AHMED... Üye kulağa hoş geliyorsa severek dinlerim hiç yunanca şarkı dinlemediM biraz çağ dışı kaldım galiba
m542tf Üye minoo' Alıntı: Bence o da mobil ve benim yaşımı görmüyor Genişletmek için tıkla ... mobilden goremiiiim
minoo' Alıntı: Bence o da mobil ve benim yaşımı görmüyor Genişletmek için tıkla ... mobilden goremiiiim
minoo Üye 30 falan mı sanıyordun ki beni ----------Eklendi @ 03:55:23 ---------- Yazıldı @ 03:55:01 ---------- AHMED...' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Nasıl bildim ama
30 falan mı sanıyordun ki beni ----------Eklendi @ 03:55:23 ---------- Yazıldı @ 03:55:01 ---------- AHMED...' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Nasıl bildim ama
AHMED... Üye abi varya şu cep netler çıkali iş yerinde iyi vakit geçiyor ----------Eklendi @ 03:58:07 ---------- Yazıldı @ 03:56:16 ---------- patates salatası isteyen varsa gönderiyim
abi varya şu cep netler çıkali iş yerinde iyi vakit geçiyor ----------Eklendi @ 03:58:07 ---------- Yazıldı @ 03:56:16 ---------- patates salatası isteyen varsa gönderiyim
Sofya- Üye minoo' Alıntı: Uyku istiyorum artık ben İyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi gecelerr
AHMED... Üye minoo' Alıntı: Evet ben de öğreneyim onu, sarma da yiyeyim de öyle yatayım Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun ama çok susatir bak ----------Eklendi @ 04:11:23 ---------- Yazıldı @ 04:10:54 ---------- __xXx__' Alıntı: selam gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler dostum sen nasılsın
minoo' Alıntı: Evet ben de öğreneyim onu, sarma da yiyeyim de öyle yatayım Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun ama çok susatir bak ----------Eklendi @ 04:11:23 ---------- Yazıldı @ 04:10:54 ---------- __xXx__' Alıntı: selam gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler dostum sen nasılsın
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: afiyet olsun ama çok susatir bak ----------Eklendi @ 04:11:23 ---------- Yazıldı @ 04:10:54 ---------- iyi geceler dostum sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağolasın iyiyim siz nasılsınız
AHMED...' Alıntı: afiyet olsun ama çok susatir bak ----------Eklendi @ 04:11:23 ---------- Yazıldı @ 04:10:54 ---------- iyi geceler dostum sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağolasın iyiyim siz nasılsınız
AHMED... Üye bugün takıldım buraya burda da Gökçen kardeşim yok ya ----------Eklendi @ 04:12:58 ---------- Yazıldı @ 04:12:18 ---------- __xXx__' Alıntı: sağolasın iyiyim deniz havası iyi geldi Genişletmek için tıkla ... oh oh iyi gelmez mi
bugün takıldım buraya burda da Gökçen kardeşim yok ya ----------Eklendi @ 04:12:58 ---------- Yazıldı @ 04:12:18 ---------- __xXx__' Alıntı: sağolasın iyiyim deniz havası iyi geldi Genişletmek için tıkla ... oh oh iyi gelmez mi