Sofya- Üye L-LumieRe' Alıntı: burda serbest gokcen senın nıck degısmemıs hala. Genişletmek için tıkla ... ilginçmiş
L-LumieRe' Alıntı: burda serbest gokcen senın nıck degısmemıs hala. Genişletmek için tıkla ... ilginçmiş
L-LumieRe Üye mustafa abı affına sıgınarak Sofya-' Alıntı: iğrençti kabul et Genişletmek için tıkla ... .....+1
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: unıversıtede muhendıslık fakultesı a blok.. Ama hangı bolum bılmıyorum... Tamda ıstedıgım fakulte.. Inş faydasını gorurum Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim Allah muvaffak etsin hadi hayırlısı.
L-LumieRe' Alıntı: unıversıtede muhendıslık fakultesı a blok.. Ama hangı bolum bılmıyorum... Tamda ıstedıgım fakulte.. Inş faydasını gorurum Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim Allah muvaffak etsin hadi hayırlısı.
Sofya- Üye Blackhawk1111' Alıntı: haklısın vallahi lakin bir sürü kız ismi kullanıp altından çakal çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... o da dogru heryerde var öyle
Blackhawk1111' Alıntı: haklısın vallahi lakin bir sürü kız ismi kullanıp altından çakal çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... o da dogru heryerde var öyle
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: burda serbest gokcen senın nıck degısmemıs hala. Genişletmek için tıkla ... evet bekliyorum hala ozanın son mesajlarına baktım cuma dan beri girmemiş forma. ----------Eklendi @ 02:43:33 ---------- Yazıldı @ 02:42:08 ---------- m542tf' Alıntı: aaa iğrenç mi Genişletmek için tıkla ... iğrenç mi hadi be sizde iyi iyi abi 2 2 yiz.
L-LumieRe' Alıntı: burda serbest gokcen senın nıck degısmemıs hala. Genişletmek için tıkla ... evet bekliyorum hala ozanın son mesajlarına baktım cuma dan beri girmemiş forma. ----------Eklendi @ 02:43:33 ---------- Yazıldı @ 02:42:08 ---------- m542tf' Alıntı: aaa iğrenç mi Genişletmek için tıkla ... iğrenç mi hadi be sizde iyi iyi abi 2 2 yiz.
m542tf Üye L-LumieRe' Alıntı: mustafa abı affına sıgınarak .....+1 Genişletmek için tıkla ... ben tvye çıkınca kanal değiştiriyorum o kadar yani
L-LumieRe' Alıntı: mustafa abı affına sıgınarak .....+1 Genişletmek için tıkla ... ben tvye çıkınca kanal değiştiriyorum o kadar yani
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: o da dogru heryerde var öyle Genişletmek için tıkla ... aynen yalnız haddine düşmez ama gece gece neyse aman. ----------Eklendi @ 02:44:59 ---------- Yazıldı @ 02:44:40 ---------- Sofya-' Alıntı: o da dogru heryerde var öyle Genişletmek için tıkla ... aynen yalnız haddime düşmez ama gece gece neyse aman.
Sofya-' Alıntı: o da dogru heryerde var öyle Genişletmek için tıkla ... aynen yalnız haddine düşmez ama gece gece neyse aman. ----------Eklendi @ 02:44:59 ---------- Yazıldı @ 02:44:40 ---------- Sofya-' Alıntı: o da dogru heryerde var öyle Genişletmek için tıkla ... aynen yalnız haddime düşmez ama gece gece neyse aman.
L-LumieRe Üye Blackhawk1111' Alıntı: evet bekliyorum hala ozanın son mesajlarına baktım cuma dan beri girmemiş forma. ----------Eklendi @ 02:43:33 ---------- Yazıldı @ 02:42:08 ---------- iğrenç mi hadi be sizde iyi iyi abi 2 2 yiz. Genişletmek için tıkla ... ooo 1 dk.... 2 vs 2
Blackhawk1111' Alıntı: evet bekliyorum hala ozanın son mesajlarına baktım cuma dan beri girmemiş forma. ----------Eklendi @ 02:43:33 ---------- Yazıldı @ 02:42:08 ---------- iğrenç mi hadi be sizde iyi iyi abi 2 2 yiz. Genişletmek için tıkla ... ooo 1 dk.... 2 vs 2
Sofya- Üye gökçeni ben kız ismi diye biliyordum erkeklerede koyuluyormuymuş ilk defa denk geldi valla
m542tf Üye m542tf' Alıntı: ben tvye çıkınca kanal değiştiriyorum o kadar yani Genişletmek için tıkla ... nedeni çocuklar çok seviyo tv izletmiyorlar o zaman ----------Eklendi @ 02:46:41 ---------- Yazıldı @ 02:45:36 ---------- Sofya-' Alıntı: gökçeni ben kız ismi diye biliyordum erkeklerede koyuluyormuymuş ilk defa denk geldi valla Genişletmek için tıkla ... oda bişey mi Reyhan diye asker arkadaşım var
m542tf' Alıntı: ben tvye çıkınca kanal değiştiriyorum o kadar yani Genişletmek için tıkla ... nedeni çocuklar çok seviyo tv izletmiyorlar o zaman ----------Eklendi @ 02:46:41 ---------- Yazıldı @ 02:45:36 ---------- Sofya-' Alıntı: gökçeni ben kız ismi diye biliyordum erkeklerede koyuluyormuymuş ilk defa denk geldi valla Genişletmek için tıkla ... oda bişey mi Reyhan diye asker arkadaşım var
Sofya- Üye m542tf' Alıntı: nedeni çocuklar çok seviyo tv izletmiyorlar o zaman ----------Eklendi @ 02:46:41 ---------- Yazıldı @ 02:45:36 ---------- oda bişey mi Reyhan diye asker arkadaşım var Genişletmek için tıkla ... neler duyuyorum ya
m542tf' Alıntı: nedeni çocuklar çok seviyo tv izletmiyorlar o zaman ----------Eklendi @ 02:46:41 ---------- Yazıldı @ 02:45:36 ---------- oda bişey mi Reyhan diye asker arkadaşım var Genişletmek için tıkla ... neler duyuyorum ya
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: gökçeni ben kız ismi diye biliyordum erkeklerede koyuluyormuymuş ilk defa denk geldi valla Genişletmek için tıkla ... aha bu çok sağlam oldu hiç beklemiyordum. Vallahi ben erkeğim adımda gerçekten gökçen.
Sofya-' Alıntı: gökçeni ben kız ismi diye biliyordum erkeklerede koyuluyormuymuş ilk defa denk geldi valla Genişletmek için tıkla ... aha bu çok sağlam oldu hiç beklemiyordum. Vallahi ben erkeğim adımda gerçekten gökçen.
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: nedeni çocuklar çok seviyo tv izletmiyorlar o zaman ----------Eklendi @ 02:46:41 ---------- Yazıldı @ 02:45:36 ---------- oda bişey mi Reyhan diye asker arkadaşım var Genişletmek için tıkla ... gökçen yine iyi kaldı bunun yanında abi
m542tf' Alıntı: nedeni çocuklar çok seviyo tv izletmiyorlar o zaman ----------Eklendi @ 02:46:41 ---------- Yazıldı @ 02:45:36 ---------- oda bişey mi Reyhan diye asker arkadaşım var Genişletmek için tıkla ... gökçen yine iyi kaldı bunun yanında abi
Sofya- Üye Blackhawk1111' Alıntı: aha bu çok sağlam oldu hiç beklemiyordum. Vallahi ben erkeğim adımda gerçekten gökçen. Genişletmek için tıkla ... hiç böyle bir soru almadınmı tekmiyim ya
Blackhawk1111' Alıntı: aha bu çok sağlam oldu hiç beklemiyordum. Vallahi ben erkeğim adımda gerçekten gökçen. Genişletmek için tıkla ... hiç böyle bir soru almadınmı tekmiyim ya
m542tf Üye Blackhawk1111' Alıntı: aha bu çok sağlam oldu hiç beklemiyordum. Vallahi ben erkeğim adımda gerçekten gökçen. Genişletmek için tıkla ...
Blackhawk1111' Alıntı: aha bu çok sağlam oldu hiç beklemiyordum. Vallahi ben erkeğim adımda gerçekten gökçen. Genişletmek için tıkla ...
Sofya- Üye Blackhawk1111' Alıntı: gökçen yine iyi kaldı bunun yanında abi Genişletmek için tıkla ... orasıda öyle iyiki reyhan olmamışsın
Blackhawk1111' Alıntı: gökçen yine iyi kaldı bunun yanında abi Genişletmek için tıkla ... orasıda öyle iyiki reyhan olmamışsın
OttomaN TigeR Üye Sofya-' Alıntı: hiç böyle bir soru almadınmı tekmiyim ya Genişletmek için tıkla ... gerçekten ilksin başka kimse sormadı be, harbi abi niye sormadınız hiç ya
Sofya-' Alıntı: hiç böyle bir soru almadınmı tekmiyim ya Genişletmek için tıkla ... gerçekten ilksin başka kimse sormadı be, harbi abi niye sormadınız hiç ya
m542tf Üye Blackhawk1111' Alıntı: gökçen yine iyi kaldı bunun yanında abi Genişletmek için tıkla ... aynen tam ismi Reyhan Yıldız izmirliydi
Blackhawk1111' Alıntı: gökçen yine iyi kaldı bunun yanında abi Genişletmek için tıkla ... aynen tam ismi Reyhan Yıldız izmirliydi