huri$ Üye Praetor' Alıntı: Sakıncası yoksa bana gönderin ben koyabilirim Merhabalar bu arada Genişletmek için tıkla ... tamam bi ara gonderiyim koyarsiniz sagolun iyi geceler herkese tekrar
Praetor' Alıntı: Sakıncası yoksa bana gönderin ben koyabilirim Merhabalar bu arada Genişletmek için tıkla ... tamam bi ara gonderiyim koyarsiniz sagolun iyi geceler herkese tekrar
Berlin Boleyn yasminoz' Alıntı: A.S..nbr... Genişletmek için tıkla ... iyi olmaya çalışırken bide çalışmaya çalışmak yokmu okadar çalışmak çalışmamış olmaktan daha çalışkan bir harekettir..heralde ALpeRenBuGRa' Alıntı: Aleyküm selam Berlin... Genişletmek için tıkla ... sağol abii nasılsınız people? --------------- Ekleme --------------- şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler şimdi bana seninle bir ömür vaad etseler şimdi bana yeniden istermisin deseler tek bir söz söylemeye bile hakkım yok.................
yasminoz' Alıntı: A.S..nbr... Genişletmek için tıkla ... iyi olmaya çalışırken bide çalışmaya çalışmak yokmu okadar çalışmak çalışmamış olmaktan daha çalışkan bir harekettir..heralde ALpeRenBuGRa' Alıntı: Aleyküm selam Berlin... Genişletmek için tıkla ... sağol abii nasılsınız people? --------------- Ekleme --------------- şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler şimdi bana seninle bir ömür vaad etseler şimdi bana yeniden istermisin deseler tek bir söz söylemeye bile hakkım yok.................
Berlin Boleyn bende iyi ya nostalji yapıorum sezenin eski şarkılarını dinliyorum.. sen ne yaparsın güsel insan?