Şehriyar Üye DiaBLoS' Alıntı: Tebrik etsenize ulen ... 10 000 mesajı ben attım beeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn ... Genişletmek için tıkla ... Rütbeye değil isme bakacan abi
DiaBLoS' Alıntı: Tebrik etsenize ulen ... 10 000 mesajı ben attım beeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn ... Genişletmek için tıkla ... Rütbeye değil isme bakacan abi
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Tebrik etsenize ulen ... 10 000 mesajı ben attım beeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn ... Genişletmek için tıkla ... Kocaman bir tebrik gönderdim.
DiaBLoS' Alıntı: Tebrik etsenize ulen ... 10 000 mesajı ben attım beeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn ... Genişletmek için tıkla ... Kocaman bir tebrik gönderdim.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 3 misafir) DiaBLoS, Pondusss+, AHMED..., m542tf, hasane51*+, TheM-CK*+, ( BENDEN KAÇAMAZSIN ) Şehriyar*+, Blackhawk1111* Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 3 misafir) DiaBLoS, Pondusss+, AHMED..., m542tf, hasane51*+, TheM-CK*+, ( BENDEN KAÇAMAZSIN ) Şehriyar*+, Blackhawk1111* Genişletmek için tıkla ...
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Tebrik etsenize ulen ... 10 000 mesajı ben attım beeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn ... Genişletmek için tıkla ... tebrikler
DiaBLoS' Alıntı: Tebrik etsenize ulen ... 10 000 mesajı ben attım beeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn ... Genişletmek için tıkla ... tebrikler
DiaBLoS Admin Şehriyar' Alıntı: Rütbeye değil isme bakacan abi Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani ?
-efşan Üye Rûhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden? Bilmem, bu yanardağ ne biçim korla tutuştu? Pervâne olan kendini gizler mi alevden? Sen istedin, ondan bu gönül zorla tutuştu... ----------Eklendi @ 23:17:07 ---------- Yazıldı @ 23:16:37 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Yav pc den buhar çıkar mi? Genişletmek için tıkla ... Sıvı soğutmalı mı?
Rûhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden? Bilmem, bu yanardağ ne biçim korla tutuştu? Pervâne olan kendini gizler mi alevden? Sen istedin, ondan bu gönül zorla tutuştu... ----------Eklendi @ 23:17:07 ---------- Yazıldı @ 23:16:37 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Yav pc den buhar çıkar mi? Genişletmek için tıkla ... Sıvı soğutmalı mı?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap o zaman tüm prangalar çözülsün neyse ben gidiyorum herkese hayırlı geceler selametle
m542tf Üye Pondusss' Alıntı: yarın akşam 9.30da var Genişletmek için tıkla ... sağol bu armutlar ne programı yapıyolar böyle
Pondusss' Alıntı: yarın akşam 9.30da var Genişletmek için tıkla ... sağol bu armutlar ne programı yapıyolar böyle