__xXx__ Üye Sofya-' Alıntı: bende memnun oldum arda Genişletmek için tıkla ... bende memnun oldum simge hiç sesin çıkmıyor
Sofya-' Alıntı: bende memnun oldum arda Genişletmek için tıkla ... bende memnun oldum simge hiç sesin çıkmıyor
AHMED... Üye Sofya-' Alıntı: bende memnun oldum arda Genişletmek için tıkla ... anaaa sen burda miydin
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: önemli değil arda nerelisin memleket nere Genişletmek için tıkla ... vallaha orası biraz karışık babam trabzon doğumlu annem bolulu ben izmitte doğdum öyle takılıyorum hatta ailede erzurumlu bile var senin memleket nere
AHMED...' Alıntı: önemli değil arda nerelisin memleket nere Genişletmek için tıkla ... vallaha orası biraz karışık babam trabzon doğumlu annem bolulu ben izmitte doğdum öyle takılıyorum hatta ailede erzurumlu bile var senin memleket nere
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: ben dogma büyüme konya arda Genişletmek için tıkla ... vaay konya güzel yer
AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: vaay konya güzel yer Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum güzel midir değil midir ama ben seviyorum burali olduğum için ----------Eklendi @ 05:07:26 ---------- Yazıldı @ 05:06:31 ---------- başka şehre gidiyorum bir hafta güzel geliyor sonra sıkılıyorum konya yi iple çekiyorum valla
__xXx__' Alıntı: vaay konya güzel yer Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum güzel midir değil midir ama ben seviyorum burali olduğum için ----------Eklendi @ 05:07:26 ---------- Yazıldı @ 05:06:31 ---------- başka şehre gidiyorum bir hafta güzel geliyor sonra sıkılıyorum konya yi iple çekiyorum valla
Sofya- Üye __xXx__' Alıntı: bende memnun oldum simge hiç sesin çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... evet AHMED...' Alıntı: anaaa sen burda miydin Genişletmek için tıkla ... burdaydım da geç takip ediyorum
__xXx__' Alıntı: bende memnun oldum simge hiç sesin çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... evet AHMED...' Alıntı: anaaa sen burda miydin Genişletmek için tıkla ... burdaydım da geç takip ediyorum
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: bilmiyorum güzel midir değil midir ama ben seviyorum burali olduğum için ----------Eklendi @ 05:07:26 ---------- Yazıldı @ 05:06:31 ---------- başka şehre gidiyorum bir hafta güzel geliyor sonra sıkılıyorum konya yi iple çekiyorum valla Genişletmek için tıkla ... bir kaç kere geldim konyaya benim hoşuma gitti güzel şehir hem buyukte gez gez bitmiyor
AHMED...' Alıntı: bilmiyorum güzel midir değil midir ama ben seviyorum burali olduğum için ----------Eklendi @ 05:07:26 ---------- Yazıldı @ 05:06:31 ---------- başka şehre gidiyorum bir hafta güzel geliyor sonra sıkılıyorum konya yi iple çekiyorum valla Genişletmek için tıkla ... bir kaç kere geldim konyaya benim hoşuma gitti güzel şehir hem buyukte gez gez bitmiyor
AHMED... Üye Sofya-' Alıntı: evet burdaydım da geç takip ediyorum Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman sen nerelisin simge hanım ----------Eklendi @ 05:10:27 ---------- Yazıldı @ 05:09:02 ---------- __xXx__' Alıntı: bir kaç kere geldim konyaya benim hoşuma gitti güzel şehir hem buyukte gez gez bitmiyor Genişletmek için tıkla ... evet arda büyük yer alan çok geniş bi de düz yerde yürüyorsun dağlık tepelik şehirlerde gezerken çok yoruluyorum alıştım burda düz yolda yürümeye ----------Eklendi @ 05:11:46 ---------- Yazıldı @ 05:10:27 ---------- konya nin üniversitesi de çok büyük içinde dolmuş tramvay hattı var düşün artık
Sofya-' Alıntı: evet burdaydım da geç takip ediyorum Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman sen nerelisin simge hanım ----------Eklendi @ 05:10:27 ---------- Yazıldı @ 05:09:02 ---------- __xXx__' Alıntı: bir kaç kere geldim konyaya benim hoşuma gitti güzel şehir hem buyukte gez gez bitmiyor Genişletmek için tıkla ... evet arda büyük yer alan çok geniş bi de düz yerde yürüyorsun dağlık tepelik şehirlerde gezerken çok yoruluyorum alıştım burda düz yolda yürümeye ----------Eklendi @ 05:11:46 ---------- Yazıldı @ 05:10:27 ---------- konya nin üniversitesi de çok büyük içinde dolmuş tramvay hattı var düşün artık
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: tamam o zaman sen nerelisin simge hanım ----------Eklendi @ 05:10:27 ---------- Yazıldı @ 05:09:02 ---------- evet arda büyük yer alan çok geniş bi de düz yerde yürüyorsun dağlık tepelik şehirlerde gezerken çok yoruluyorum alıştım burda düz yolda yürümeye Genişletmek için tıkla ... he ya mesela sivasta okuyan arkadaşlarım var arada yanlarına gidiyorum ama gezerken insan keyif almıyor dağ tebe merkezi bile bayirlarla dolu
AHMED...' Alıntı: tamam o zaman sen nerelisin simge hanım ----------Eklendi @ 05:10:27 ---------- Yazıldı @ 05:09:02 ---------- evet arda büyük yer alan çok geniş bi de düz yerde yürüyorsun dağlık tepelik şehirlerde gezerken çok yoruluyorum alıştım burda düz yolda yürümeye Genişletmek için tıkla ... he ya mesela sivasta okuyan arkadaşlarım var arada yanlarına gidiyorum ama gezerken insan keyif almıyor dağ tebe merkezi bile bayirlarla dolu
AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: he ya mesela sivasta okuyan arkadaşlarım var arada yanlarına gidiyorum ama gezerken insan keyif almıyor dağ tebe merkezi bile bayirlarla dolu Genişletmek için tıkla ... evet orası da öyle
__xXx__' Alıntı: he ya mesela sivasta okuyan arkadaşlarım var arada yanlarına gidiyorum ama gezerken insan keyif almıyor dağ tebe merkezi bile bayirlarla dolu Genişletmek için tıkla ... evet orası da öyle
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: tamam o zaman sen nerelisin simge hanım ----------Eklendi @ 05:10:27 ---------- Yazıldı @ 05:09:02 ---------- evet arda büyük yer alan çok geniş bi de düz yerde yürüyorsun dağlık tepelik şehirlerde gezerken çok yoruluyorum alıştım burda düz yolda yürümeye ----------Eklendi @ 05:11:46 ---------- Yazıldı @ 05:10:27 ---------- konya nin üniversitesi de çok büyük içinde dolmuş tramvay hattı var düşün artık Genişletmek için tıkla ... doğrudur uniyi gezmedim ama arkadaşlarım anlatmışlardı ----------Eklendi @ 05:14:29 ---------- Yazıldı @ 05:13:51 ---------- bu arada mustafa abi senin memleket nere
AHMED...' Alıntı: tamam o zaman sen nerelisin simge hanım ----------Eklendi @ 05:10:27 ---------- Yazıldı @ 05:09:02 ---------- evet arda büyük yer alan çok geniş bi de düz yerde yürüyorsun dağlık tepelik şehirlerde gezerken çok yoruluyorum alıştım burda düz yolda yürümeye ----------Eklendi @ 05:11:46 ---------- Yazıldı @ 05:10:27 ---------- konya nin üniversitesi de çok büyük içinde dolmuş tramvay hattı var düşün artık Genişletmek için tıkla ... doğrudur uniyi gezmedim ama arkadaşlarım anlatmışlardı ----------Eklendi @ 05:14:29 ---------- Yazıldı @ 05:13:51 ---------- bu arada mustafa abi senin memleket nere
AHMED... Üye arda simge sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum yarın görüşürüz yapılacak çok işim var ben çıkıyorum kusura bakmayın arkadaşlar iyi geceler hepinize
arda simge sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum yarın görüşürüz yapılacak çok işim var ben çıkıyorum kusura bakmayın arkadaşlar iyi geceler hepinize
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: arda simge sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum yarın görüşürüz yapılacak çok işim var ben çıkıyorum kusura bakmayın arkadaşlar iyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... sağolasın sana da iyi geceler kolay gelsin
AHMED...' Alıntı: arda simge sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum yarın görüşürüz yapılacak çok işim var ben çıkıyorum kusura bakmayın arkadaşlar iyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... sağolasın sana da iyi geceler kolay gelsin
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: teşekkürler selametle kalın Genişletmek için tıkla ... sende ----------Eklendi @ 05:24:11 ---------- Yazıldı @ 05:16:52 ---------- huhu kimse var mi ----------Eklendi @ 05:27:06 ---------- Yazıldı @ 05:24:11 ---------- neyse iyi geceler maxicep
AHMED...' Alıntı: teşekkürler selametle kalın Genişletmek için tıkla ... sende ----------Eklendi @ 05:24:11 ---------- Yazıldı @ 05:16:52 ---------- huhu kimse var mi ----------Eklendi @ 05:27:06 ---------- Yazıldı @ 05:24:11 ---------- neyse iyi geceler maxicep
Sofya- Üye AHMED...' Alıntı: arda simge sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum yarın görüşürüz yapılacak çok işim var ben çıkıyorum kusura bakmayın arkadaşlar iyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... iyi geceleerr
AHMED...' Alıntı: arda simge sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum yarın görüşürüz yapılacak çok işim var ben çıkıyorum kusura bakmayın arkadaşlar iyi geceler hepinize Genişletmek için tıkla ... iyi geceleerr