Hasan Üye Joker.' Alıntı: Merhaba bu gün olmadı gitti çok uğraştınız Genişletmek için tıkla ... Yapcak bişey yok ----------Eklendi @ 00:09:25 ---------- Yazıldı @ 00:08:48 ---------- iyi geceler anıl
Joker.' Alıntı: Merhaba bu gün olmadı gitti çok uğraştınız Genişletmek için tıkla ... Yapcak bişey yok ----------Eklendi @ 00:09:25 ---------- Yazıldı @ 00:08:48 ---------- iyi geceler anıl
mstf_l Üye hasane51' Alıntı: iyiyim mustafa sen? Genişletmek için tıkla ... İyidir ya uyku tutmadı bugün halbuki yarın 6 da kalkıp ütü yapcam bide ders calıscam ----------Eklendi @ 00:15:46 ---------- Yazıldı @ 00:15:18 ---------- Joker.' Alıntı: Hepiniz birbirinizi nasıl tanıyorsunuz hayret Genişletmek için tıkla ... zamanla tanışıyor insan
hasane51' Alıntı: iyiyim mustafa sen? Genişletmek için tıkla ... İyidir ya uyku tutmadı bugün halbuki yarın 6 da kalkıp ütü yapcam bide ders calıscam ----------Eklendi @ 00:15:46 ---------- Yazıldı @ 00:15:18 ---------- Joker.' Alıntı: Hepiniz birbirinizi nasıl tanıyorsunuz hayret Genişletmek için tıkla ... zamanla tanışıyor insan
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap hasane51' Alıntı: Hoşgeldin hüseyin abi Genişletmek için tıkla ... hoşBulduk Hasan nasılsınız Bu gece ----------Eklendi @ 00:17:08 ---------- Yazıldı @ 00:16:26 ---------- Joker.' Alıntı: Bu arada yeni gelenler merhaba Genişletmek için tıkla ... merhaba iyi geceler
hasane51' Alıntı: Hoşgeldin hüseyin abi Genişletmek için tıkla ... hoşBulduk Hasan nasılsınız Bu gece ----------Eklendi @ 00:17:08 ---------- Yazıldı @ 00:16:26 ---------- Joker.' Alıntı: Bu arada yeni gelenler merhaba Genişletmek için tıkla ... merhaba iyi geceler
Hasan Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşBulduk Hasan nasılsınız Bu gece ----------Eklendi @ 00:17:08 ---------- Yazıldı @ 00:16:26 ---------- merhaba iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyiyim sen
'TUĞ'' Alıntı: hoşBulduk Hasan nasılsınız Bu gece ----------Eklendi @ 00:17:08 ---------- Yazıldı @ 00:16:26 ---------- merhaba iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyiyim sen
mstf_l Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşBulduk Hasan nasılsınız Bu gece ----------Eklendi @ 00:17:08 ---------- Yazıldı @ 00:16:26 ---------- merhaba iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Eyiyik ve her zaman ki glbi uykusuzuz
'TUĞ'' Alıntı: hoşBulduk Hasan nasılsınız Bu gece ----------Eklendi @ 00:17:08 ---------- Yazıldı @ 00:16:26 ---------- merhaba iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Eyiyik ve her zaman ki glbi uykusuzuz
Joker. Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşBulduk Hasan nasılsınız Bu gece ----------Eklendi @ 00:17:08 ---------- Yazıldı @ 00:16:26 ---------- merhaba iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sağolun
'TUĞ'' Alıntı: hoşBulduk Hasan nasılsınız Bu gece ----------Eklendi @ 00:17:08 ---------- Yazıldı @ 00:16:26 ---------- merhaba iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sağolun
mstf_l Üye DiaBLoS' Alıntı: selamünaleyküm cümletten ... Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin Ali abey
Hasan Üye Joker.' Alıntı: 8 ay oldu nerdeyse tabi Maxi deyim sadece 2 kişi ile yakın olarak tanışıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben bi ayda kaç kişiyle tanıştım daha yeniyim
Joker.' Alıntı: 8 ay oldu nerdeyse tabi Maxi deyim sadece 2 kişi ile yakın olarak tanışıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben bi ayda kaç kişiyle tanıştım daha yeniyim