-efşan Üye Özerklik istiyoruz ----------Eklendi @ 00:47:01 ---------- Yazıldı @ 00:46:44 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: niye içlendiniz ya eğlenelim Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:47:21 ---------- Yazıldı @ 00:47:01 ----------
Özerklik istiyoruz ----------Eklendi @ 00:47:01 ---------- Yazıldı @ 00:46:44 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: niye içlendiniz ya eğlenelim Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:47:21 ---------- Yazıldı @ 00:47:01 ----------
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: niye içlendiniz ya eğlenelim Genişletmek için tıkla ... tam adamlarına diyon ha sen uykuyu aldın heralde Metin ----------Eklendi @ 02:48:16 ---------- Yazıldı @ 02:47:40 ---------- TheM-CK' Alıntı: Özerklik istiyoruz ----------Eklendi @ 00:47:01 ---------- Yazıldı @ 00:46:44 ---------- ----------Eklendi @ 00:47:21 ---------- Yazıldı @ 00:47:01 ---------- Genişletmek için tıkla ...
- SerkeŞ -' Alıntı: niye içlendiniz ya eğlenelim Genişletmek için tıkla ... tam adamlarına diyon ha sen uykuyu aldın heralde Metin ----------Eklendi @ 02:48:16 ---------- Yazıldı @ 02:47:40 ---------- TheM-CK' Alıntı: Özerklik istiyoruz ----------Eklendi @ 00:47:01 ---------- Yazıldı @ 00:46:44 ---------- ----------Eklendi @ 00:47:21 ---------- Yazıldı @ 00:47:01 ---------- Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye aslında çok uykum var lakin uyunmuyor yahu.. Günlerdir 3-4 gibi yatıp 7-8 gibi kalkıyorum.
SHS Üye Blackhawk1111' Alıntı: tam adamlarına diyon ha sen uykuyu aldın heralde Metin ----------Eklendi @ 02:48:16 ---------- Yazıldı @ 02:47:40 ---------- Genişletmek için tıkla ... yok ya hiç uyumadım hatta çok yorgunum
Blackhawk1111' Alıntı: tam adamlarına diyon ha sen uykuyu aldın heralde Metin ----------Eklendi @ 02:48:16 ---------- Yazıldı @ 02:47:40 ---------- Genişletmek için tıkla ... yok ya hiç uyumadım hatta çok yorgunum
SHS Üye Blackhawk1111' Alıntı: Metin duruma fransız kafasını karistirmayım Genişletmek için tıkla ... anlaşıldı
Blackhawk1111' Alıntı: Metin duruma fransız kafasını karistirmayım Genişletmek için tıkla ... anlaşıldı
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: aslında çok uykum var lakin uyunmuyor yahu.. Günlerdir 3-4 gibi yatıp 7-8 gibi kalkıyorum. Genişletmek için tıkla ... Al benden de o kadar söylemesi ayıptır öğle yemeği ile bir ayran içtim saat 14 gibi resmen pert oldum.
TheM-CK' Alıntı: aslında çok uykum var lakin uyunmuyor yahu.. Günlerdir 3-4 gibi yatıp 7-8 gibi kalkıyorum. Genişletmek için tıkla ... Al benden de o kadar söylemesi ayıptır öğle yemeği ile bir ayran içtim saat 14 gibi resmen pert oldum.
-efşan Üye Blackhawk1111' Alıntı: Al benden de o kadar söylemesi ayıptır öğle yemeği ile bir ayran içtim saat 14 gibi resmen pert oldum. Genişletmek için tıkla ... Çok ayıp çok ----------Eklendi @ 00:53:33 ---------- Yazıldı @ 00:52:44 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: sende Cumhurbaşkanı Genişletmek için tıkla ... Ben yönetir isem bitiğiz biz
Blackhawk1111' Alıntı: Al benden de o kadar söylemesi ayıptır öğle yemeği ile bir ayran içtim saat 14 gibi resmen pert oldum. Genişletmek için tıkla ... Çok ayıp çok ----------Eklendi @ 00:53:33 ---------- Yazıldı @ 00:52:44 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: sende Cumhurbaşkanı Genişletmek için tıkla ... Ben yönetir isem bitiğiz biz
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yok ya hiç uyumadım hatta çok yorgunum Genişletmek için tıkla ... serin döşekleri o zaman hep birlikte yatak. Ama ayrı ayrı ha.
- SerkeŞ -' Alıntı: yok ya hiç uyumadım hatta çok yorgunum Genişletmek için tıkla ... serin döşekleri o zaman hep birlikte yatak. Ama ayrı ayrı ha.
SHS Üye Blackhawk1111' Alıntı: Al benden de o kadar söylemesi ayıptır öğle yemeği ile bir ayran içtim saat 14 gibi resmen pert oldum. Genişletmek için tıkla ... iyice çalkalamamışın
Blackhawk1111' Alıntı: Al benden de o kadar söylemesi ayıptır öğle yemeği ile bir ayran içtim saat 14 gibi resmen pert oldum. Genişletmek için tıkla ... iyice çalkalamamışın
-efşan Üye Blackhawk1111' Alıntı: serin döşekleri o zaman hep birlikte yatak. Ama ayrı ayrı ha. Genişletmek için tıkla ... : Uykum kaçtı
Blackhawk1111' Alıntı: serin döşekleri o zaman hep birlikte yatak. Ama ayrı ayrı ha. Genişletmek için tıkla ... : Uykum kaçtı
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sende Cumhurbaşkanı Genişletmek için tıkla ... Samsun ımparatorluğu Şah Cengiz.
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyice çalkalamamışın Genişletmek için tıkla ... Erkek adam çalkalamaz.
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ayranı çalkalıycaktı Genişletmek için tıkla ... : Ben yanlış anladım galiba: