Bluetoooth Üye Blackhawk1111' Alıntı: Aleyküm selam hg Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum çok sessizleşmiş buralar yazın hızına yetişemiyordum.
Blackhawk1111' Alıntı: Aleyküm selam hg Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum çok sessizleşmiş buralar yazın hızına yetişemiyordum.
OttomaN TigeR Üye Bluetoooth' Alıntı: hoşbuldum çok sessizleşmiş buralar yazın hızına yetişemiyordum. Genişletmek için tıkla ... ben daha yaz görmedim bu konuda bakacağız.
Bluetoooth' Alıntı: hoşbuldum çok sessizleşmiş buralar yazın hızına yetişemiyordum. Genişletmek için tıkla ... ben daha yaz görmedim bu konuda bakacağız.
OttomaN TigeR Üye Bluetoooth' Alıntı: ben fazla duramayacağım herkeze iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler selametle
Bluetoooth' Alıntı: ben fazla duramayacağım herkeze iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler selametle
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Ben yazın vardım iyiydi o zamanlar buralar Genişletmek için tıkla ... artık yazın mobil ile buranın hızını yakalayabilirmiyiz bilmiyorum hasan
hasane51' Alıntı: Ben yazın vardım iyiydi o zamanlar buralar Genişletmek için tıkla ... artık yazın mobil ile buranın hızını yakalayabilirmiyiz bilmiyorum hasan
Hasan Üye tempestshine' Alıntı: bir arkadaşa bakıp çıktım hepinize iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Kimmiş o
tempestshine' Alıntı: bir arkadaşa bakıp çıktım hepinize iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Kimmiş o
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi hoşgeldin. ----------Eklendi @ 00:46:51 ---------- Yazıldı @ 00:46:09 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler geçerken bi uğrayayim dedim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi hoşgeldin. ----------Eklendi @ 00:46:51 ---------- Yazıldı @ 00:46:09 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler geçerken bi uğrayayim dedim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
papakudioflu Emekli Yönetici Blackhawk1111' Alıntı: artık yazın mobil ile buranın hızını yakalayabilirmiyiz bilmiyorum hasan Genişletmek için tıkla ... gökçen bence yazın elinde lumia900 le buralar senin hızına yetişemez
Blackhawk1111' Alıntı: artık yazın mobil ile buranın hızını yakalayabilirmiyiz bilmiyorum hasan Genişletmek için tıkla ... gökçen bence yazın elinde lumia900 le buralar senin hızına yetişemez
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Kimmiş o Genişletmek için tıkla ... çıktığına göre sen değilsin hasan ben ise hiç değilim. ----------Eklendi @ 00:49:25 ---------- Yazıldı @ 00:48:03 ---------- papakudioflu' Alıntı: gökçen bence yazın elinde lumia900 le buralar senin hızına yetişemez Genişletmek için tıkla ... Inşallah abi seninle tanışmasam n9 u almıştım şimdiye iyiki vazgeçtim.
hasane51' Alıntı: Kimmiş o Genişletmek için tıkla ... çıktığına göre sen değilsin hasan ben ise hiç değilim. ----------Eklendi @ 00:49:25 ---------- Yazıldı @ 00:48:03 ---------- papakudioflu' Alıntı: gökçen bence yazın elinde lumia900 le buralar senin hızına yetişemez Genişletmek için tıkla ... Inşallah abi seninle tanışmasam n9 u almıştım şimdiye iyiki vazgeçtim.
papakudioflu Emekli Yönetici Blackhawk1111' Alıntı: çıktığına göre sen değilsin hasan ben ise hiç değilim. ----------Eklendi @ 00:49:25 ---------- Yazıldı @ 00:48:03 ---------- Inşallah abi vallahi seninle tanışmasam n9 u almıştım şimdiye iyiki vazgeçtim. Genişletmek için tıkla ... o zaman sana yeni haberleri vereyim için iyice rahat etsin nokiayı aradım bugün lumia900 nisan veya nayıs ayında kesin geliyor türkiye ye ayrıca wifi hotspot ta olucakmış lumia900de
Blackhawk1111' Alıntı: çıktığına göre sen değilsin hasan ben ise hiç değilim. ----------Eklendi @ 00:49:25 ---------- Yazıldı @ 00:48:03 ---------- Inşallah abi vallahi seninle tanışmasam n9 u almıştım şimdiye iyiki vazgeçtim. Genişletmek için tıkla ... o zaman sana yeni haberleri vereyim için iyice rahat etsin nokiayı aradım bugün lumia900 nisan veya nayıs ayında kesin geliyor türkiye ye ayrıca wifi hotspot ta olucakmış lumia900de