AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: ailemi özledim yanlarına geldim iyi mi ettim kötü mu ettim onu da bilmiyorum 1 hafta sonra vizeler baslicak öncesinde tatil yapam dedim Genişletmek için tıkla ... ha o zaman başka ben komple bıraktın sandı aman dostum bırakma sonuna kadar devam et
__xXx__' Alıntı: ailemi özledim yanlarına geldim iyi mi ettim kötü mu ettim onu da bilmiyorum 1 hafta sonra vizeler baslicak öncesinde tatil yapam dedim Genişletmek için tıkla ... ha o zaman başka ben komple bıraktın sandı aman dostum bırakma sonuna kadar devam et
__xXx__ Üye minoo' Alıntı: Ben yatıyorum arkadaşlar. İyi sohbetler size. 05:59'dan sonra yazmayın sakın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler allah rahatlık versin
minoo' Alıntı: Ben yatıyorum arkadaşlar. İyi sohbetler size. 05:59'dan sonra yazmayın sakın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler allah rahatlık versin
AHMED... Üye minoo' Alıntı: Ben yatıyorum arkadaşlar. İyi sohbetler size. 05:59'dan sonra yazmayın sakın Genişletmek için tıkla ... pınar bir şey soracam modarator dun ne oldu emektar diyor
minoo' Alıntı: Ben yatıyorum arkadaşlar. İyi sohbetler size. 05:59'dan sonra yazmayın sakın Genişletmek için tıkla ... pınar bir şey soracam modarator dun ne oldu emektar diyor
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: ha o zaman başka ben komple bıraktın sandı aman dostum bırakma sonuna kadar devam et Genişletmek için tıkla ... vallaha uni 3. sınıfa geldim anam ağladı buraya gelene kadar allah bi mani keder vermesse bırakmam
AHMED...' Alıntı: ha o zaman başka ben komple bıraktın sandı aman dostum bırakma sonuna kadar devam et Genişletmek için tıkla ... vallaha uni 3. sınıfa geldim anam ağladı buraya gelene kadar allah bi mani keder vermesse bırakmam
Sofya- Üye AHMED...' Alıntı: ikisi de güzel isim sonuçta Genişletmek için tıkla ... evet minoo' Alıntı: Ben yatıyorum arkadaşlar. İyi sohbetler size. 05:59'dan sonra yazmayın sakın Genişletmek için tıkla ... iyi gecelerr
AHMED...' Alıntı: ikisi de güzel isim sonuçta Genişletmek için tıkla ... evet minoo' Alıntı: Ben yatıyorum arkadaşlar. İyi sohbetler size. 05:59'dan sonra yazmayın sakın Genişletmek için tıkla ... iyi gecelerr
AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: vallaha uni 3. sınıfa geldim anam ağladı buraya gelene kadar allah bi mani keder vermesse bırakmam Genişletmek için tıkla ... inşallah hayırlısıyla bitirsin hangi bölümde sin
__xXx__' Alıntı: vallaha uni 3. sınıfa geldim anam ağladı buraya gelene kadar allah bi mani keder vermesse bırakmam Genişletmek için tıkla ... inşallah hayırlısıyla bitirsin hangi bölümde sin
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: inşallah hayırlısıyla bitirsin hangi bölümde sin Genişletmek için tıkla ... endüstri mühendisliği
AHMED...' Alıntı: inşallah hayırlısıyla bitirsin hangi bölümde sin Genişletmek için tıkla ... endüstri mühendisliği
m542tf Üye minoo' Alıntı: Ben yatıyorum arkadaşlar. İyi sohbetler size. 05:59'dan sonra yazmayın sakın Genişletmek için tıkla ... datlu rüyalar
minoo' Alıntı: Ben yatıyorum arkadaşlar. İyi sohbetler size. 05:59'dan sonra yazmayın sakın Genişletmek için tıkla ... datlu rüyalar
AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: endüstri mühendisliği Genişletmek için tıkla ... tamam çok güzel dostum
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: inşallah hayırlısıyla bitirsin hangi bölümde sin Genişletmek için tıkla ... Ahmet ben galdurum bölümü
AHMED...' Alıntı: inşallah hayırlısıyla bitirsin hangi bölümde sin Genişletmek için tıkla ... Ahmet ben galdurum bölümü
AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: endüstri mühendisliği Genişletmek için tıkla ... bende mutfak mühendisliğindeyim
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: tamam çok güzel dostum Genişletmek için tıkla ... sen neler yapıyorsun ----------Eklendi @ 04:37:41 ---------- Yazıldı @ 04:36:33 ---------- AHMED...' Alıntı: bende mutfak mühendisliğindeyim Genişletmek için tıkla ... :-D
AHMED...' Alıntı: tamam çok güzel dostum Genişletmek için tıkla ... sen neler yapıyorsun ----------Eklendi @ 04:37:41 ---------- Yazıldı @ 04:36:33 ---------- AHMED...' Alıntı: bende mutfak mühendisliğindeyim Genişletmek için tıkla ... :-D
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: Ahmet ben galdurum bölümü Genişletmek için tıkla ... abi çok uğraştım tutturamadim o bölümü babam dövdü ----------Eklendi @ 04:38:35 ---------- Yazıldı @ 04:37:46 ---------- __xXx__' Alıntı: sen neler yapıyorsun ----------Eklendi @ 04:37:41 ---------- Yazıldı @ 04:36:33 ---------- :-D Genişletmek için tıkla ... aşçı yardımcısıyim ama benden başka aşçı yok burda
m542tf' Alıntı: Ahmet ben galdurum bölümü Genişletmek için tıkla ... abi çok uğraştım tutturamadim o bölümü babam dövdü ----------Eklendi @ 04:38:35 ---------- Yazıldı @ 04:37:46 ---------- __xXx__' Alıntı: sen neler yapıyorsun ----------Eklendi @ 04:37:41 ---------- Yazıldı @ 04:36:33 ---------- :-D Genişletmek için tıkla ... aşçı yardımcısıyim ama benden başka aşçı yok burda
m542tf Üye __xXx__' Alıntı: sen neler yapıyorsun ----------Eklendi @ 04:37:41 ---------- Yazıldı @ 04:36:33 ---------- :-D Genişletmek için tıkla ... 2013 model tencere tava dizaynı yapıyor
__xXx__' Alıntı: sen neler yapıyorsun ----------Eklendi @ 04:37:41 ---------- Yazıldı @ 04:36:33 ---------- :-D Genişletmek için tıkla ... 2013 model tencere tava dizaynı yapıyor
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: abi çok uğraştım tutturamadim o bölümü babam dövdü ----------Eklendi @ 04:38:35 ---------- Yazıldı @ 04:37:46 ---------- aşçı yardımcısıyim ama benden başka aşçı yok burda Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun
AHMED...' Alıntı: abi çok uğraştım tutturamadim o bölümü babam dövdü ----------Eklendi @ 04:38:35 ---------- Yazıldı @ 04:37:46 ---------- aşçı yardımcısıyim ama benden başka aşçı yok burda Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: 2013 model tencere tava dizaynı yapıyor Genişletmek için tıkla ... ocak fırın da var
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: abi çok uğraştım tutturamadim o bölümü babam dövdü ----------Eklendi @ 04:38:35 ---------- Yazıldı @ 04:37:46 ---------- aşçı yardımcısıyim ama benden başka aşçı yok burda Genişletmek için tıkla ... sen cicekcilikten anlarsın o zaman babanın vurduğu yerde çiçek buyurmus ya yalan o morariyo
AHMED...' Alıntı: abi çok uğraştım tutturamadim o bölümü babam dövdü ----------Eklendi @ 04:38:35 ---------- Yazıldı @ 04:37:46 ---------- aşçı yardımcısıyim ama benden başka aşçı yok burda Genişletmek için tıkla ... sen cicekcilikten anlarsın o zaman babanın vurduğu yerde çiçek buyurmus ya yalan o morariyo
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: sen cicekcilikten anlarsın o zaman babanın vurduğu yerde çiçek buyurmus ya yalan o morariyo Genişletmek için tıkla ... yok abi benimkinde salatalıkla domates bitmiş aşçı olmusum
m542tf' Alıntı: sen cicekcilikten anlarsın o zaman babanın vurduğu yerde çiçek buyurmus ya yalan o morariyo Genişletmek için tıkla ... yok abi benimkinde salatalıkla domates bitmiş aşçı olmusum