıntıyı çeken herkese versin sırf şu ağrı yüzünden bir an evvel 50 me gelsem diyorum ----------Eklendi @ 01:57:20 ---------- Yazıldı @ 01:56:47 ---------- mstf_l' Alıntı: Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim allah razı olsun
mstf_l Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben de Angara'lıyım yakın mışız Genişletmek için tıkla ... hem Ankaralısın madem insan söyler bir hafta önce Ankaradaydım ben
OttomaN TigeR' Alıntı: ben de Angara'lıyım yakın mışız Genişletmek için tıkla ... hem Ankaralısın madem insan söyler bir hafta önce Ankaradaydım ben
OttomaN TigeR Üye mstf_l' Alıntı: Aydın gökçen abi zaten Kırşehirin gülü Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah Mustafa çok sağol canım...
mstf_l' Alıntı: Aydın gökçen abi zaten Kırşehirin gülü Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah Mustafa çok sağol canım...
Sofya- Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Taze kelimesinden aklıma izlediğim bir Azeri film geldi, Kadın yanındaki arkadaşının genç sevgilisini işaret ederek demiştiki; Meni genc daze dostungla danıştırmayacasın? Genişletmek için tıkla ... bende izliyorum azeri filmleri bazen ya cok komik oluyor
OttomaN TigeR' Alıntı: Taze kelimesinden aklıma izlediğim bir Azeri film geldi, Kadın yanındaki arkadaşının genç sevgilisini işaret ederek demiştiki; Meni genc daze dostungla danıştırmayacasın? Genişletmek için tıkla ... bende izliyorum azeri filmleri bazen ya cok komik oluyor
Sofya- Üye yeni gelenler hoşgeldi a.selam ----------Eklendi @ 02:00:10 ---------- Yazıldı @ 01:59:04 ---------- mstf_l' Alıntı: burası yine hızlandı yetişemiyorum ben Genişletmek için tıkla ... aman aman nazar değdirme
yeni gelenler hoşgeldi a.selam ----------Eklendi @ 02:00:10 ---------- Yazıldı @ 01:59:04 ---------- mstf_l' Alıntı: burası yine hızlandı yetişemiyorum ben Genişletmek için tıkla ... aman aman nazar değdirme
OttomaN TigeR Üye metalshops' Alıntı: slm xD Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin. viktoreznov' Alıntı: slm Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Mustafa nasılsın.
metalshops' Alıntı: slm xD Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin. viktoreznov' Alıntı: slm Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Mustafa nasılsın.
Sofya- Üye viktoreznov' Alıntı: Hoş bulduk. Geceniz hayrolsun nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... saol xxxnin baş ağrısı dışında iyiyiz sen nasılsınız
viktoreznov' Alıntı: Hoş bulduk. Geceniz hayrolsun nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... saol xxxnin baş ağrısı dışında iyiyiz sen nasılsınız
viktoreznov Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Mustafa nasılsın. Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Gökçen abi. Iyiyim Allah'a şükür. Sen nasılsın ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Mustafa nasılsın. Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Gökçen abi. Iyiyim Allah'a şükür. Sen nasılsın ?
OttomaN TigeR Üye mstf_l' Alıntı: hem Ankaralısın madem insan söyler bir hafta önce Ankaradaydım ben Genişletmek için tıkla ... Hadi canım ya,
mstf_l' Alıntı: hem Ankaralısın madem insan söyler bir hafta önce Ankaradaydım ben Genişletmek için tıkla ... Hadi canım ya,
viktoreznov Üye Sofya-' Alıntı: saol xxxnin baş ağrısı dışında iyiyiz sen nasılsınız Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim teşekkürler. ----------Eklendi @ 02:03:58 ---------- Yazıldı @ 02:03:13 ---------- __xXx__' Alıntı: vallaha ben pek iyi değilim şu sıralar sizler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hayırdır ne baş ağrısı bu?
Sofya-' Alıntı: saol xxxnin baş ağrısı dışında iyiyiz sen nasılsınız Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim teşekkürler. ----------Eklendi @ 02:03:58 ---------- Yazıldı @ 02:03:13 ---------- __xXx__' Alıntı: vallaha ben pek iyi değilim şu sıralar sizler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hayırdır ne baş ağrısı bu?
__xXx__ Üye viktoreznov' Alıntı: ben de iyiyim teşekkürler. ----------Eklendi @ 02:03:58 ---------- Yazıldı @ 02:03:13 ---------- hayırdır ne baş ağrısı bu? Genişletmek için tıkla ... migrene benziyor gittikçe siddetlendigine ggöre
viktoreznov' Alıntı: ben de iyiyim teşekkürler. ----------Eklendi @ 02:03:58 ---------- Yazıldı @ 02:03:13 ---------- hayırdır ne baş ağrısı bu? Genişletmek için tıkla ... migrene benziyor gittikçe siddetlendigine ggöre
viktoreznov Üye __xXx__' Alıntı: migrene benziyor gittikçe siddetlendigine ggöre Genişletmek için tıkla ... hadi ya. Allah acil sifalar versin. Ilacınız filan yok mu ?
__xXx__' Alıntı: migrene benziyor gittikçe siddetlendigine ggöre Genişletmek için tıkla ... hadi ya. Allah acil sifalar versin. Ilacınız filan yok mu ?
__xXx__ Üye viktoreznov' Alıntı: hadi ya. Allah acil sifalar versin. Ilacınız filan yok mu ? Genişletmek için tıkla ... belli bi ilacı yokda birazdan acile giderim şiddeti daha da artarsa
viktoreznov' Alıntı: hadi ya. Allah acil sifalar versin. Ilacınız filan yok mu ? Genişletmek için tıkla ... belli bi ilacı yokda birazdan acile giderim şiddeti daha da artarsa
OttomaN TigeR Üye viktoreznov' Alıntı: hoş buldum Gökçen abi. Iyiyim Allah'a şükür. Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Şu internet bir hızlansa daha iyi olacağım da, neyse buna da şükür, ----------Eklendi @ 02:10:31 ---------- Yazıldı @ 02:09:30 ---------- Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) OttomaN TigeR*, viktoreznov+, Sofya-+
viktoreznov' Alıntı: hoş buldum Gökçen abi. Iyiyim Allah'a şükür. Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Şu internet bir hızlansa daha iyi olacağım da, neyse buna da şükür, ----------Eklendi @ 02:10:31 ---------- Yazıldı @ 02:09:30 ---------- Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) OttomaN TigeR*, viktoreznov+, Sofya-+