VKUCUKSAHİN Üye DiaBLoS' Alıntı: İstekleri yarın değerlendiririm artık Bu gecelikte yemek faslımız bu kadar ... Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık ussta
DiaBLoS' Alıntı: İstekleri yarın değerlendiririm artık Bu gecelikte yemek faslımız bu kadar ... Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık ussta
VKUCUKSAHİN Üye DiaBLoS' Alıntı: Cuma günü Türk yemeklerine geçeceğim . Bilginiz olsun Genişletmek için tıkla ... Bi Mantı isterim o zaman bol kepçeli şöyle ----------Eklendi @ 02:02:40 ---------- Yazıldı @ 01:59:43 ---------- Kimsecikler yok mu yav nereye kayboldunuz
DiaBLoS' Alıntı: Cuma günü Türk yemeklerine geçeceğim . Bilginiz olsun Genişletmek için tıkla ... Bi Mantı isterim o zaman bol kepçeli şöyle ----------Eklendi @ 02:02:40 ---------- Yazıldı @ 01:59:43 ---------- Kimsecikler yok mu yav nereye kayboldunuz
DiaBLoS Admin Cuma ola hayrola kardeşim Ben çıkıyorum . Yarın görüşmek dileğiyle ... Alayınıza iyi geceler ...
VKUCUKSAHİN Üye DiaBLoS' Alıntı: Cuma ola hayrola kardeşim Ben çıkıyorum . Yarın görüşmek dileğiyle ... Alayınıza iyi geceler ... Genişletmek için tıkla ... Neyse iyi geceler abi dadlu rüyalar
DiaBLoS' Alıntı: Cuma ola hayrola kardeşim Ben çıkıyorum . Yarın görüşmek dileğiyle ... Alayınıza iyi geceler ... Genişletmek için tıkla ... Neyse iyi geceler abi dadlu rüyalar
SHS Üye masaüstü görünümüne geçip geri dönemedim ya neyse mobile döndüm sonunda ----------Eklendi @ 02:09:13 ---------- Yazıldı @ 02:08:42 ---------- Pondusss' Alıntı: s.a Genişletmek için tıkla ... a.s h.g ----------Eklendi @ 02:09:47 ---------- Yazıldı @ 02:09:13 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Cuma günü Türk yemeklerine geçeceğim . Bilginiz olsun Genişletmek için tıkla ...
masaüstü görünümüne geçip geri dönemedim ya neyse mobile döndüm sonunda ----------Eklendi @ 02:09:13 ---------- Yazıldı @ 02:08:42 ---------- Pondusss' Alıntı: s.a Genişletmek için tıkla ... a.s h.g ----------Eklendi @ 02:09:47 ---------- Yazıldı @ 02:09:13 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Cuma günü Türk yemeklerine geçeceğim . Bilginiz olsun Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye DiaBLoS' Alıntı: Cuma ola hayrola kardeşim Ben çıkıyorum . Yarın görüşmek dileğiyle ... Alayınıza iyi geceler ... Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler abi
DiaBLoS' Alıntı: Cuma ola hayrola kardeşim Ben çıkıyorum . Yarın görüşmek dileğiyle ... Alayınıza iyi geceler ... Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler abi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap DiaBLoS' Alıntı: Cuma ola hayrola kardeşim Ben çıkıyorum . Yarın görüşmek dileğiyle ... Alayınıza iyi geceler ... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Ali Türk yemekleri varsa yeriz o zaman şırdan hariç
DiaBLoS' Alıntı: Cuma ola hayrola kardeşim Ben çıkıyorum . Yarın görüşmek dileğiyle ... Alayınıza iyi geceler ... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Ali Türk yemekleri varsa yeriz o zaman şırdan hariç
VKUCUKSAHİN Üye Yav Serkeş aramızda 3 yaş fark var sana ne diyim abi mi metin mi 'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler Ali Türk yemekleri varsa yeriz o zaman şırdan hariç Genişletmek için tıkla ... Doğrusun şırdan denilen o garip şey hariç
Yav Serkeş aramızda 3 yaş fark var sana ne diyim abi mi metin mi 'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler Ali Türk yemekleri varsa yeriz o zaman şırdan hariç Genişletmek için tıkla ... Doğrusun şırdan denilen o garip şey hariç
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler Ali Türk yemekleri varsa yeriz o zaman şırdan hariç Genişletmek için tıkla ...
'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler Ali Türk yemekleri varsa yeriz o zaman şırdan hariç Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: s.a Genişletmek için tıkla ... a.s Furkan hoşgeldin
Amaru Shady Üye tinasoft' Alıntı: Yav Serkeş aramızda 3 yaş fark var sana ne diyim abi mi metin mi Genişletmek için tıkla ... yabancı cisim isim? ----------Eklendi @ 02:13:33 ---------- Yazıldı @ 02:13:08 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: a.s Furkan hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Hüseyin abi.
tinasoft' Alıntı: Yav Serkeş aramızda 3 yaş fark var sana ne diyim abi mi metin mi Genişletmek için tıkla ... yabancı cisim isim? ----------Eklendi @ 02:13:33 ---------- Yazıldı @ 02:13:08 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: a.s Furkan hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Hüseyin abi.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: masaüstü görünümüne geçip geri dönemedim ya neyse mobile döndüm sonunda ----------Eklendi @ 02:09:13 ---------- Yazıldı @ 02:08:42 ---------- a.s h.g ----------Eklendi @ 02:09:47 ---------- Yazıldı @ 02:09:13 ---------- Genişletmek için tıkla ... nasıl dönemedin yahu
- SerkeŞ -' Alıntı: masaüstü görünümüne geçip geri dönemedim ya neyse mobile döndüm sonunda ----------Eklendi @ 02:09:13 ---------- Yazıldı @ 02:08:42 ---------- a.s h.g ----------Eklendi @ 02:09:47 ---------- Yazıldı @ 02:09:13 ---------- Genişletmek için tıkla ... nasıl dönemedin yahu