Hasan Üye 'TUĞ'' Alıntı: ben gidiyorum herkese iyi geceler hoşçakalın Genişletmek için tıkla ... İyi uykular ----------Eklendi @ 01:08:31 ---------- Yazıldı @ 01:08:05 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Nokia c601 hasan Tamam Genişletmek için tıkla ...
'TUĞ'' Alıntı: ben gidiyorum herkese iyi geceler hoşçakalın Genişletmek için tıkla ... İyi uykular ----------Eklendi @ 01:08:31 ---------- Yazıldı @ 01:08:05 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Nokia c601 hasan Tamam Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: hiçkimseden ses yok Genişletmek için tıkla ... Bende anlamadım herkes nerede bugün yahu.
hasane51' Alıntı: hiçkimseden ses yok Genişletmek için tıkla ... Bende anlamadım herkes nerede bugün yahu.
Hasan Üye Blackhawk1111' Alıntı: Bende anlamadım herkes nerede bugün yahu. Genişletmek için tıkla ... Ali de gelmedi
Blackhawk1111' Alıntı: Bende anlamadım herkes nerede bugün yahu. Genişletmek için tıkla ... Ali de gelmedi
OttomaN TigeR Üye Şu anda 1 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 0 misafir) Blackhawk1111* Bu kadar olur neredesiniz millet. ----------Eklendi @ 01:25:42 ---------- Yazıldı @ 01:24:48 ---------- Erken yattılar herhalde diğer konularda da görünmüyorlar hasan.
Şu anda 1 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 0 misafir) Blackhawk1111* Bu kadar olur neredesiniz millet. ----------Eklendi @ 01:25:42 ---------- Yazıldı @ 01:24:48 ---------- Erken yattılar herhalde diğer konularda da görünmüyorlar hasan.
Hasan Üye Blackhawk1111' Alıntı: Şu anda 1 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 0 misafir) Blackhawk1111* Bu kadar olur neredesiniz millet. ----------Eklendi @ 01:25:42 ---------- Yazıldı @ 01:24:48 ---------- Erken yattılar herhalde diğer konularda da görünmüyorlar hasan. Genişletmek için tıkla ... Anlamadım ben de
Blackhawk1111' Alıntı: Şu anda 1 kişi bu konuyu okuyor. (1 üye ve 0 misafir) Blackhawk1111* Bu kadar olur neredesiniz millet. ----------Eklendi @ 01:25:42 ---------- Yazıldı @ 01:24:48 ---------- Erken yattılar herhalde diğer konularda da görünmüyorlar hasan. Genişletmek için tıkla ... Anlamadım ben de
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: geldımmm Genişletmek için tıkla ... Bizde herkes yattı sandık hasan hoşgeldin.
L-LumieRe Üye Blackhawk1111' Alıntı: Bizde herkes yattı sandık hasan hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... hos bulduk.. Nasılsın gokcen.. Adaş bana su cepproxy ogret hele
Blackhawk1111' Alıntı: Bizde herkes yattı sandık hasan hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... hos bulduk.. Nasılsın gokcen.. Adaş bana su cepproxy ogret hele
Hasan Üye onu ben de öğrenemedim bi de telefonun ayarlarını çok değiştiriyor handler bozuyor,yawaşlatıyor
L-LumieRe Üye Blackhawk1111' Alıntı: İyiyim hasan sağol kardeşim benim. sen nasılsın, keyifler nasıl? Genişletmek için tıkla ... ıyıdıym ıyı olsun... Sınavdı okuldu felan cıkmaza gırdım bu ara... gecelerı gelemıyorum artık gelırsem bı haftasonu gelrım
Blackhawk1111' Alıntı: İyiyim hasan sağol kardeşim benim. sen nasılsın, keyifler nasıl? Genişletmek için tıkla ... ıyıdıym ıyı olsun... Sınavdı okuldu felan cıkmaza gırdım bu ara... gecelerı gelemıyorum artık gelırsem bı haftasonu gelrım
L-LumieRe Üye hasane51' Alıntı: onu ben de öğrenemedim bi de telefonun ayarlarını çok değiştiriyor handler bozuyor,yawaşlatıyor Genişletmek için tıkla ... pekı en koay yoldan nasıl olacak proxy işi.. ? Opmin mod deme bana anlamıyom o işlerden.
hasane51' Alıntı: onu ben de öğrenemedim bi de telefonun ayarlarını çok değiştiriyor handler bozuyor,yawaşlatıyor Genişletmek için tıkla ... pekı en koay yoldan nasıl olacak proxy işi.. ? Opmin mod deme bana anlamıyom o işlerden.
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: ıyıdıym ıyı olsun... Sınavdı okuldu felan cıkmaza gırdım bu ara... gecelerı gelemıyorum artık gelırsem bı haftasonu gelrım artık Genişletmek için tıkla ... Gel tabi ya şurda iki muhabbet ederiz.
L-LumieRe' Alıntı: ıyıdıym ıyı olsun... Sınavdı okuldu felan cıkmaza gırdım bu ara... gecelerı gelemıyorum artık gelırsem bı haftasonu gelrım artık Genişletmek için tıkla ... Gel tabi ya şurda iki muhabbet ederiz.
Hasan Üye L-LumieRe' Alıntı: ıyıdıym ıyı olsun... Sınavdı okuldu felan cıkmaza gırdım bu ara... gecelerı gelemıyorum artık gelırsem bı haftasonu gelrım artık Genişletmek için tıkla ... Kaç gündür okula gitmiyorum 5 gün devamsızlık olmuştur
L-LumieRe' Alıntı: ıyıdıym ıyı olsun... Sınavdı okuldu felan cıkmaza gırdım bu ara... gecelerı gelemıyorum artık gelırsem bı haftasonu gelrım artık Genişletmek için tıkla ... Kaç gündür okula gitmiyorum 5 gün devamsızlık olmuştur