__xXx__ Üye iyilik sağlık ne yapalım yarın sabah yine okul var 8 de kalkmak lazım yine uykum yok bende sizlerle sohbet edeyim dedim
iyilik sağlık ne yapalım yarın sabah yine okul var 8 de kalkmak lazım yine uykum yok bende sizlerle sohbet edeyim dedim
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Valla acayip uykum geldi he . Genişletmek için tıkla ... Dinlen dinlen sonra yine görüşürüz inşallah.
DiaBLoS' Alıntı: Valla acayip uykum geldi he . Genişletmek için tıkla ... Dinlen dinlen sonra yine görüşürüz inşallah.
mstf_l Üye DiaBLoS' Alıntı: Valla acayip uykum geldi he . Genişletmek için tıkla ... O zaman zorlama abi. İyi geceler Yapacak birşey yok
DiaBLoS' Alıntı: Valla acayip uykum geldi he . Genişletmek için tıkla ... O zaman zorlama abi. İyi geceler Yapacak birşey yok
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: iyilik sağlık ne yapalım yarın sabah yine okul var 8 de kalkmak lazım yine uykum yok bende sizlerle sohbet edeyim dedim Genişletmek için tıkla ...
__xXx__' Alıntı: iyilik sağlık ne yapalım yarın sabah yine okul var 8 de kalkmak lazım yine uykum yok bende sizlerle sohbet edeyim dedim Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye DiaBLoS' Alıntı: Ali yatar , hepinize iyi geceler diler ... Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin iyi geceler
DiaBLoS' Alıntı: Ali yatar , hepinize iyi geceler diler ... Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin iyi geceler
Sofya- Üye DiaBLoS' Alıntı: Ali yatar , hepinize iyi geceler diler ... Genişletmek için tıkla ... tamam git öyle olsun.. iyi gecelerr
DiaBLoS' Alıntı: Ali yatar , hepinize iyi geceler diler ... Genişletmek için tıkla ... tamam git öyle olsun.. iyi gecelerr
mstf_l Üye DiaBLoS' Alıntı: Ali yatar , hepinize iyi geceler diler ... Genişletmek için tıkla ... Acı son İyi geceler
DiaBLoS' Alıntı: Ali yatar , hepinize iyi geceler diler ... Genişletmek için tıkla ... Acı son İyi geceler
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Ali yatar , hepinize iyi geceler diler ... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, Allah rahatlık versin ----------Eklendi @ 01:44:41 ---------- Yazıldı @ 01:41:51 ---------- __xXx__' Alıntı: noldu hayırdır Genişletmek için tıkla ... Sohbete gelmeni tasdikledim yanlış bir şey mi oldu acaba?
DiaBLoS' Alıntı: Ali yatar , hepinize iyi geceler diler ... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, Allah rahatlık versin ----------Eklendi @ 01:44:41 ---------- Yazıldı @ 01:41:51 ---------- __xXx__' Alıntı: noldu hayırdır Genişletmek için tıkla ... Sohbete gelmeni tasdikledim yanlış bir şey mi oldu acaba?
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyi geceler, Allah rahatlık versin ----------Eklendi @ 01:44:41 ---------- Yazıldı @ 01:41:51 ---------- Sohbete gelmeni tasdikledim yanlış bir şey mi oldu acaba? Genişletmek için tıkla ... yok ben ifadeyi karıştırdım galiba üzgün olduğunu zannettim
OttomaN TigeR' Alıntı: İyi geceler, Allah rahatlık versin ----------Eklendi @ 01:44:41 ---------- Yazıldı @ 01:41:51 ---------- Sohbete gelmeni tasdikledim yanlış bir şey mi oldu acaba? Genişletmek için tıkla ... yok ben ifadeyi karıştırdım galiba üzgün olduğunu zannettim
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: yok ben ifadeyi karıştırdım galiba üzgün olduğunu zannettim Genişletmek için tıkla ... Beni hatırladın mı arda?
__xXx__' Alıntı: yok ben ifadeyi karıştırdım galiba üzgün olduğunu zannettim Genişletmek için tıkla ... Beni hatırladın mı arda?
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Beni hatırladın mı arda? Genişletmek için tıkla ... vallaha şu an mobilim pek cikaramadim
OttomaN TigeR' Alıntı: Beni hatırladın mı arda? Genişletmek için tıkla ... vallaha şu an mobilim pek cikaramadim