Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

AHMED...

Üye
valla abi bende özledim dediğin gibi yatmayı oh iyi olmuş valla

Hasan

Üye
hayırlı geceler

kusura bakma maça bakıyodum

----------Eklendi @ 00:56:42 ---------- Yazıldı @ 00:55:10 ----------

bugün çalışmadım tabiri caizse camış gibi yattım

oh en iyisi iyice dinlenmişsindir abi.

----------Eklendi @ 01:01:45 ---------- Yazıldı @ 01:01:11 ----------

Iyi geceler hasan.

AHMED...

Üye
bende yarın yatarım inşallah

m542tf

Üye

oh en iyisi iyice dinlenmişsindir abi.

----------Eklendi @ 01:01:45 ---------- Yazıldı @ 01:01:11 ----------

Iyi geceler hasan.

yatmasına yattımda 20lik dişim ağrıyo geçen gittim 3 tane morfin uyuşturmadı iltihap vardı galiba salı tekrar gidicem umarım boşarım o disi

Bana da müsade kendinize iyi bakın Allah'a emanet kalın. Iyi geceler.

yatmasına yattımda 20lik dişim ağrıyo geçen gittim 3 tane morfin uyuşturmadı iltihap vardı galiba salı tekrar gidicem umarım boşarım o disi

Allah şifa versin abi aman ihmal etme diş gerçekten çok önemli. Allaha şükür çekmedik ama çekenlerden bilirim.

ZaZuM

Üye

20 lik dişler için etalford diye bi ağrı kesici var ben ağrıdan bi hafta yemek yiyememiştim ama o ilacı alınca ağrı falan kalmamıştı

m542tf

Üye

20 lik dişler için etalford diye bi ağrı kesici var ben ağrıdan bi hafta yemek yiyememiştim ama o ilacı alınca ağrı falan kalmamıştı

kolay çıkıyomu daha önce iki tane kök dişi çektirdim onlar zor çıkmıştı dişçi kırarak almıştı

Bana bi yardım edin yaa.. Telefona Belleyi süit yoluyla yenşden yükledim wifi'ye bağlanamıyorum deli olucam bi yardım edin interneti buluyor bağlantı yok diyor.. bi yardım lütfen + Hack olmuyor Sys dosyasına giremiyorum boş dosya olarak gozukuyor herşey açık :S

m542tf

Üye
hayırlı geceler ALLAH'a emanet olun

'Sefer

Üye
herkese iyi geceler