Sofya- Üye aman ağlama hem yunanca değilmi o anlamıyosun etmiyosun ne diyoda duygusal moda sokuyor böyle
AHMED... Üye minoo' Alıntı: Az önce link verdim ya, o işte. Genişletmek için tıkla ... özür dilerim mobil olduğum için göremedim
minoo' Alıntı: Az önce link verdim ya, o işte. Genişletmek için tıkla ... özür dilerim mobil olduğum için göremedim
Sofya- Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu da duygusal moda sokar seni eminim hem bu daha güzel
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: unuttu ablasi Genişletmek için tıkla ... en küçük ben miyim ya mustafa abi yaşım 24
m542tf Üye Sofya-' Alıntı: aman ağlama hem yunanca değilmi o anlamıyosun etmiyosun ne diyoda duygusal moda sokuyor böyle Genişletmek için tıkla ... nerden biliyorsun anlamadığını alnında mı yazıyor
Sofya-' Alıntı: aman ağlama hem yunanca değilmi o anlamıyosun etmiyosun ne diyoda duygusal moda sokuyor böyle Genişletmek için tıkla ... nerden biliyorsun anlamadığını alnında mı yazıyor
minoo Üye Ben dinlediğim yabancı şarkıyı anlamak, moda girmek ya da hissetmek için kesinlikle sözlerine ve Türkçe çevirisine bakarım kendim çevirememişsem.
Ben dinlediğim yabancı şarkıyı anlamak, moda girmek ya da hissetmek için kesinlikle sözlerine ve Türkçe çevirisine bakarım kendim çevirememişsem.
Sofya- Üye m542tf' Alıntı: nerden biliyorsun anlamadığını alnında mı yazıyor Genişletmek için tıkla ... aman iyi ya
m542tf' Alıntı: nerden biliyorsun anlamadığını alnında mı yazıyor Genişletmek için tıkla ... aman iyi ya
minoo Üye m542tf' Alıntı: nerden biliyorsun anlamadığını alnında mı yazıyor Genişletmek için tıkla ... E ağlamıyorum dedim ya az önce?
m542tf' Alıntı: nerden biliyorsun anlamadığını alnında mı yazıyor Genişletmek için tıkla ... E ağlamıyorum dedim ya az önce?
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: en küçük ben miyim ya mustafa abi yaşım 24 Genişletmek için tıkla ... sen değilsin merak etme
AHMED...' Alıntı: en küçük ben miyim ya mustafa abi yaşım 24 Genişletmek için tıkla ... sen değilsin merak etme
Sofya- Üye ben 19 yasımdayım :/ sen yeterki duygusal müzik de minoo ben bulurum ----------Eklendi @ 03:48:29 ---------- Yazıldı @ 03:47:42 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu da harikadır..
ben 19 yasımdayım :/ sen yeterki duygusal müzik de minoo ben bulurum ----------Eklendi @ 03:48:29 ---------- Yazıldı @ 03:47:42 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu da harikadır..
Sofya- Üye evet bende seviyorum çok müzikleri harika oluyor bi de ses tonlarını çok güzel uyduruyorlar müziğee