AHMED... Üye haydaravısyon' Alıntı: Çayım gaynamış yemek yecem de haşlak yumurta yeşil suvan, sonra tekrar geleirim Genişletmek için tıkla ... of of of afiyet olsun
haydaravısyon' Alıntı: Çayım gaynamış yemek yecem de haşlak yumurta yeşil suvan, sonra tekrar geleirim Genişletmek için tıkla ... of of of afiyet olsun
By_GaBLiN Üye haydaravısyon' Alıntı: Çayım gaynamış yemek yecem de haşlak yumurta yeşil suvan, sonra tekrar geleirim Genişletmek için tıkla ... Affiyet Olsun
haydaravısyon' Alıntı: Çayım gaynamış yemek yecem de haşlak yumurta yeşil suvan, sonra tekrar geleirim Genişletmek için tıkla ... Affiyet Olsun
VKUCUKSAHİN Üye Blackhawk1111' Alıntı: A.selam hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk kardeşim..
AHMED... Üye By_GaBLiN' Alıntı: Valla şu yaşıma kadar böyle kış geçirmedim gerçi küçüktüm belki daha kötüsü olmuş olabilir Genişletmek için tıkla ... ben geçirdim daha kötüsü de oldu
By_GaBLiN' Alıntı: Valla şu yaşıma kadar böyle kış geçirmedim gerçi küçüktüm belki daha kötüsü olmuş olabilir Genişletmek için tıkla ... ben geçirdim daha kötüsü de oldu
VKUCUKSAHİN Üye AHMED...' Alıntı: ben geçirdim daha kötüsü de oldu Genişletmek için tıkla ... Ne o Ahmet abi Konya'da kar iyi galiba dediklerine göre
AHMED...' Alıntı: ben geçirdim daha kötüsü de oldu Genişletmek için tıkla ... Ne o Ahmet abi Konya'da kar iyi galiba dediklerine göre
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: Ne o Ahmet abi Konya'da kar iyi galiba dediklerine göre Genişletmek için tıkla ... çok fena tipi var
tinasoft' Alıntı: Ne o Ahmet abi Konya'da kar iyi galiba dediklerine göre Genişletmek için tıkla ... çok fena tipi var
VKUCUKSAHİN Üye AHMED...' Alıntı: güzellik hüsnücan eve doğru yardırıyorum Genişletmek için tıkla ... Abi dikkat et soğuktan ekranı koru
AHMED...' Alıntı: güzellik hüsnücan eve doğru yardırıyorum Genişletmek için tıkla ... Abi dikkat et soğuktan ekranı koru
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: Abi dikkat et soğuktan ekranı koru Genişletmek için tıkla ... şuanda Servisteyim inince msj yazamam bu havada burnun aksa yere buz şeklinde düşer
tinasoft' Alıntı: Abi dikkat et soğuktan ekranı koru Genişletmek için tıkla ... şuanda Servisteyim inince msj yazamam bu havada burnun aksa yere buz şeklinde düşer
VKUCUKSAHİN Üye AHMED...' Alıntı: şuanda Servisteyim inince msj yazamam bu havada burnun aksa yere buz şeklinde düşer Genişletmek için tıkla ... Keşke burda da olsa öyle kar sadece Hava atıyo işte ha geldim ha gelecem diye anca gökyüzünü karartıyo
AHMED...' Alıntı: şuanda Servisteyim inince msj yazamam bu havada burnun aksa yere buz şeklinde düşer Genişletmek için tıkla ... Keşke burda da olsa öyle kar sadece Hava atıyo işte ha geldim ha gelecem diye anca gökyüzünü karartıyo
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: YAŞASIN MİNİ BUZUL ÇAĞI Genişletmek için tıkla ... hakkaten ya bi ara küresel ısınma var diyorlardı uzmanlar şimdi de mini buzul çağı başladı diyorlar nası iş bilmem 180 derece döndüler
tinasoft' Alıntı: YAŞASIN MİNİ BUZUL ÇAĞI Genişletmek için tıkla ... hakkaten ya bi ara küresel ısınma var diyorlardı uzmanlar şimdi de mini buzul çağı başladı diyorlar nası iş bilmem 180 derece döndüler
AHMED... Üye By_GaBLiN' Alıntı: Ben kaçar beyler iyi muhabbetler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler oğuz
By_GaBLiN' Alıntı: Ben kaçar beyler iyi muhabbetler iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler oğuz
VKUCUKSAHİN Üye DiaBLoS' Alıntı: Sağolasın Hüsnücüm . Eklediğin temalara bakıyordum az önce Genişletmek için tıkla ... Bak modum bak istediğin olursa çekinmeden al bu arada modum demek zoruma gidiyor adın ne ona göre hitap edeyim + yaş
DiaBLoS' Alıntı: Sağolasın Hüsnücüm . Eklediğin temalara bakıyordum az önce Genişletmek için tıkla ... Bak modum bak istediğin olursa çekinmeden al bu arada modum demek zoruma gidiyor adın ne ona göre hitap edeyim + yaş