-efşan Üye Blackhawk1111' Alıntı: Çaktırma ama ben anlamadım iyi mi diyorum ki bu gülcan kim meğer benmişim Genişletmek için tıkla ... Bende merakla yeni bir konu arıyordum forumda.
Blackhawk1111' Alıntı: Çaktırma ama ben anlamadım iyi mi diyorum ki bu gülcan kim meğer benmişim Genişletmek için tıkla ... Bende merakla yeni bir konu arıyordum forumda.
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Hepinize iyi geceler diliyorum . Epey hızlı ve güzel bir geceydi . Muhabbette oldukça güzeldi ... Eyvallah arkadaşlar ... Keyifli forumlar . Geceniz güzel olsunlar . Saygılar ... Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Ali çok sağol tekrar çok çok teşekkür ediyorum, gerçekten çok naziksin iyi geceler Allah rahatlık versin.
DiaBLoS' Alıntı: Hepinize iyi geceler diliyorum . Epey hızlı ve güzel bir geceydi . Muhabbette oldukça güzeldi ... Eyvallah arkadaşlar ... Keyifli forumlar . Geceniz güzel olsunlar . Saygılar ... Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Ali çok sağol tekrar çok çok teşekkür ediyorum, gerçekten çok naziksin iyi geceler Allah rahatlık versin.
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: hayırlı geceler Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi. ----------Eklendi @ 01:51:43 ---------- Yazıldı @ 01:49:31 ---------- TheM-CK' Alıntı: Gece gece e-posta kutusunu açtığında 370 posta ile karşılaşmanın hazzı başkaymış Genişletmek için tıkla ... Olamaz o ne be.
m542tf' Alıntı: hayırlı geceler Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi. ----------Eklendi @ 01:51:43 ---------- Yazıldı @ 01:49:31 ---------- TheM-CK' Alıntı: Gece gece e-posta kutusunu açtığında 370 posta ile karşılaşmanın hazzı başkaymış Genişletmek için tıkla ... Olamaz o ne be.
-efşan Üye Gökçen? ----------Eklendi @ 23:52:51 ---------- Yazıldı @ 23:51:52 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: iyi geceler abi. ----------Eklendi @ 01:51:43 ---------- Yazıldı @ 01:49:31 ---------- Olamaz o ne be. Genişletmek için tıkla ... Sizir bozucu Ama hepside gerekli Tek tek bakıyorum mecbur
Gökçen? ----------Eklendi @ 23:52:51 ---------- Yazıldı @ 23:51:52 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: iyi geceler abi. ----------Eklendi @ 01:51:43 ---------- Yazıldı @ 01:49:31 ---------- Olamaz o ne be. Genişletmek için tıkla ... Sizir bozucu Ama hepside gerekli Tek tek bakıyorum mecbur
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Gökçen? ----------Eklendi @ 23:52:51 ---------- Yazıldı @ 23:51:52 ---------- Sizir bozucu Ama hepside gerekli Tek tek bakıyorum mecbur Genişletmek için tıkla ... sabaha bitirirsin artık.
TheM-CK' Alıntı: Gökçen? ----------Eklendi @ 23:52:51 ---------- Yazıldı @ 23:51:52 ---------- Sizir bozucu Ama hepside gerekli Tek tek bakıyorum mecbur Genişletmek için tıkla ... sabaha bitirirsin artık.
-efşan Üye yok yahu.. Yaz sen yaz.. Konuşuruz sorun yok.. ----------Eklendi 11.03.2012 @ 00:00:07 ---------- Yazıldı 10.03.2012 @ 23:58:55 ---------- Telefon numaramı değiştirmiş idim kimseyede vermedim yenisini.. Çoğuda o yüzden gelmiş zaten..
yok yahu.. Yaz sen yaz.. Konuşuruz sorun yok.. ----------Eklendi 11.03.2012 @ 00:00:07 ---------- Yazıldı 10.03.2012 @ 23:58:55 ---------- Telefon numaramı değiştirmiş idim kimseyede vermedim yenisini.. Çoğuda o yüzden gelmiş zaten..
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: yok yahu.. Yaz sen yaz.. Konuşuruz sorun yok.. Genişletmek için tıkla ... Buradayım ha yeni mesajlarda iş yok.
TheM-CK' Alıntı: yok yahu.. Yaz sen yaz.. Konuşuruz sorun yok.. Genişletmek için tıkla ... Buradayım ha yeni mesajlarda iş yok.
-efşan Üye ----------Eklendi @ 00:11:07 ---------- Yazıldı @ 00:10:35 ---------- yahu yaşını bi pm ile göndersen bana? Ne gizli herifsin
----------Eklendi @ 00:11:07 ---------- Yazıldı @ 00:10:35 ---------- yahu yaşını bi pm ile göndersen bana? Ne gizli herifsin
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:11:07 ---------- Yazıldı @ 00:10:35 ---------- yahu yaşını bi pm ile göndersen bana? Ne gizli herifsin Genişletmek için tıkla ... sende taktın yaşa ha. Tamam ama şuan mobil artık yarın pc den gönderirim.
TheM-CK' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:11:07 ---------- Yazıldı @ 00:10:35 ---------- yahu yaşını bi pm ile göndersen bana? Ne gizli herifsin Genişletmek için tıkla ... sende taktın yaşa ha. Tamam ama şuan mobil artık yarın pc den gönderirim.
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Neden ki? Genişletmek için tıkla ... uyutmuyo kahveden daha etkili bence