m542tf Üye L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler..... Herkese selamlar... Kımvar kım yok... Nasılsınız bu gece Genişletmek için tıkla ... hasan ben bide kerim var şimdilik kime bakmistin ----------Eklendi @ 00:44:35 ---------- Yazıldı @ 00:43:43 ---------- kerim5534' Alıntı: eyudur Genişletmek için tıkla ... napin ----------Eklendi @ 00:45:40 ---------- Yazıldı @ 00:44:35 ---------- hasane51' Alıntı: sen? Genişletmek için tıkla ... hamdolsun
L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler..... Herkese selamlar... Kımvar kım yok... Nasılsınız bu gece Genişletmek için tıkla ... hasan ben bide kerim var şimdilik kime bakmistin ----------Eklendi @ 00:44:35 ---------- Yazıldı @ 00:43:43 ---------- kerim5534' Alıntı: eyudur Genişletmek için tıkla ... napin ----------Eklendi @ 00:45:40 ---------- Yazıldı @ 00:44:35 ---------- hasane51' Alıntı: sen? Genişletmek için tıkla ... hamdolsun
L-LumieRe Üye m542tf' Alıntı: hasan ben bide kerim var şimdilik kime bakmistin Genişletmek için tıkla ... daha kım olsun mustafa abi nasılsın abı keyıfler ıyıdır inş kerim kardsımlede tanısırz.. Ben hasan yaş 19 a gırdım adaşş naber
m542tf' Alıntı: hasan ben bide kerim var şimdilik kime bakmistin Genişletmek için tıkla ... daha kım olsun mustafa abi nasılsın abı keyıfler ıyıdır inş kerim kardsımlede tanısırz.. Ben hasan yaş 19 a gırdım adaşş naber
kerim5534 Üye m542tf' Alıntı: hasan ben bide kerim var şimdilik kime bakmistin ----------Eklendi @ 00:44:35 ---------- Yazıldı @ 00:43:43 ---------- napin ----------Eklendi @ 00:45:40 ---------- Yazıldı @ 00:44:35 ---------- hamdolsun Genişletmek için tıkla ... corba ıceem gel buyur
m542tf' Alıntı: hasan ben bide kerim var şimdilik kime bakmistin ----------Eklendi @ 00:44:35 ---------- Yazıldı @ 00:43:43 ---------- napin ----------Eklendi @ 00:45:40 ---------- Yazıldı @ 00:44:35 ---------- hamdolsun Genişletmek için tıkla ... corba ıceem gel buyur
m542tf Üye kerim5534' Alıntı: corba ıceem gel buyur Genişletmek için tıkla ... sağol babamo çay icecem ben ----------Eklendi @ 00:49:04 ---------- Yazıldı @ 00:48:20 ---------- AHMED...' Alıntı: meraba mustafa abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamdolsun ahmet seni sormalı
kerim5534' Alıntı: corba ıceem gel buyur Genişletmek için tıkla ... sağol babamo çay icecem ben ----------Eklendi @ 00:49:04 ---------- Yazıldı @ 00:48:20 ---------- AHMED...' Alıntı: meraba mustafa abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamdolsun ahmet seni sormalı
m542tf Üye L-LumieRe' Alıntı: daha kım olsun mustafa abi nasılsın abı keyıfler ıyıdır inş kerim kardsımlede tanısırz.. Ben hasan yaş 19 a gırdım adaşş naber Genişletmek için tıkla ... desene yaslandin
L-LumieRe' Alıntı: daha kım olsun mustafa abi nasılsın abı keyıfler ıyıdır inş kerim kardsımlede tanısırz.. Ben hasan yaş 19 a gırdım adaşş naber Genişletmek için tıkla ... desene yaslandin
kerim5534 Üye L-LumieRe' Alıntı: daha kım olsun mustafa abi nasılsın abı keyıfler ıyıdır inş kerim kardsımlede tanısırz.. Ben hasan yaş 19 a gırdım adaşş naber Genişletmek için tıkla ... bende kerim iste memnun oldum
L-LumieRe' Alıntı: daha kım olsun mustafa abi nasılsın abı keyıfler ıyıdır inş kerim kardsımlede tanısırz.. Ben hasan yaş 19 a gırdım adaşş naber Genişletmek için tıkla ... bende kerim iste memnun oldum
L-LumieRe Üye m542tf' Alıntı: desene yaslandin Genişletmek için tıkla ... yenı gırmedımde evet yaşlıyım bıraz