Sofya- Üye mstf_l' Alıntı: Smileyleri mi deniyorsun sen burada olmaz Genişletmek için tıkla ... yok yaa ortalık bize kaldı diye dans ediyorum salıncaklarda sallanıyorum kimse yok
mstf_l' Alıntı: Smileyleri mi deniyorsun sen burada olmaz Genişletmek için tıkla ... yok yaa ortalık bize kaldı diye dans ediyorum salıncaklarda sallanıyorum kimse yok
mstf_l Üye Sofya-' Alıntı: yok yaa ortalık bize kaldı diye dans ediyorum salıncaklarda sallanıyorum kimse yok Genişletmek için tıkla ... Bi konu açın biriniz yav memleket neresi
Sofya-' Alıntı: yok yaa ortalık bize kaldı diye dans ediyorum salıncaklarda sallanıyorum kimse yok Genişletmek için tıkla ... Bi konu açın biriniz yav memleket neresi
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: ottoman tiger aramiza ben gibi yenı katıldı Genişletmek için tıkla ... Evet dün akşamdan itibaren giriş yapıyorum...
Sofya-' Alıntı: ottoman tiger aramiza ben gibi yenı katıldı Genişletmek için tıkla ... Evet dün akşamdan itibaren giriş yapıyorum...
Sofya- Üye __xXx__' Alıntı: migrenim tutacak yine galiba başım fena ağrıdı birden Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
__xXx__' Alıntı: migrenim tutacak yine galiba başım fena ağrıdı birden Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
__xXx__ Üye mstf_l' Alıntı: Bi konu açın biriniz yav memleket neresi Genişletmek için tıkla ... benim karışık uzun hikaye sizlerin neresi
mstf_l' Alıntı: Bi konu açın biriniz yav memleket neresi Genişletmek için tıkla ... benim karışık uzun hikaye sizlerin neresi
Sofya- Üye mstf_l' Alıntı: Bi konu açın biriniz yav memleket neresi Genişletmek için tıkla ... ankaraa sen nerelisin
mstf_l' Alıntı: Bi konu açın biriniz yav memleket neresi Genişletmek için tıkla ... ankaraa sen nerelisin
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: yok yaa ortalık bize kaldı diye dans ediyorum salıncaklarda sallanıyorum kimse yok Genişletmek için tıkla ...
Sofya-' Alıntı: yok yaa ortalık bize kaldı diye dans ediyorum salıncaklarda sallanıyorum kimse yok Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye Sofya-' Alıntı: geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... teşekkürler allah düşmanımın bile başına vermesin böyle sıkıntı
Sofya-' Alıntı: geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... teşekkürler allah düşmanımın bile başına vermesin böyle sıkıntı
Sofya- Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Evet dün akşamdan itibaren giriş yapıyorum... Genişletmek için tıkla ... taze osmanlı kaplanı
OttomaN TigeR' Alıntı: Evet dün akşamdan itibaren giriş yapıyorum... Genişletmek için tıkla ... taze osmanlı kaplanı
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: migrenim tutacak yine galiba başım fena ağrıdı birden Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun Allah şifa versin
__xXx__' Alıntı: migrenim tutacak yine galiba başım fena ağrıdı birden Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun Allah şifa versin
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: geçmiş olsun Allah şifa versin Genişletmek için tıkla ... amin teşekkür ederim
OttomaN TigeR' Alıntı: geçmiş olsun Allah şifa versin Genişletmek için tıkla ... amin teşekkür ederim
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: ankaraa sen nerelisin Genişletmek için tıkla ... ben de Angara'lıyım yakın mışız
Sofya- Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... __xXx__' Alıntı: teşekkürler allah düşmanımın bile başına vermesin böyle sıkıntı Genişletmek için tıkla ... valla öyle çok zor sabır versin rabbim size
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... __xXx__' Alıntı: teşekkürler allah düşmanımın bile başına vermesin böyle sıkıntı Genişletmek için tıkla ... valla öyle çok zor sabır versin rabbim size
mstf_l Üye __xXx__' Alıntı: teşekkürler allah düşmanımın bile başına vermesin böyle sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun.
__xXx__' Alıntı: teşekkürler allah düşmanımın bile başına vermesin böyle sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun.
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: taze osmanlı kaplanı Genişletmek için tıkla ... Taze kelimesinden aklıma izlediğim bir Azeri film geldi, Kadın yanındaki arkadaşının genç sevgilisini işaret ederek demiştiki; Meni genc daze dostungla danıştırmayacasın?
Sofya-' Alıntı: taze osmanlı kaplanı Genişletmek için tıkla ... Taze kelimesinden aklıma izlediğim bir Azeri film geldi, Kadın yanındaki arkadaşının genç sevgilisini işaret ederek demiştiki; Meni genc daze dostungla danıştırmayacasın?