m542tf Üye tinasoft' Alıntı: Selamın Aleyküm Canlar Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hoşgeldin
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: arda sende mi burdaydin görmedim kusura bakma nasılsın memlekette misin okulda mi Genişletmek için tıkla ... estağfurullah abi burdayım memlekette değilim babamla tartistim izmire döndüm
AHMED...' Alıntı: arda sende mi burdaydin görmedim kusura bakma nasılsın memlekette misin okulda mi Genişletmek için tıkla ... estağfurullah abi burdayım memlekette değilim babamla tartistim izmire döndüm
AHMED... Üye papakudioflu' Alıntı: geçmiş olsun zor olmuş valla Genişletmek için tıkla ... valla hemde nasıl yarın gelse de bari bi daha direkleme yapmasak
papakudioflu' Alıntı: geçmiş olsun zor olmuş valla Genişletmek için tıkla ... valla hemde nasıl yarın gelse de bari bi daha direkleme yapmasak
m542tf Üye tinasoft' Alıntı: Hoş buldum nasılsınız nası gidiyor Genişletmek için tıkla ... hamdolsun iyi diyelim iyi olsun
tinasoft' Alıntı: Hoş buldum nasılsınız nası gidiyor Genişletmek için tıkla ... hamdolsun iyi diyelim iyi olsun
papakudioflu Emekli Yönetici tinasoft' Alıntı: Hoş buldum nasılsınız nası gidiyor Genişletmek için tıkla ... herkes yorgunluktan dökülüyor sen nasılsın
tinasoft' Alıntı: Hoş buldum nasılsınız nası gidiyor Genişletmek için tıkla ... herkes yorgunluktan dökülüyor sen nasılsın
__xXx__ Üye tinasoft' Alıntı: Selamın Aleyküm Canlar Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin
VKUCUKSAHİN Üye m542tf' Alıntı: hamdolsun iyi diyelim iyi olsun Genişletmek için tıkla ... İnşallah. papakudioflu' Alıntı: herkes yorgunluktan dökülüyor sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Aslında bende iyi gibiyim ama dökülmüyorum .D ----------Eklendi @ 00:38:16 ---------- Yazıldı @ 00:37:49 ---------- __xXx__' Alıntı: aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum
m542tf' Alıntı: hamdolsun iyi diyelim iyi olsun Genişletmek için tıkla ... İnşallah. papakudioflu' Alıntı: herkes yorgunluktan dökülüyor sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Aslında bende iyi gibiyim ama dökülmüyorum .D ----------Eklendi @ 00:38:16 ---------- Yazıldı @ 00:37:49 ---------- __xXx__' Alıntı: aleykum selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum
m542tf Üye tinasoft' Alıntı: İnşallah. Aslında bende iyi gibiyim ama dökülmüyorum .D ----------Eklendi @ 00:38:16 ---------- Yazıldı @ 00:37:49 ---------- Hoş buldum Genişletmek için tıkla ... sende dökulursen kim toplayacak burayi
tinasoft' Alıntı: İnşallah. Aslında bende iyi gibiyim ama dökülmüyorum .D ----------Eklendi @ 00:38:16 ---------- Yazıldı @ 00:37:49 ---------- Hoş buldum Genişletmek için tıkla ... sende dökulursen kim toplayacak burayi
__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: arkadaslar bbana uyku bastırdı size bol muhabbetler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler allah rahatlık versin
papakudioflu' Alıntı: arkadaslar bbana uyku bastırdı size bol muhabbetler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler allah rahatlık versin
VKUCUKSAHİN Üye AHMED...' Alıntı: yarın bi yatarsam battal gazi gibi olurum taşa vursam yararım Genişletmek için tıkla ... yarınca eline ne geçecek
AHMED...' Alıntı: yarın bi yatarsam battal gazi gibi olurum taşa vursam yararım Genişletmek için tıkla ... yarınca eline ne geçecek
papakudioflu Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: iyi geceler allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... tesekkürler allaha emanet olun iyi geceler
__xXx__' Alıntı: iyi geceler allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... tesekkürler allaha emanet olun iyi geceler
__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: tesekkürler allaha emanet olun iyi geceler Genişletmek için tıkla ... eyvallah sende
papakudioflu' Alıntı: tesekkürler allaha emanet olun iyi geceler Genişletmek için tıkla ... eyvallah sende
VKUCUKSAHİN Üye papakudioflu' Alıntı: arkadaslar bbana uyku bastırdı size bol muhabbetler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin..
papakudioflu' Alıntı: arkadaslar bbana uyku bastırdı size bol muhabbetler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin..
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: yarınca eline ne geçecek Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:44:06 ---------- Yazıldı @ 00:43:30 ---------- papakudioflu' Alıntı: tesekkürler allaha emanet olun iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi sende Allaha emanet ol
tinasoft' Alıntı: yarınca eline ne geçecek Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:44:06 ---------- Yazıldı @ 00:43:30 ---------- papakudioflu' Alıntı: tesekkürler allaha emanet olun iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi sende Allaha emanet ol
VKUCUKSAHİN Üye AHMED...' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:46:49 ---------- Yazıldı @ 00:44:50 ---------- Ali abiyi kaç gündür göremiyorum ne oldu birşey mi oldu yoksa
AHMED...' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:46:49 ---------- Yazıldı @ 00:44:50 ---------- Ali abiyi kaç gündür göremiyorum ne oldu birşey mi oldu yoksa
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:46:49 ---------- Yazıldı @ 00:44:50 ---------- Ali abiyi kaç gündür göremiyorum ne oldu birşey mi oldu yoksa Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok çok şükür hüsnücan iş nedeniyle
tinasoft' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:46:49 ---------- Yazıldı @ 00:44:50 ---------- Ali abiyi kaç gündür göremiyorum ne oldu birşey mi oldu yoksa Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok çok şükür hüsnücan iş nedeniyle