AHMED... Üye iyi x-man SEN HOW ARE YOU ----------Eklendi @ 04:22:08 ---------- Yazıldı @ 04:21:25 ---------- Sofya-' Alıntı: geç oldu ama Simge ben Genişletmek için tıkla ... memnun oldum bende ahmet
iyi x-man SEN HOW ARE YOU ----------Eklendi @ 04:22:08 ---------- Yazıldı @ 04:21:25 ---------- Sofya-' Alıntı: geç oldu ama Simge ben Genişletmek için tıkla ... memnun oldum bende ahmet
minoo Üye Sofya-' Alıntı: geç oldu ama Simge ben Genişletmek için tıkla ... Ben de Pınar ----------Eklendi @ 04:25:27 ---------- Yazıldı @ 04:24:58 ---------- AHMED...' Alıntı: memnun oldum bende ahmet Genişletmek için tıkla ... Çok merak etmiştik, çok gizemliydin yahu Allah seni
Sofya-' Alıntı: geç oldu ama Simge ben Genişletmek için tıkla ... Ben de Pınar ----------Eklendi @ 04:25:27 ---------- Yazıldı @ 04:24:58 ---------- AHMED...' Alıntı: memnun oldum bende ahmet Genişletmek için tıkla ... Çok merak etmiştik, çok gizemliydin yahu Allah seni
AHMED... Üye minoo' Alıntı: Ben de Pınar ----------Eklendi @ 04:25:27 ---------- Yazıldı @ 04:24:58 ---------- Çok merak etmiştik, çok gizemliydin yahu Allah seni Genişletmek için tıkla ... hiç belki olmuyor demi
minoo' Alıntı: Ben de Pınar ----------Eklendi @ 04:25:27 ---------- Yazıldı @ 04:24:58 ---------- Çok merak etmiştik, çok gizemliydin yahu Allah seni Genişletmek için tıkla ... hiç belki olmuyor demi
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: iyi x-man SEN HOW ARE YOU ----------Eklendi @ 04:22:08 ---------- Yazıldı @ 04:21:25 ---------- memnun oldum bende ahmet Genişletmek için tıkla ... ne yapalım ogrencilige ara verdim aile ziyaretindeyim pazar günü iş başı
AHMED...' Alıntı: iyi x-man SEN HOW ARE YOU ----------Eklendi @ 04:22:08 ---------- Yazıldı @ 04:21:25 ---------- memnun oldum bende ahmet Genişletmek için tıkla ... ne yapalım ogrencilige ara verdim aile ziyaretindeyim pazar günü iş başı
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: iyi geldi Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bende içiyorum kamyoncu çayı gibi denli
m542tf' Alıntı: iyi geldi Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bende içiyorum kamyoncu çayı gibi denli
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: hiç belki olmuyor demi Genişletmek için tıkla ... evet ya hiç BELKi olmuyor
AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: ne yapalım ogrencilige ara verdim aile ziyaretindeyim pazar günü iş başı Genişletmek için tıkla ... yapma hacı ya niye ara verdin okul gibisi varmı
__xXx__' Alıntı: ne yapalım ogrencilige ara verdim aile ziyaretindeyim pazar günü iş başı Genişletmek için tıkla ... yapma hacı ya niye ara verdin okul gibisi varmı
Sofya- Üye minoo' Alıntı: Ben de Pınar ----------Eklendi @ 04:25:27 ---------- Yazıldı @ 04:24:58 ---------- Çok merak etmiştik, çok gizemliydin yahu Allah seni Genişletmek için tıkla ... bende memnun oldum
minoo' Alıntı: Ben de Pınar ----------Eklendi @ 04:25:27 ---------- Yazıldı @ 04:24:58 ---------- Çok merak etmiştik, çok gizemliydin yahu Allah seni Genişletmek için tıkla ... bende memnun oldum
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: evet ya hiç BELKi olmuyor Genişletmek için tıkla ... metin tahmininin zararları
AHMED... Üye Sofya-' Alıntı: bende memnun oldum Genişletmek için tıkla ... ismin sofya sandım yanlış tahmin etmişim
Sofya-' Alıntı: bende memnun oldum Genişletmek için tıkla ... ismin sofya sandım yanlış tahmin etmişim
Sofya- Üye AHMED...' Alıntı: ismin sofya sandım yanlış tahmin etmişim Genişletmek için tıkla ... ha sofya ha simge ikisinidde diyebilirsin
AHMED...' Alıntı: ismin sofya sandım yanlış tahmin etmişim Genişletmek için tıkla ... ha sofya ha simge ikisinidde diyebilirsin
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: yapma hacı ya niye ara verdin okul gibisi varmı Genişletmek için tıkla ... ailemi özledim yanlarına geldim iyi mi ettim kötü mu ettim onu da bilmiyorum 1 hafta sonra vizeler baslicak öncesinde tatil yapam dedim
AHMED...' Alıntı: yapma hacı ya niye ara verdin okul gibisi varmı Genişletmek için tıkla ... ailemi özledim yanlarına geldim iyi mi ettim kötü mu ettim onu da bilmiyorum 1 hafta sonra vizeler baslicak öncesinde tatil yapam dedim
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: metin tahmininin zararları Genişletmek için tıkla ... evet ya o zararlarından arada banada oluyor
AHMED...' Alıntı: metin tahmininin zararları Genişletmek için tıkla ... evet ya o zararlarından arada banada oluyor
AHMED... Üye Sofya-' Alıntı: ha sofya ha simge ikisinidde diyebilirsin Genişletmek için tıkla ... ikisi de güzel isim sonuçta
Sofya-' Alıntı: ha sofya ha simge ikisinidde diyebilirsin Genişletmek için tıkla ... ikisi de güzel isim sonuçta