mstf_l Üye Elektr0' Alıntı: iyi geceler furkan ----------Eklendi @ 02:20:18 ---------- Yazıldı @ 02:19:33 ---------- bende 2010 da öyleydim Genişletmek için tıkla ... İnsan giderek açılıyor herhalde
Elektr0' Alıntı: iyi geceler furkan ----------Eklendi @ 02:20:18 ---------- Yazıldı @ 02:19:33 ---------- bende 2010 da öyleydim Genişletmek için tıkla ... İnsan giderek açılıyor herhalde
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: burdayım ama her an uyuyabilirim gözlerim kapalı olarak yazamadıgım için gözlerimi sırf yazmak için açıyorum Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam uyursan da Allah rahatlık versin...
Elektr0' Alıntı: burdayım ama her an uyuyabilirim gözlerim kapalı olarak yazamadıgım için gözlerimi sırf yazmak için açıyorum Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam uyursan da Allah rahatlık versin...
Elektr0 Üye mstf_l' Alıntı: İnsan giderek açılıyor herhalde Genişletmek için tıkla ... açılıyor demeyelim alışıyor diyelim daha mantıklı .. ----------Eklendi @ 02:26:40 ---------- Yazıldı @ 02:26:04 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Tamam tamam uyursan da Allah rahatlık versin... Genişletmek için tıkla ... saol
mstf_l' Alıntı: İnsan giderek açılıyor herhalde Genişletmek için tıkla ... açılıyor demeyelim alışıyor diyelim daha mantıklı .. ----------Eklendi @ 02:26:40 ---------- Yazıldı @ 02:26:04 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Tamam tamam uyursan da Allah rahatlık versin... Genişletmek için tıkla ... saol
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) Pondusss, Elektr0+ Genişletmek için tıkla ... Birde ben tabi.
Pondusss' Alıntı: Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) Pondusss, Elektr0+ Genişletmek için tıkla ... Birde ben tabi.
mstf_l Üye Elektr0' Alıntı: açılıyor demeyelim alışıyor diyelim daha mantıklı .. ----------Eklendi @ 02:26:40 ---------- Yazıldı @ 02:26:04 ---------- saol Genişletmek için tıkla ... İşte :
Elektr0' Alıntı: açılıyor demeyelim alışıyor diyelim daha mantıklı .. ----------Eklendi @ 02:26:40 ---------- Yazıldı @ 02:26:04 ---------- saol Genişletmek için tıkla ... İşte :
ecstancapital Üye Arkadaslar tek bişey sorcam lütfen yardım edin kac gundur ugrasıyoruz bilgisi olan varmı m.facebook adresıne girdiğimz zaman e-posta ve şifre bolumunu dolduramıyoruz yazdlarımız gözukmuyor nedenı ne nasıl hallederız bunu ??? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaslar tek bişey sorcam lütfen yardım edin kac gundur ugrasıyoruz bilgisi olan varmı m.facebook adresıne girdiğimz zaman e-posta ve şifre bolumunu dolduramıyoruz yazdlarımız gözukmuyor nedenı ne nasıl hallederız bunu ??? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amaru Shady Üye Blackhawk1111' Alıntı: Birde ben tabi. Genişletmek için tıkla ... neyse işte, ben gidiyorum hepinize iyi geceler. sana da azizim
Blackhawk1111' Alıntı: Birde ben tabi. Genişletmek için tıkla ... neyse işte, ben gidiyorum hepinize iyi geceler. sana da azizim
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: neyse işte, ben gidiyorum hepinize iyi geceler. sana da azizim Genişletmek için tıkla ... Tekrar iyi geceler.
Pondusss' Alıntı: neyse işte, ben gidiyorum hepinize iyi geceler. sana da azizim Genişletmek için tıkla ... Tekrar iyi geceler.
Elektr0 Üye mstf_l' Alıntı: İşte : Genişletmek için tıkla ... fesatlık peşindesin sende benim gibi kalabalık bir zaman da burayı birbirine düşürtürüz seninle
mstf_l' Alıntı: İşte : Genişletmek için tıkla ... fesatlık peşindesin sende benim gibi kalabalık bir zaman da burayı birbirine düşürtürüz seninle
OttomaN TigeR Üye Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 2 misafir) Blackhawk1111*, 52tolga52, mstf_l+
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: neyse işte, ben gidiyorum hepinize iyi geceler. sana da azizim Genişletmek için tıkla ... saol varol iyi geceler aziz pirim ----------Eklendi @ 02:31:56 ---------- Yazıldı @ 02:31:23 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 2 misafir) Blackhawk1111*, 52tolga52, mstf_l+ Genişletmek için tıkla ... ben misafir olarak geldim ..
Pondusss' Alıntı: neyse işte, ben gidiyorum hepinize iyi geceler. sana da azizim Genişletmek için tıkla ... saol varol iyi geceler aziz pirim ----------Eklendi @ 02:31:56 ---------- Yazıldı @ 02:31:23 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 2 misafir) Blackhawk1111*, 52tolga52, mstf_l+ Genişletmek için tıkla ... ben misafir olarak geldim ..
OttomaN TigeR Üye mstf_l' Alıntı: Allah Allah ben görünmez miyim ki acep bugün deneme amaçlı birşeyler yapmıştım ama Genişletmek için tıkla ... Yoo görünüyorsun Mustafa... ----------Eklendi @ 02:33:07 ---------- Yazıldı @ 02:32:16 ---------- Elektr0' Alıntı: ben misafir olarak geldim .. Genişletmek için tıkla ... Şu işi bize de öğretsene Ertuğrul.
mstf_l' Alıntı: Allah Allah ben görünmez miyim ki acep bugün deneme amaçlı birşeyler yapmıştım ama Genişletmek için tıkla ... Yoo görünüyorsun Mustafa... ----------Eklendi @ 02:33:07 ---------- Yazıldı @ 02:32:16 ---------- Elektr0' Alıntı: ben misafir olarak geldim .. Genişletmek için tıkla ... Şu işi bize de öğretsene Ertuğrul.
Elektr0 Üye Blackhawk1111' Alıntı: Yoo görünüyorsun Mustafa... ----------Eklendi @ 02:33:07 ---------- Yazıldı @ 02:32:16 ---------- Şu işi bize de öğretsene Ertuğrul. Genişletmek için tıkla ... gececilerde sabaha kadar durmayan herkez misafirdir.. hadi ben gittim burası canlanınca gelecem yaza dogru inş iyi geceler herkese
Blackhawk1111' Alıntı: Yoo görünüyorsun Mustafa... ----------Eklendi @ 02:33:07 ---------- Yazıldı @ 02:32:16 ---------- Şu işi bize de öğretsene Ertuğrul. Genişletmek için tıkla ... gececilerde sabaha kadar durmayan herkez misafirdir.. hadi ben gittim burası canlanınca gelecem yaza dogru inş iyi geceler herkese
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: gececilerde sabaha kadar durmayan herkez misafirdir.. hadi ben gittim burası canlanınca gelecem yaza dogru inş iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... İyi geceler tekrar görüşmek dileğiyle esen kal.
Elektr0' Alıntı: gececilerde sabaha kadar durmayan herkez misafirdir.. hadi ben gittim burası canlanınca gelecem yaza dogru inş iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... İyi geceler tekrar görüşmek dileğiyle esen kal.
OttomaN TigeR Üye Hayırdır inşallah. ----------Eklendi @ 02:42:50 ---------- Yazıldı @ 02:42:30 ---------- Yoksa yemeği mi fazla kaçırdın.
Hayırdır inşallah. ----------Eklendi @ 02:42:50 ---------- Yazıldı @ 02:42:30 ---------- Yoksa yemeği mi fazla kaçırdın.
mstf_l Üye hayır hayır ya konu bakıyom bari Nur abla foruma girsede onaylasa öbürlerini canım sıkıldı ----------Eklendi @ 00:43:55 ---------- Yazıldı @ 00:43:35 ---------- oyun mu paylaşsamm
hayır hayır ya konu bakıyom bari Nur abla foruma girsede onaylasa öbürlerini canım sıkıldı ----------Eklendi @ 00:43:55 ---------- Yazıldı @ 00:43:35 ---------- oyun mu paylaşsamm