__xXx__ Üye m542tf' Alıntı: sen cicekcilikten anlarsın o zaman babanın vurduğu yerde çiçek buyurmus ya yalan o morariyo Genişletmek için tıkla ... lise zamanımda babamdan az mi sopa yedim bende ne günlerdi be
m542tf' Alıntı: sen cicekcilikten anlarsın o zaman babanın vurduğu yerde çiçek buyurmus ya yalan o morariyo Genişletmek için tıkla ... lise zamanımda babamdan az mi sopa yedim bende ne günlerdi be
AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: lise zamanımda babamdan az mi sopa yedim bende ne günlerdi be Genişletmek için tıkla ... vay be ne günler
__xXx__' Alıntı: lise zamanımda babamdan az mi sopa yedim bende ne günlerdi be Genişletmek için tıkla ... vay be ne günler
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: yok abi benimkinde salatalıkla domates bitmiş aşçı olmusum Genişletmek için tıkla ... ahcilari severim bana yemek verdikleri müddetçe
AHMED...' Alıntı: yok abi benimkinde salatalıkla domates bitmiş aşçı olmusum Genişletmek için tıkla ... ahcilari severim bana yemek verdikleri müddetçe
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: ahcilari severim bana yemek verdikleri müddetçe Genişletmek için tıkla ... genel de öyle öyle oluyor yemek yemeyi seven aşçıyla iyi geçiniyor
m542tf' Alıntı: ahcilari severim bana yemek verdikleri müddetçe Genişletmek için tıkla ... genel de öyle öyle oluyor yemek yemeyi seven aşçıyla iyi geçiniyor
m542tf Üye __xXx__' Alıntı: lise zamanımda babamdan az mi sopa yedim bende ne günlerdi be Genişletmek için tıkla ... eskide kaldı o günler artık unutun unutun
__xXx__' Alıntı: lise zamanımda babamdan az mi sopa yedim bende ne günlerdi be Genişletmek için tıkla ... eskide kaldı o günler artık unutun unutun
AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: lise zamanımda babamdan az mi sopa yedim bende ne günlerdi be Genişletmek için tıkla ... seninle tanışmadık dostum işim neydi
__xXx__' Alıntı: lise zamanımda babamdan az mi sopa yedim bende ne günlerdi be Genişletmek için tıkla ... seninle tanışmadık dostum işim neydi
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: seninle tanışmadık dostum işim neydi Genişletmek için tıkla ... ahciydin hani ahmet işim soruyon
AHMED...' Alıntı: seninle tanışmadık dostum işim neydi Genişletmek için tıkla ... ahciydin hani ahmet işim soruyon
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: ahciydin hani ahmet işim soruyon Genişletmek için tıkla ... abi sende taktın benim yanlış kelimelere ----------Eklendi @ 04:47:59 ---------- Yazıldı @ 04:47:31 ---------- __xXx__' Alıntı: arda Genişletmek için tıkla ... memnun oldum arda
m542tf' Alıntı: ahciydin hani ahmet işim soruyon Genişletmek için tıkla ... abi sende taktın benim yanlış kelimelere ----------Eklendi @ 04:47:59 ---------- Yazıldı @ 04:47:31 ---------- __xXx__' Alıntı: arda Genişletmek için tıkla ... memnun oldum arda
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: abi sende taktın benim yanlış kelimelere Genişletmek için tıkla ... tanistigima memnun oldum
AHMED...' Alıntı: abi sende taktın benim yanlış kelimelere Genişletmek için tıkla ... tanistigima memnun oldum
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: abi sende taktın benim yanlış kelimelere ----------Eklendi @ 04:47:59 ---------- Yazıldı @ 04:47:31 ---------- memnun oldum arda Genişletmek için tıkla ... napcan konu yok muhabbet olsun işte ----------Eklendi @ 04:49:35 ---------- Yazıldı @ 04:48:46 ---------- Arda bende mesmemnun oldum
AHMED...' Alıntı: abi sende taktın benim yanlış kelimelere ----------Eklendi @ 04:47:59 ---------- Yazıldı @ 04:47:31 ---------- memnun oldum arda Genişletmek için tıkla ... napcan konu yok muhabbet olsun işte ----------Eklendi @ 04:49:35 ---------- Yazıldı @ 04:48:46 ---------- Arda bende mesmemnun oldum
__xXx__ Üye m542tf' Alıntı: napcan konu yok muhabbet olsun işte ----------Eklendi @ 04:49:35 ---------- Yazıldı @ 04:48:46 ---------- Arda bende mesmemnun oldum Genişletmek için tıkla ... bende memnun oldum abi
m542tf' Alıntı: napcan konu yok muhabbet olsun işte ----------Eklendi @ 04:49:35 ---------- Yazıldı @ 04:48:46 ---------- Arda bende mesmemnun oldum Genişletmek için tıkla ... bende memnun oldum abi
AHMED... Üye hacı mobilde iken :-) bu şekilde yazarken - şu çizgi olmadan yazsan smiley olarak gözükür ----------Eklendi @ 04:56:48 ---------- Yazıldı @ 04:56:05 ---------- Smileyler - MaxiCep.Com
hacı mobilde iken :-) bu şekilde yazarken - şu çizgi olmadan yazsan smiley olarak gözükür ----------Eklendi @ 04:56:48 ---------- Yazıldı @ 04:56:05 ---------- Smileyler - MaxiCep.Com
AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: tamam bundan sora öyle yaparim Genişletmek için tıkla ... yok arda benim için fark yok ben önceden bilmiyordum :-) bu şekilde yapıyordum o yüzden dedim yanlış anlama ----------Eklendi @ 04:59:59 ---------- Yazıldı @ 04:59:02 ---------- bende metin den öğrendim Serkeş
__xXx__' Alıntı: tamam bundan sora öyle yaparim Genişletmek için tıkla ... yok arda benim için fark yok ben önceden bilmiyordum :-) bu şekilde yapıyordum o yüzden dedim yanlış anlama ----------Eklendi @ 04:59:59 ---------- Yazıldı @ 04:59:02 ---------- bende metin den öğrendim Serkeş
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: yok arda benim için fark yok ben önceden bilmiyordum :-) bu şekilde yapıyordum o yüzden dedim yanlış anlama Genişletmek için tıkla ... yok yanlış anlamıyorum bende telefondaki ifadelere göre yapıyordum ama forumda görünmüyordu demen çok iyi oldu teşekkür ederim
AHMED...' Alıntı: yok arda benim için fark yok ben önceden bilmiyordum :-) bu şekilde yapıyordum o yüzden dedim yanlış anlama Genişletmek için tıkla ... yok yanlış anlamıyorum bende telefondaki ifadelere göre yapıyordum ama forumda görünmüyordu demen çok iyi oldu teşekkür ederim