m542tf Üye Uzmandede' Alıntı: Selamun Aleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aleykumselan hoşgeldin
AHMED... Üye papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum mustafa keyifler nasıl ----------Eklendi @ 00:22:40 ---------- Yazıldı @ 00:21:17 ---------- iyilik güzellik yorgunum yeni geldim eve bir bakayım kimler var diye gökçen yok galiba sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... aynen valla bir yorgunluk var bendev de dökülüyorum Gökçen yok bugün abi
papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum mustafa keyifler nasıl ----------Eklendi @ 00:22:40 ---------- Yazıldı @ 00:21:17 ---------- iyilik güzellik yorgunum yeni geldim eve bir bakayım kimler var diye gökçen yok galiba sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... aynen valla bir yorgunluk var bendev de dökülüyorum Gökçen yok bugün abi
By_GaBLiN Üye Uzmandede' Alıntı: Selamun Aleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:28:36 ---------- Yazıldı @ 00:28:12 ---------- m542tf' Alıntı: Oğuz hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Mustafa
Uzmandede' Alıntı: Selamun Aleyküm arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:28:36 ---------- Yazıldı @ 00:28:12 ---------- m542tf' Alıntı: Oğuz hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Mustafa
papakudioflu Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun bir gece daha başladı şimdiden iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... sagolasın
__xXx__' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun bir gece daha başladı şimdiden iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... sagolasın
By_GaBLiN Üye AHMED...' Alıntı: naber kanka Genişletmek için tıkla ... Vayy Kanki Naptın Ya Hergün Burdasın Galiba Bayadır Uğramadım Buraya İyidir Senden Naber
AHMED...' Alıntı: naber kanka Genişletmek için tıkla ... Vayy Kanki Naptın Ya Hergün Burdasın Galiba Bayadır Uğramadım Buraya İyidir Senden Naber
papakudioflu Emekli Yönetici AHMED...' Alıntı: aynen valla bir yorgunluk var bendev de dökülüyorum Gökçen yok bugün abi Genişletmek için tıkla ... dikkat et hasta olma bu havalar fena yapar adamı
AHMED...' Alıntı: aynen valla bir yorgunluk var bendev de dökülüyorum Gökçen yok bugün abi Genişletmek için tıkla ... dikkat et hasta olma bu havalar fena yapar adamı
AHMED... Üye By_GaBLiN' Alıntı: Vayy Kanki Naptın Ya Hergün Burdasın Galiba Bayadır Uğramadım Buraya İyidir Senden Naber Genişletmek için tıkla ... bende bayahadir yokum bi Dun bi bugün burdayım nerelerdesin ne yapan ders mi çalışıyorsun
By_GaBLiN' Alıntı: Vayy Kanki Naptın Ya Hergün Burdasın Galiba Bayadır Uğramadım Buraya İyidir Senden Naber Genişletmek için tıkla ... bende bayahadir yokum bi Dun bi bugün burdayım nerelerdesin ne yapan ders mi çalışıyorsun
AHMED... Üye papakudioflu' Alıntı: dikkat et hasta olma bu havalar fena yapar adamı Genişletmek için tıkla ... cayci hastaymis Dun gece çalıştım bugün bi de caycinin yerine çalıştım akşam 5 de evdeyim yarım yamalak yattık geri geldik
papakudioflu' Alıntı: dikkat et hasta olma bu havalar fena yapar adamı Genişletmek için tıkla ... cayci hastaymis Dun gece çalıştım bugün bi de caycinin yerine çalıştım akşam 5 de evdeyim yarım yamalak yattık geri geldik
__xXx__ Üye m542tf' Alıntı: bugun ne olduda yorgunsunuz ahali Genişletmek için tıkla ... ben 5 saatlik yoldan geldim
m542tf' Alıntı: bugun ne olduda yorgunsunuz ahali Genişletmek için tıkla ... ben 5 saatlik yoldan geldim
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: bugun ne olduda yorgunsunuz ahali Genişletmek için tıkla ... mustafa havalardan galiba dayak yemiş gibi yapıyor insanı ----------Eklendi @ 00:33:48 ---------- Yazıldı @ 00:33:09 ---------- tinasoft' Alıntı: Selamın Aleyküm Canlar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam holgeldin
m542tf' Alıntı: bugun ne olduda yorgunsunuz ahali Genişletmek için tıkla ... mustafa havalardan galiba dayak yemiş gibi yapıyor insanı ----------Eklendi @ 00:33:48 ---------- Yazıldı @ 00:33:09 ---------- tinasoft' Alıntı: Selamın Aleyküm Canlar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam holgeldin
AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: ben 5 saatlik yoldan geldim Genişletmek için tıkla ... arda sende mi burdaydin görmedim kusura bakma nasılsın memlekette misin okulda mi
__xXx__' Alıntı: ben 5 saatlik yoldan geldim Genişletmek için tıkla ... arda sende mi burdaydin görmedim kusura bakma nasılsın memlekette misin okulda mi
Uzmandede Üye m542tf' Alıntı: bugun ne olduda yorgunsunuz ahali Genişletmek için tıkla ... Akşama kadar çalıştım akşamda halı saha yaptım ölüyorum
m542tf' Alıntı: bugun ne olduda yorgunsunuz ahali Genişletmek için tıkla ... Akşama kadar çalıştım akşamda halı saha yaptım ölüyorum
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: Selamın Aleyküm Canlar Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hüsnücan
papakudioflu Emekli Yönetici AHMED...' Alıntı: cayci hastaymis Dun gece çalıştım bugün bi de caycinin yerine çalıştım akşam 5 de evdeyim yarım yamalak yattık geri geldik Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun zor olmuş valla
AHMED...' Alıntı: cayci hastaymis Dun gece çalıştım bugün bi de caycinin yerine çalıştım akşam 5 de evdeyim yarım yamalak yattık geri geldik Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun zor olmuş valla