-efşan Üye 06kubilay06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beyler bu yazıyı naasıl kaldırıyoruz Genişletmek için tıkla ... reklam o kaldıramazsın. ADblocker gibi programlar kullanman gerek.
06kubilay06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beyler bu yazıyı naasıl kaldırıyoruz Genişletmek için tıkla ... reklam o kaldıramazsın. ADblocker gibi programlar kullanman gerek.
SilentOne Üye 06kubilay06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beyler bu yazıyı naasıl kaldırıyoruz Genişletmek için tıkla ... onsuz maxicep mi olur ya
06kubilay06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beyler bu yazıyı naasıl kaldırıyoruz Genişletmek için tıkla ... onsuz maxicep mi olur ya
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Olmaz efenim.. ----------Eklendi @ 23:55:49 ---------- Yazıldı @ 23:55:13 ---------- Bayılırım.. Lakin çiğ ve sadece sarısı olacak. Genişletmek için tıkla ... Sanırsın tavuklara sarktım arkadaş yok yumurta felan alamadım.
TheM-CK' Alıntı: Olmaz efenim.. ----------Eklendi @ 23:55:49 ---------- Yazıldı @ 23:55:13 ---------- Bayılırım.. Lakin çiğ ve sadece sarısı olacak. Genişletmek için tıkla ... Sanırsın tavuklara sarktım arkadaş yok yumurta felan alamadım.
-efşan Üye Blackhawk1111' Alıntı: ulen alt tarafı iki yumurta alıcaz horoz nerdeyse beni bib... kesin kafa kırık. Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani hocam? Horoz mu saldırdı?
Blackhawk1111' Alıntı: ulen alt tarafı iki yumurta alıcaz horoz nerdeyse beni bib... kesin kafa kırık. Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani hocam? Horoz mu saldırdı?
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bıyır? Genişletmek için tıkla ... Bu Kibilay ne ayak? ----------Eklendi @ 00:02:05 ---------- Yazıldı @ 00:01:36 ---------- SilentOne' Alıntı: beyler bn banyoya girem sonra yatıyorum iyi geceler yarın gece goruşurek Genişletmek için tıkla ... görüşürüz büdüm
- SerkeŞ -' Alıntı: bıyır? Genişletmek için tıkla ... Bu Kibilay ne ayak? ----------Eklendi @ 00:02:05 ---------- Yazıldı @ 00:01:36 ---------- SilentOne' Alıntı: beyler bn banyoya girem sonra yatıyorum iyi geceler yarın gece goruşurek Genişletmek için tıkla ... görüşürüz büdüm
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Tatlı rüyalar Tuğ. Öptün mü buzağıyı? Genişletmek için tıkla ... yahu çaktırma diyorum Cengiz
TheM-CK' Alıntı: Tatlı rüyalar Tuğ. Öptün mü buzağıyı? Genişletmek için tıkla ... yahu çaktırma diyorum Cengiz
SHS Üye 06kubilay06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beyler bu yazıyı naasıl kaldırıyoruz Genişletmek için tıkla ... ben ing. ona tıklaya tıklaya öğrendim
06kubilay06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beyler bu yazıyı naasıl kaldırıyoruz Genişletmek için tıkla ... ben ing. ona tıklaya tıklaya öğrendim
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Nasıl yani hocam? Horoz mu saldırdı? Genişletmek için tıkla ... kafa kırık ya resmen ----------Eklendi @ 02:03:37 ---------- Yazıldı @ 02:03:06 ---------- SilentOne' Alıntı: beyler bn banyoya girem sonra yatıyorum iyi geceler yarın gece goruşurek Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
TheM-CK' Alıntı: Nasıl yani hocam? Horoz mu saldırdı? Genişletmek için tıkla ... kafa kırık ya resmen ----------Eklendi @ 02:03:37 ---------- Yazıldı @ 02:03:06 ---------- SilentOne' Alıntı: beyler bn banyoya girem sonra yatıyorum iyi geceler yarın gece goruşurek Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
SHS Üye SilentOne' Alıntı: beyler bn banyoya girem sonra yatıyorum iyi geceler yarın gece goruşurek Genişletmek için tıkla ... gel ya yarın gecede gel iyi geceler
SilentOne' Alıntı: beyler bn banyoya girem sonra yatıyorum iyi geceler yarın gece goruşurek Genişletmek için tıkla ... gel ya yarın gecede gel iyi geceler
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben ing. ona tıklaya tıklaya öğrendim Genişletmek için tıkla ... Metin
06kubilay06 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben ing. ona tıklaya tıklaya öğrendim Genişletmek için tıkla ... D ----------Eklendi @ 02:04:23 ---------- Yazıldı @ 02:03:48 ---------- TheM-CK' Alıntı: Bu Kibilay ne ayak? ----------Eklendi @ 00:02:05 ---------- Yazıldı @ 00:01:36 ---------- görüşürüz büdüm Genişletmek için tıkla ... çift ayak
- SerkeŞ -' Alıntı: ben ing. ona tıklaya tıklaya öğrendim Genişletmek için tıkla ... D ----------Eklendi @ 02:04:23 ---------- Yazıldı @ 02:03:48 ---------- TheM-CK' Alıntı: Bu Kibilay ne ayak? ----------Eklendi @ 00:02:05 ---------- Yazıldı @ 00:01:36 ---------- görüşürüz büdüm Genişletmek için tıkla ... çift ayak
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben ing. ona tıklaya tıklaya öğrendim Genişletmek için tıkla ... Harika cevap.
-efşan Üye Blackhawk1111' Alıntı: kafa kırık ya resmen ----------Eklendi @ 02:03:37 ---------- Yazıldı @ 02:03:06 ---------- iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Hocam taze taze ne güzel yahu.. Tam benlik bir olay. Yaklaşık günde üç tane çiğ yumurta içiyorum. Hele birde taze olsa varya
Blackhawk1111' Alıntı: kafa kırık ya resmen ----------Eklendi @ 02:03:37 ---------- Yazıldı @ 02:03:06 ---------- iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Hocam taze taze ne güzel yahu.. Tam benlik bir olay. Yaklaşık günde üç tane çiğ yumurta içiyorum. Hele birde taze olsa varya