SHS Üye DiaBLoS' Alıntı: Sağolasın Metin'im sen nasılsın bakalım ? Genişletmek için tıkla ... sağol abi hamdolsun iyiyim ----------Eklendi @ 00:53:01 ---------- Yazıldı @ 00:52:18 ---------- TheM-CK' Alıntı: Gidiyorum ben. İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... haydaa nereye?
DiaBLoS' Alıntı: Sağolasın Metin'im sen nasılsın bakalım ? Genişletmek için tıkla ... sağol abi hamdolsun iyiyim ----------Eklendi @ 00:53:01 ---------- Yazıldı @ 00:52:18 ---------- TheM-CK' Alıntı: Gidiyorum ben. İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... haydaa nereye?
SHS Üye DiaBLoS' Alıntı: Bende yatıyorum arkadaşlar ... Hepinize keyifli geceler , forumlar . Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 01:04:52 ---------- Yazıldı @ 01:04:23 ---------- tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Canlar =) Genişletmek için tıkla ... aleykümselam
DiaBLoS' Alıntı: Bende yatıyorum arkadaşlar ... Hepinize keyifli geceler , forumlar . Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ----------Eklendi @ 01:04:52 ---------- Yazıldı @ 01:04:23 ---------- tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Canlar =) Genişletmek için tıkla ... aleykümselam
SHS Üye tinasoft' Alıntı: Metin abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın? ----------Eklendi @ 01:12:50 ---------- Yazıldı @ 01:12:09 ---------- L-LumieRe' Alıntı: selamlar herkese... birkaç haftadır görünemiyorum buralarda... nasılsınız kimler var ? Genişletmek için tıkla ... a.slm taze test mod
tinasoft' Alıntı: Metin abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın? ----------Eklendi @ 01:12:50 ---------- Yazıldı @ 01:12:09 ---------- L-LumieRe' Alıntı: selamlar herkese... birkaç haftadır görünemiyorum buralarda... nasılsınız kimler var ? Genişletmek için tıkla ... a.slm taze test mod
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim sen nasılsın Hasan? Genişletmek için tıkla ... iyiyim yarın okula gitmicem kurtuldum artık okuldan yani kısmen
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim sen nasılsın Hasan? Genişletmek için tıkla ... iyiyim yarın okula gitmicem kurtuldum artık okuldan yani kısmen
SHS Üye L-LumieRe' Alıntı: iyiyim yarın okula gitmicem kurtuldum artık okuldan yani kısmen Genişletmek için tıkla ... neden rapor mu aldın
L-LumieRe' Alıntı: iyiyim yarın okula gitmicem kurtuldum artık okuldan yani kısmen Genişletmek için tıkla ... neden rapor mu aldın
SHS Üye Boyabatlı57' Alıntı: s'a Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin ----------Eklendi @ 01:45:05 ---------- Yazıldı @ 01:44:15 ---------- ben yatıyorum, hadin iyi geceler
Boyabatlı57' Alıntı: s'a Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin ----------Eklendi @ 01:45:05 ---------- Yazıldı @ 01:44:15 ---------- ben yatıyorum, hadin iyi geceler
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: neden rapor mu aldın Genişletmek için tıkla ... yok daha alıcam. oturup türkçe çalışayım. batırıyo beni. bide anadilim ----------Eklendi @ 02:26:08 ---------- Yazıldı @ 01:45:26 ---------- herkes uyudu.. bi gece oturalım dedik kimse yok neyse bende yatayım iyi geceler
- SerkeŞ -' Alıntı: neden rapor mu aldın Genişletmek için tıkla ... yok daha alıcam. oturup türkçe çalışayım. batırıyo beni. bide anadilim ----------Eklendi @ 02:26:08 ---------- Yazıldı @ 01:45:26 ---------- herkes uyudu.. bi gece oturalım dedik kimse yok neyse bende yatayım iyi geceler
AssassinmasteR Üye L-LumieRe' Alıntı: yok daha alıcam. oturup türkçe çalışayım. batırıyo beni. bide anadilim ----------Eklendi @ 02:26:08 ---------- Yazıldı @ 01:45:26 ---------- herkes uyudu.. bi gece oturalım dedik kimse yok neyse bende yatayım iyi geceler Genişletmek için tıkla ... keşke yatmasaydim konuşurduk ----------Eklendi @ 02:59:14 ---------- Yazıldı @ 02:57:24 ---------- bu konu 2007 de açılmış 5 senedir devam ediyo helal olsun
L-LumieRe' Alıntı: yok daha alıcam. oturup türkçe çalışayım. batırıyo beni. bide anadilim ----------Eklendi @ 02:26:08 ---------- Yazıldı @ 01:45:26 ---------- herkes uyudu.. bi gece oturalım dedik kimse yok neyse bende yatayım iyi geceler Genişletmek için tıkla ... keşke yatmasaydim konuşurduk ----------Eklendi @ 02:59:14 ---------- Yazıldı @ 02:57:24 ---------- bu konu 2007 de açılmış 5 senedir devam ediyo helal olsun