-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: ooo kimler gelmiş Hoşgeldin Cengiz özlettin kendini nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Sağolasın özleyenler özlenenlerdir.. ----------Eklendi @ 23:12:32 ---------- Yazıldı @ 23:12:08 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: iyi geceler herkese ben kaçar Genişletmek için tıkla ... Nereye yahu
'TUĞ'' Alıntı: ooo kimler gelmiş Hoşgeldin Cengiz özlettin kendini nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Sağolasın özleyenler özlenenlerdir.. ----------Eklendi @ 23:12:32 ---------- Yazıldı @ 23:12:08 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: iyi geceler herkese ben kaçar Genişletmek için tıkla ... Nereye yahu
SHS Üye Blackhawk1111' Alıntı: Metin ne haber fazla uğramıyorsun. Genişletmek için tıkla ... pek kimse yokken uğruyorum
Blackhawk1111' Alıntı: Metin ne haber fazla uğramıyorsun. Genişletmek için tıkla ... pek kimse yokken uğruyorum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: hoş buldum tuğ nasılsın bana dar gelir yahu Genişletmek için tıkla ... sağol iyiyim ne olsun kars vegasta bayağı zarar ettin galiba
-YARINIYOK-' Alıntı: hoş buldum tuğ nasılsın bana dar gelir yahu Genişletmek için tıkla ... sağol iyiyim ne olsun kars vegasta bayağı zarar ettin galiba
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: dün bunu: kullandım bi daha kimse yazmadı Genişletmek için tıkla ... ben yazayım bari ----------Eklendi @ 01:14:39 ---------- Yazıldı @ 01:13:55 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: iyi geceler herkese ben kaçar Genişletmek için tıkla ... ne çabuk yahu
- SerkeŞ -' Alıntı: dün bunu: kullandım bi daha kimse yazmadı Genişletmek için tıkla ... ben yazayım bari ----------Eklendi @ 01:14:39 ---------- Yazıldı @ 01:13:55 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: iyi geceler herkese ben kaçar Genişletmek için tıkla ... ne çabuk yahu
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Metin Çin'e gidiyor diyorlar. Genişletmek için tıkla ... Cengiz'de gidecekmiş, dostunu çekik gözlülerin arasında yalnız bırakmaz diyorlar
TheM-CK' Alıntı: Metin Çin'e gidiyor diyorlar. Genişletmek için tıkla ... Cengiz'de gidecekmiş, dostunu çekik gözlülerin arasında yalnız bırakmaz diyorlar
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Cengiz'de gidecekmiş diyorlar Genişletmek için tıkla ... Birader sen gidersen bende gelirim
- SerkeŞ -' Alıntı: Cengiz'de gidecekmiş diyorlar Genişletmek için tıkla ... Birader sen gidersen bende gelirim
DiaBLoS Admin Blackhawk1111' Alıntı: Aleyküm selam Nasılsın Ali çok fazla uğramıyorsun ----------Eklendi @ 00:50:33 ---------- Yazıldı @ 00:48:36 ---------- Haftaya yumuşar artık inşallah Genişletmek için tıkla ... Evet ... Bu aralar öyle oluyor Telafi edeceğim en yakın zaman da ... Naber ?
Blackhawk1111' Alıntı: Aleyküm selam Nasılsın Ali çok fazla uğramıyorsun ----------Eklendi @ 00:50:33 ---------- Yazıldı @ 00:48:36 ---------- Haftaya yumuşar artık inşallah Genişletmek için tıkla ... Evet ... Bu aralar öyle oluyor Telafi edeceğim en yakın zaman da ... Naber ?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Metin Çin'e gidiyor diyorlar. Genişletmek için tıkla ... ben rusyaya giderim Metin gene gidemez
TheM-CK' Alıntı: Metin Çin'e gidiyor diyorlar. Genişletmek için tıkla ... ben rusyaya giderim Metin gene gidemez
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Birader sen gidersen bende gelirim Genişletmek için tıkla ... editlemiştim zaten yazıyı
TheM-CK' Alıntı: Birader sen gidersen bende gelirim Genişletmek için tıkla ... editlemiştim zaten yazıyı
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: ben rusyaya giderim Metin gene gidemez Genişletmek için tıkla ... Nedir bu Rusya aşkı?
'TUĞ'' Alıntı: ben rusyaya giderim Metin gene gidemez Genişletmek için tıkla ... Nedir bu Rusya aşkı?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap AHMED...' Alıntı: selamun aleykum arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... as hoşgeldin
SHS Üye 'TUĞ'' Alıntı: ben rusyaya giderim Metin gene gidemez Genişletmek için tıkla ... spakoyni noci abi
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yorgunum Kars Vegas yordu beni Genişletmek için tıkla ... Yorgun Demokrat ----------Eklendi @ 23:19:07 ---------- Yazıldı @ 23:18:40 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: editlemiştim zaten yazıyı Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK-' Alıntı: yorgunum Kars Vegas yordu beni Genişletmek için tıkla ... Yorgun Demokrat ----------Eklendi @ 23:19:07 ---------- Yazıldı @ 23:18:40 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: editlemiştim zaten yazıyı Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm cemaat nasılsınız Genişletmek için tıkla ... as hoşgeldin Hüsnücan