-efşan Üye 06kubilay06' Alıntı: suanda kullandıgım laptop lavobonun altında ters bi şekilde buldum 3 tenesi depoda duruyor diğer 2 tane sağlam kım bılır suan nerelerde ne yapıyor Genişletmek için tıkla ... komik...
06kubilay06' Alıntı: suanda kullandıgım laptop lavobonun altında ters bi şekilde buldum 3 tenesi depoda duruyor diğer 2 tane sağlam kım bılır suan nerelerde ne yapıyor Genişletmek için tıkla ... komik...
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Bir gün kader bize de güler arkadaşlar . Sıkıntı etmeyin . Genişletmek için tıkla ... Inşallah.
DiaBLoS' Alıntı: Bir gün kader bize de güler arkadaşlar . Sıkıntı etmeyin . Genişletmek için tıkla ... Inşallah.
DiaBLoS Admin Arkadaşlar , bana müsade . Muhabbet gayet güzel ve keyifliydi . Eyvallah . Yarın görüşünceye dek , kendinize iyi bakın .
Arkadaşlar , bana müsade . Muhabbet gayet güzel ve keyifliydi . Eyvallah . Yarın görüşünceye dek , kendinize iyi bakın .
06kubilay06 Üye iyi akşamlar ----------Eklendi @ 01:23:19 ---------- Yazıldı @ 01:22:48 ---------- h.g
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Arkadaşlar , bana müsade . Muhabbet gayet güzel ve keyifliydi . Eyvallah . Yarın görüşünceye dek , kendinize iyi bakın . Genişletmek için tıkla ... Selametle. ----------Eklendi @ 01:24:10 ---------- Yazıldı @ 01:23:23 ---------- tinasoft' Alıntı: Geldim Genişletmek için tıkla ... Nerdeydin ki.
DiaBLoS' Alıntı: Arkadaşlar , bana müsade . Muhabbet gayet güzel ve keyifliydi . Eyvallah . Yarın görüşünceye dek , kendinize iyi bakın . Genişletmek için tıkla ... Selametle. ----------Eklendi @ 01:24:10 ---------- Yazıldı @ 01:23:23 ---------- tinasoft' Alıntı: Geldim Genişletmek için tıkla ... Nerdeydin ki.
haydaravısyon Üye DiaBLoS' Alıntı: Arkadaşlar , bana müsade . Muhabbet gayet güzel ve keyifliydi . Eyvallah . Yarın görüşünceye dek , kendinize iyi bakın . Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS' Alıntı: Arkadaşlar , bana müsade . Muhabbet gayet güzel ve keyifliydi . Eyvallah . Yarın görüşünceye dek , kendinize iyi bakın . Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye DiaBLoS' Alıntı: Arkadaşlar , bana müsade . Muhabbet gayet güzel ve keyifliydi . Eyvallah . Yarın görüşünceye dek , kendinize iyi bakın . Genişletmek için tıkla ... sayende abi Allah rahatlık versin
DiaBLoS' Alıntı: Arkadaşlar , bana müsade . Muhabbet gayet güzel ve keyifliydi . Eyvallah . Yarın görüşünceye dek , kendinize iyi bakın . Genişletmek için tıkla ... sayende abi Allah rahatlık versin
SHS Üye 06kubilay06' Alıntı: hacım laptopları gorsen fakırmıyım zengınmıyım anlarsın sonrada 50 kurus verır gıdersın vaktım olsa resimlerını koyarımda vaktm yok Genişletmek için tıkla ...
06kubilay06' Alıntı: hacım laptopları gorsen fakırmıyım zengınmıyım anlarsın sonrada 50 kurus verır gıdersın vaktım olsa resimlerını koyarımda vaktm yok Genişletmek için tıkla ...
VKUCUKSAHİN Üye DiaBLoS' Alıntı: Arkadaşlar , bana müsade . Muhabbet gayet güzel ve keyifliydi . Eyvallah . Yarın görüşünceye dek , kendinize iyi bakın . Genişletmek için tıkla ... Görüşmek üzere kendine mükayet ol abi
DiaBLoS' Alıntı: Arkadaşlar , bana müsade . Muhabbet gayet güzel ve keyifliydi . Eyvallah . Yarın görüşünceye dek , kendinize iyi bakın . Genişletmek için tıkla ... Görüşmek üzere kendine mükayet ol abi