Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Nereye hemen yahu Genişletmek için tıkla ... işim var Cengiz
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap m542tf' Alıntı: yarın pazartesi ondandır Genişletmek için tıkla ... benim pazartesi sendromum yok
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Bizde tam plan yapıyorduk Metin. Hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum Genişletmek için tıkla ... Nasılsın? Dün gece telefon elimde uyumuşum
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Nasılsın? Dün gece telefon elimde uyumuşum Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağol sen? ----------Eklendi @ 00:47:25 ---------- Yazıldı @ 00:46:41 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Metin'im hoşgeldin ... İyi geceler Hüso ... Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum abim nasılsın?
TheM-CK' Alıntı: Nasılsın? Dün gece telefon elimde uyumuşum Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağol sen? ----------Eklendi @ 00:47:25 ---------- Yazıldı @ 00:46:41 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Metin'im hoşgeldin ... İyi geceler Hüso ... Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum abim nasılsın?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: yolculuk mu var Genişletmek için tıkla ... bi kere ben kıro değilim evet rusyaya gidiyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: yolculuk mu var Genişletmek için tıkla ... bi kere ben kıro değilim evet rusyaya gidiyorum
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: bi kere ben kıro değilim evet rusyaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Gidemez ki
SHS Üye 'TUĞ'' Alıntı: bi kere ben kıro değilim evet rusyaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... cevap yazacağını biliyordum inanmam
'TUĞ'' Alıntı: bi kere ben kıro değilim evet rusyaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... cevap yazacağını biliyordum inanmam