m542tf Üye L-LumieRe' Alıntı: benım nıck neyı cagrıstırıyor Genişletmek için tıkla ... o konuya hiç girme
Sofya- Üye L-LumieRe' Alıntı: eeee bana özel cunku Genişletmek için tıkla ... çok sevindin bakıyorum acı gerçeği söyleyeceğim şimdi nickinin altında ismin yazıyor
L-LumieRe' Alıntı: eeee bana özel cunku Genişletmek için tıkla ... çok sevindin bakıyorum acı gerçeği söyleyeceğim şimdi nickinin altında ismin yazıyor
L-LumieRe Üye Blackhawk1111' Alıntı: ya şimdi aklımdan birşey geçti hasan Genişletmek için tıkla ... ne gectı :
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: sen iste yeterki çay dediğin nedir ki iki tane kap ordan benimki iki şekerli olsun Genişletmek için tıkla ... çaylarrr.
m542tf' Alıntı: sen iste yeterki çay dediğin nedir ki iki tane kap ordan benimki iki şekerli olsun Genişletmek için tıkla ... çaylarrr.
L-LumieRe Üye Sofya-' Alıntı: çok sevindin bakıyorum acı gerçeği söyleyeceğim şimdi nickinin altında ismin yazıyor Genişletmek için tıkla ... baska bır acı gercek. Oraya hasan ben yazdım .. Ben nıckı sormustum
Sofya-' Alıntı: çok sevindin bakıyorum acı gerçeği söyleyeceğim şimdi nickinin altında ismin yazıyor Genişletmek için tıkla ... baska bır acı gercek. Oraya hasan ben yazdım .. Ben nıckı sormustum
m542tf Üye Sofya-' Alıntı: kötülemeyin çocuu Genişletmek için tıkla ... iyidir iyi hasan sen bitanesin
Sofya- Üye tamam işte ben hasanım diyor nickin bişi çağrıştırmıyo ya hasanın nickiyim ben diyo işte (diğerleri ne düsünüyor bilmiyorumda ----------Eklendi @ 03:06:45 ---------- Yazıldı @ 03:06:30 ---------- merak ettim ama
tamam işte ben hasanım diyor nickin bişi çağrıştırmıyo ya hasanın nickiyim ben diyo işte (diğerleri ne düsünüyor bilmiyorumda ----------Eklendi @ 03:06:45 ---------- Yazıldı @ 03:06:30 ---------- merak ettim ama
L-LumieRe Üye m542tf' Alıntı: o konuya hiç girme Genişletmek için tıkla ... nıyedır ya herkes farklı bırsey dusunuor.. Soyleyın neymıs
m542tf' Alıntı: o konuya hiç girme Genişletmek için tıkla ... nıyedır ya herkes farklı bırsey dusunuor.. Soyleyın neymıs
Sofya- Üye Blackhawk1111' Alıntı: çaylarrr. Genişletmek için tıkla ... amanınn teşekkürlerr gökçen bey
L-LumieRe Üye m542tf' Alıntı: iyidir iyi hasan sen bitanesin Genişletmek için tıkla ... sende oylesın abi
m542tf Üye L-LumieRe' Alıntı: nıyedır ya herkes farklı bırsey dusunuor.. Soyleyın neymıs Genişletmek için tıkla ... fransız gibi geldi bana ama
L-LumieRe' Alıntı: nıyedır ya herkes farklı bırsey dusunuor.. Soyleyın neymıs Genişletmek için tıkla ... fransız gibi geldi bana ama
L-LumieRe Üye Blackhawk1111' Alıntı: eşhedüenlailaheillallah...Darağacı ne tarafta abi. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: içmiş kadar oldum Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun ne demek efem