Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Hoşbulduk. Nasılsınız beyfendi Genişletmek için tıkla ... iyiyim Cengiz'im bu ne resmiyet
TheM-CK' Alıntı: Hoşbulduk. Nasılsınız beyfendi Genişletmek için tıkla ... iyiyim Cengiz'im bu ne resmiyet
-efşan Üye hasane51' Alıntı: O mesaj dünden kalma Genişletmek için tıkla ... Lakin aynı sayfada. Ben bugün ki mesajları alıntı yapmayı severim de yazmadım. Genel bir kavram olarak belirttim.
hasane51' Alıntı: O mesaj dünden kalma Genişletmek için tıkla ... Lakin aynı sayfada. Ben bugün ki mesajları alıntı yapmayı severim de yazmadım. Genel bir kavram olarak belirttim.
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Nasılsın Gökçen? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Cengiz seni sormalı maşallah formundasın...
TheM-CK' Alıntı: Nasılsın Gökçen? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Cengiz seni sormalı maşallah formundasın...
pelın_ m542tf' Alıntı: hoşgeldin de elin niye boş geldin Genişletmek için tıkla ... gece gece size layık bı yemek bulamdım
m542tf' Alıntı: hoşgeldin de elin niye boş geldin Genişletmek için tıkla ... gece gece size layık bı yemek bulamdım
kerim5534 Üye m542tf' Alıntı: başka bi şey oldu kesin hasanın işidir Genişletmek için tıkla ... Bilwmicem artık tapatalk tan üye girişi yapameyom
m542tf' Alıntı: başka bi şey oldu kesin hasanın işidir Genişletmek için tıkla ... Bilwmicem artık tapatalk tan üye girişi yapameyom
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: iyiyim Cengiz'im bu ne resmiyet Genişletmek için tıkla ... Şahsıınıza münhasır efendim.
'TUĞ'' Alıntı: iyiyim Cengiz'im bu ne resmiyet Genişletmek için tıkla ... Şahsıınıza münhasır efendim.
Amaru Shady Üye Blackhawk1111' Alıntı: Furkan ne yapıyon seninle de görüşemiyoruz 1 haftadır ne alemdesin yahu... Genişletmek için tıkla ... bu hafta çok yoğundum. Çok güzel şeyler oldu. Çok sevdim bu haftayı. Neyse sağol iyiyim. Ders ve ICS bir araya gelince böyle oldu sen?
Blackhawk1111' Alıntı: Furkan ne yapıyon seninle de görüşemiyoruz 1 haftadır ne alemdesin yahu... Genişletmek için tıkla ... bu hafta çok yoğundum. Çok güzel şeyler oldu. Çok sevdim bu haftayı. Neyse sağol iyiyim. Ders ve ICS bir araya gelince böyle oldu sen?
kerim5534 Üye pelın_' Alıntı: gece gece size layık bı yemek bulamdım Genişletmek için tıkla ... Bi buskuvit olarda iyidi :-D
pelın_' Alıntı: gece gece size layık bı yemek bulamdım Genişletmek için tıkla ... Bi buskuvit olarda iyidi :-D
-efşan Üye Blackhawk1111' Alıntı: İyiyim Cengiz seni sormalı maşallah formundasın... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Gökçen. Şükürler olsun iyiyim. Form ye forumda kal
Blackhawk1111' Alıntı: İyiyim Cengiz seni sormalı maşallah formundasın... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Gökçen. Şükürler olsun iyiyim. Form ye forumda kal
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleykum arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam kardeşim benim hoş geldin sefa getirdin...
AHMED...' Alıntı: selamun aleykum arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam kardeşim benim hoş geldin sefa getirdin...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap AHMED...' Alıntı: selamun aleykum arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... a.s sende hoşgeldin
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleykum arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleykùmselam ahmet hoşgeldin