SHS Üye tinasoft' Alıntı: Yav Serkeş aramızda 3 yaş fark var sana ne diyim abi mi metin mi Doğrusun şırdan denilen o garip şey hariç Genişletmek için tıkla ... Metin de dert etmem abi demezsen
tinasoft' Alıntı: Yav Serkeş aramızda 3 yaş fark var sana ne diyim abi mi metin mi Doğrusun şırdan denilen o garip şey hariç Genişletmek için tıkla ... Metin de dert etmem abi demezsen
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: abi demek zorundasın Genişletmek için tıkla ... çok ayıp Metin !!
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: yabancı cisim isim? ----------Eklendi @ 02:13:33 ---------- Yazıldı @ 02:13:08 ---------- hoşbulduk Hüseyin abi. Genişletmek için tıkla ... nasılsın Furkan yarın okul yok galiba
Pondusss' Alıntı: yabancı cisim isim? ----------Eklendi @ 02:13:33 ---------- Yazıldı @ 02:13:08 ---------- hoşbulduk Hüseyin abi. Genişletmek için tıkla ... nasılsın Furkan yarın okul yok galiba
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: nasılsın Furkan yarın okul yok galiba Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarda işlerim vardı onları hallediyorum. Diğeri boş kalınca girdim yarın okul var ama uykum yok.
'TUĞ'' Alıntı: nasılsın Furkan yarın okul yok galiba Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarda işlerim vardı onları hallediyorum. Diğeri boş kalınca girdim yarın okul var ama uykum yok.
SHS Üye Pondusss' Alıntı: bi isteğin var mı Metin abi Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim eyvallah
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bana komik olmayı öğretecektin Genişletmek için tıkla ... hallederiz bi ara
SHS Üye Pondusss' Alıntı: Bilgisayarda işlerim vardı hallediyorum. Diğeri boş kalınca girdim yarın okul var ama gitmiycem Genişletmek için tıkla ... hayırdır niye gitmiyon
Pondusss' Alıntı: Bilgisayarda işlerim vardı hallediyorum. Diğeri boş kalınca girdim yarın okul var ama gitmiycem Genişletmek için tıkla ... hayırdır niye gitmiyon
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap neyse bende yatayım artık herkese iyi geceler kendinize iyi bakın görüşmek üzere belki rüyamda rusyaya giderim
neyse bende yatayım artık herkese iyi geceler kendinize iyi bakın görüşmek üzere belki rüyamda rusyaya giderim
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: neyse bende yatayım artık herkese iyi geceler kendinize iyi bakın görüşmek üzere belki rüyamda rusyaya giderim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
'TUĞ'' Alıntı: neyse bende yatayım artık herkese iyi geceler kendinize iyi bakın görüşmek üzere belki rüyamda rusyaya giderim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
SHS Üye 'TUĞ'' Alıntı: neyse bende yatayım artık herkese iyi geceler kendinize iyi bakın görüşmek üzere belki rüyamda rusyaya giderim Genişletmek için tıkla ... iyi uykular hayırlı rüyalar
'TUĞ'' Alıntı: neyse bende yatayım artık herkese iyi geceler kendinize iyi bakın görüşmek üzere belki rüyamda rusyaya giderim Genişletmek için tıkla ... iyi uykular hayırlı rüyalar
Amaru Shady Üye tinasoft' Alıntı: Sadece Deneme yapmıştım etkili olacak mı diye Genişletmek için tıkla ... çok etkili oldu
tinasoft' Alıntı: Sadece Deneme yapmıştım etkili olacak mı diye Genişletmek için tıkla ... çok etkili oldu