Hasan Üye 'TUĞ'' Alıntı: yeni gelenler hoşgeldiniz ----------Eklendi @ 00:51:00 ---------- Yazıldı @ 00:50:30 ---------- bu ne Hasan Genişletmek için tıkla ... Öylesine kopyala yapıştır yaptım önceden ancak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu şekilde oluyodu ama şimdi direk link haline geliyor
'TUĞ'' Alıntı: yeni gelenler hoşgeldiniz ----------Eklendi @ 00:51:00 ---------- Yazıldı @ 00:50:30 ---------- bu ne Hasan Genişletmek için tıkla ... Öylesine kopyala yapıştır yaptım önceden ancak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu şekilde oluyodu ama şimdi direk link haline geliyor
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: elimde meslek var çok şükür o yüzden korkum olmuyor Genişletmek için tıkla ... Allah sağlık sıhhat versin de gerisi nasip.
AHMED...' Alıntı: elimde meslek var çok şükür o yüzden korkum olmuyor Genişletmek için tıkla ... Allah sağlık sıhhat versin de gerisi nasip.
AHMED... Üye Blackhawk1111' Alıntı: Inşallah, ama kanunlarımızda boşluk çok Ahmed. Genişletmek için tıkla ... o kadar ciddi bi iş değil ortak çıkartmak isterse tazminat verir anca tazminat vermek istemezse iftira atar onuda yapacak insanlar değiller
Blackhawk1111' Alıntı: Inşallah, ama kanunlarımızda boşluk çok Ahmed. Genişletmek için tıkla ... o kadar ciddi bi iş değil ortak çıkartmak isterse tazminat verir anca tazminat vermek istemezse iftira atar onuda yapacak insanlar değiller
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: o kadar ciddi bi iş değil ortak çıkartmak isterse tazminat verir anca tazminat vermek istemezse iftira atar onuda yapacak insanlar değiller Genişletmek için tıkla ... Kaç yıl oldu. ----------Eklendi @ 01:00:17 ---------- Yazıldı @ 00:59:48 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
AHMED...' Alıntı: o kadar ciddi bi iş değil ortak çıkartmak isterse tazminat verir anca tazminat vermek istemezse iftira atar onuda yapacak insanlar değiller Genişletmek için tıkla ... Kaç yıl oldu. ----------Eklendi @ 01:00:17 ---------- Yazıldı @ 00:59:48 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
Hasan Üye 'TUĞ'' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler ----------Eklendi @ 01:03:16 ---------- Yazıldı @ 01:01:30 ---------- aleykümselam ----------Eklendi @ 01:03:52 ---------- Yazıldı @ 01:03:16 ---------- bak gine aynı şeyi yaptı
'TUĞ'' Alıntı: herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler ----------Eklendi @ 01:03:16 ---------- Yazıldı @ 01:01:30 ---------- aleykümselam ----------Eklendi @ 01:03:52 ---------- Yazıldı @ 01:03:16 ---------- bak gine aynı şeyi yaptı
AHMED... Üye 3 yıl oldu Gökçen ----------Eklendi @ 01:06:47 ---------- Yazıldı @ 01:04:59 ---------- 3 milyarı geçkin tazminat var ışte
3 yıl oldu Gökçen ----------Eklendi @ 01:06:47 ---------- Yazıldı @ 01:04:59 ---------- 3 milyarı geçkin tazminat var ışte
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: göremiyoruz maalesef Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim sanki aklımda daha önce görüyorduk gibi kalmış. ----------Eklendi @ 01:07:42 ---------- Yazıldı @ 01:07:13 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar ... Genişletmek için tıkla ... nasılsın ali. ----------Eklendi @ 01:08:48 ---------- Yazıldı @ 01:07:42 ---------- AHMED...' Alıntı: 3 yıl oldu Gökçen ----------Eklendi @ 01:06:47 ---------- Yazıldı @ 01:04:59 ---------- 3 milyarı geçkin tazminat var ışte Genişletmek için tıkla ... tabi ihbar ve kıdem alacaksın 3 yıl az değil
hasane51' Alıntı: göremiyoruz maalesef Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim sanki aklımda daha önce görüyorduk gibi kalmış. ----------Eklendi @ 01:07:42 ---------- Yazıldı @ 01:07:13 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar ... Genişletmek için tıkla ... nasılsın ali. ----------Eklendi @ 01:08:48 ---------- Yazıldı @ 01:07:42 ---------- AHMED...' Alıntı: 3 yıl oldu Gökçen ----------Eklendi @ 01:06:47 ---------- Yazıldı @ 01:04:59 ---------- 3 milyarı geçkin tazminat var ışte Genişletmek için tıkla ... tabi ihbar ve kıdem alacaksın 3 yıl az değil
AHMED... Üye tabi ihbar ve kıdem alacaksın 3 yıl az değil[/QUOTE] 15 yılı dolduranlar kendi istekleriyle bile ayrılsa tazminat alabiliyorlar mesela bizim fabrikada ayrılma düşüncesi olAN çok insan var [/COLOR] ----------Eklendi @ 01:14:23 ---------- Yazıldı @ 01:12:30 ---------- hasane51' Alıntı: hadi ben de kaçiyim artık size iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hasan
tabi ihbar ve kıdem alacaksın 3 yıl az değil[/QUOTE] 15 yılı dolduranlar kendi istekleriyle bile ayrılsa tazminat alabiliyorlar mesela bizim fabrikada ayrılma düşüncesi olAN çok insan var [/COLOR] ----------Eklendi @ 01:14:23 ---------- Yazıldı @ 01:12:30 ---------- hasane51' Alıntı: hadi ben de kaçiyim artık size iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hasan
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: hadi ben de kaçiyim artık size iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. ----------Eklendi @ 01:17:55 ---------- Yazıldı @ 01:16:41 ---------- 3600 gün diye biliyorum.
hasane51' Alıntı: hadi ben de kaçiyim artık size iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. ----------Eklendi @ 01:17:55 ---------- Yazıldı @ 01:16:41 ---------- 3600 gün diye biliyorum.
Amaru Shady Üye hasane51' Alıntı: hadi ben de kaçiyim artık size iyi geceler Genişletmek için tıkla ...
AHMED... Üye Blackhawk1111' Alıntı: iyi geceler. ----------Eklendi @ 01:17:55 ---------- Yazıldı @ 01:16:41 ---------- 3600 gün diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... 3650 net ödenen pirim ondan sonra kafan rahat çıksan bile tazminatın elinde
Blackhawk1111' Alıntı: iyi geceler. ----------Eklendi @ 01:17:55 ---------- Yazıldı @ 01:16:41 ---------- 3600 gün diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... 3650 net ödenen pirim ondan sonra kafan rahat çıksan bile tazminatın elinde