Şehriyar Üye - SerkeŞ -' Alıntı: nereye koçum? Nörüyon ya ----------Eklendi @ 00:38:35 ---------- Yazıldı @ 00:37:53 ---------- aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Metin nasılsın
- SerkeŞ -' Alıntı: nereye koçum? Nörüyon ya ----------Eklendi @ 00:38:35 ---------- Yazıldı @ 00:37:53 ---------- aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Metin nasılsın
SHS Üye Şehriyar' Alıntı: Hoşbuldum Metin nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim Lütfullah sen nasılsın
Joker. Üye - SerkeŞ -' Alıntı: nereye koçum? Nörüyon ya ----------Eklendi @ 00:38:35 ---------- Yazıldı @ 00:37:53 ---------- aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Nörüyon muhabbeti nedir ne zaman baksam Ya anılbaran yanada Oğuz söylüyordu bunu şimdide siz ne dir yha
- SerkeŞ -' Alıntı: nereye koçum? Nörüyon ya ----------Eklendi @ 00:38:35 ---------- Yazıldı @ 00:37:53 ---------- aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Nörüyon muhabbeti nedir ne zaman baksam Ya anılbaran yanada Oğuz söylüyordu bunu şimdide siz ne dir yha
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap m542tf' Alıntı: memnun oldum hüseyin hamdolsun iyiyim akşam doğum gùnü pastasını fazla kaçırmışım ya ağrı yaptı Genişletmek için tıkla ... pastayı fazla kaçırma uyuyamazsın sonra
m542tf' Alıntı: memnun oldum hüseyin hamdolsun iyiyim akşam doğum gùnü pastasını fazla kaçırmışım ya ağrı yaptı Genişletmek için tıkla ... pastayı fazla kaçırma uyuyamazsın sonra
SHS Üye greenmile' Alıntı: uzun bir zaman sonra iyi geceler ahali Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Joker. Üye greenmile' Alıntı: uzun bir zaman sonra iyi geceler ahali Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
m542tf Üye - SerkeŞ -' Alıntı: afiyet olsun abi, tosun nasıl sevindi mi? Genişletmek için tıkla ... pasta bekliyorlarmış zaten ama ufaklık maytaptan korktu konuya videoda ekledim zaten
- SerkeŞ -' Alıntı: afiyet olsun abi, tosun nasıl sevindi mi? Genişletmek için tıkla ... pasta bekliyorlarmış zaten ama ufaklık maytaptan korktu konuya videoda ekledim zaten
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Joker.' Alıntı: SİZİ ŞİMDİ HATIRLADIM BİR KONU VARDI ÜSTEKİ ÜYEYİ NASIL TANIMLARSINIZ DİYE Birde üsteki üye için hangi simgeyi kullanırsınıZ konularında tanışmıştık Genişletmek için tıkla ... ben hatirlayamadım. Sen nick mi değiştirdin
Joker.' Alıntı: SİZİ ŞİMDİ HATIRLADIM BİR KONU VARDI ÜSTEKİ ÜYEYİ NASIL TANIMLARSINIZ DİYE Birde üsteki üye için hangi simgeyi kullanırsınıZ konularında tanışmıştık Genişletmek için tıkla ... ben hatirlayamadım. Sen nick mi değiştirdin
SHS Üye Joker.' Alıntı: Nörüyon muhabbeti nedir ne zaman baksam Ya anılbaran yanada Oğuz söylüyordu bunu şimdide siz ne dir yha Genişletmek için tıkla ... Oğuz der hep nörüyon diye ondan dedim
Joker.' Alıntı: Nörüyon muhabbeti nedir ne zaman baksam Ya anılbaran yanada Oğuz söylüyordu bunu şimdide siz ne dir yha Genişletmek için tıkla ... Oğuz der hep nörüyon diye ondan dedim
m542tf Üye 'TUĞ'' Alıntı: pastayı fazla kaçırma uyuyamazsın sonra Genişletmek için tıkla ... kaçtı zaten uyuyamıyorum zaten http://www.youtube.com/watch?v=h6G4TPtMkoI&feature=youtube_gdata_player
'TUĞ'' Alıntı: pastayı fazla kaçırma uyuyamazsın sonra Genişletmek için tıkla ... kaçtı zaten uyuyamıyorum zaten http://www.youtube.com/watch?v=h6G4TPtMkoI&feature=youtube_gdata_player
Şehriyar Üye greenmile' Alıntı: uzun bir zaman sonra iyi geceler ahali Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
Joker. Üye 'TUĞ'' Alıntı: ben hatirlayamadım. Sen nick mi değiştirdin Genişletmek için tıkla ... HAYIR OZAMANDA BU NİCK VARI GALİBA BELKİ Berkant22 OLABİLİR ozamankinick
'TUĞ'' Alıntı: ben hatirlayamadım. Sen nick mi değiştirdin Genişletmek için tıkla ... HAYIR OZAMANDA BU NİCK VARI GALİBA BELKİ Berkant22 OLABİLİR ozamankinick
SHS Üye m542tf' Alıntı: pasta bekliyorlarmış zaten ama ufaklık maytaptan korktu konuya videoda ekledim zaten Genişletmek için tıkla ... yarın bakarım abi
m542tf' Alıntı: pasta bekliyorlarmış zaten ama ufaklık maytaptan korktu konuya videoda ekledim zaten Genişletmek için tıkla ... yarın bakarım abi