Hasan Üye bi tane pro vardı menüdeki şeyleri çoğaltıyo normalde 12 tane girilcek yer var ya onu istediğın gibi ayarlıyodun neydi o
bi tane pro vardı menüdeki şeyleri çoğaltıyo normalde 12 tane girilcek yer var ya onu istediğın gibi ayarlıyodun neydi o
DiaBLoS Admin mstf_l' Alıntı: Opera da tek sütun falan acık mı bi onlara bak abi Olmadı tekrar kur Genişletmek için tıkla ... tek sütün görünümü kapalı diyor ...
mstf_l' Alıntı: Opera da tek sütun falan acık mı bi onlara bak abi Olmadı tekrar kur Genişletmek için tıkla ... tek sütün görünümü kapalı diyor ...
VKUCUKSAHİN Üye Bu Hidden Operator varya o belle için tekrar'dan yazabilen olur mu ?? hat ismi gidince sanki ciğerimin bi köşesini aldırlar
Bu Hidden Operator varya o belle için tekrar'dan yazabilen olur mu ?? hat ismi gidince sanki ciğerimin bi köşesini aldırlar
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: Su damlasından değil Elim üşümüstü soğuk eli algılamadı telefon O bana ben ona bakmıştım Genişletmek için tıkla ... tamam şimdi anladım
tinasoft' Alıntı: Su damlasından değil Elim üşümüstü soğuk eli algılamadı telefon O bana ben ona bakmıştım Genişletmek için tıkla ... tamam şimdi anladım
By_GaBLiN Üye Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 0 misafir) By_GaBLiN, DiaBLoS+, AHMED..., mstf_l+, hasane51+, tinasoft, babacano99 ----------Eklendi @ 01:04:06 ---------- Yazıldı @ 01:03:44 ---------- Misafir yok şaşırdım
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 0 misafir) By_GaBLiN, DiaBLoS+, AHMED..., mstf_l+, hasane51+, tinasoft, babacano99 ----------Eklendi @ 01:04:06 ---------- Yazıldı @ 01:03:44 ---------- Misafir yok şaşırdım
VKUCUKSAHİN Üye AHMED...' Alıntı: tamam şimdi anladım Genişletmek için tıkla ... Fena oluyo ama ----------Eklendi @ 01:07:44 ---------- Yazıldı @ 01:06:50 ---------- mstf_l' Alıntı: neyse ben kacar arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler kardeşim..
AHMED...' Alıntı: tamam şimdi anladım Genişletmek için tıkla ... Fena oluyo ama ----------Eklendi @ 01:07:44 ---------- Yazıldı @ 01:06:50 ---------- mstf_l' Alıntı: neyse ben kacar arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler kardeşim..
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: Fena oluyo ama Genişletmek için tıkla ... ısı ya mi duyarlı ekranlar gerçekten bilmiyordum
tinasoft' Alıntı: Fena oluyo ama Genişletmek için tıkla ... ısı ya mi duyarlı ekranlar gerçekten bilmiyordum
VKUCUKSAHİN Üye AHMED...' Alıntı: ısı ya mi duyarlı ekranlar gerçekten bilmiyordum Genişletmek için tıkla ... Evet ısına göre akıllı telefon işte soğuk ne ele geliyo nede suya
AHMED...' Alıntı: ısı ya mi duyarlı ekranlar gerçekten bilmiyordum Genişletmek için tıkla ... Evet ısına göre akıllı telefon işte soğuk ne ele geliyo nede suya
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: Evet ısına göre akıllı telefon işte soğuk ne ele geliyo nede suya Genişletmek için tıkla ... isim neydi dostum
tinasoft' Alıntı: Evet ısına göre akıllı telefon işte soğuk ne ele geliyo nede suya Genişletmek için tıkla ... isim neydi dostum
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: Hüsnücan Genişletmek için tıkla ... hüsnü desem Olur mu ----------Eklendi @ 01:14:38 ---------- Yazıldı @ 01:14:16 ---------- memnun oldum
tinasoft' Alıntı: Hüsnücan Genişletmek için tıkla ... hüsnü desem Olur mu ----------Eklendi @ 01:14:38 ---------- Yazıldı @ 01:14:16 ---------- memnun oldum
VKUCUKSAHİN Üye Yaşına bakılırsa bende mumnun oldum AHmet abi herkes birşey diyo alıştım artık ha Hüsnü ha Can fark etmiyo Hüdnü diyen bile var
Yaşına bakılırsa bende mumnun oldum AHmet abi herkes birşey diyo alıştım artık ha Hüsnü ha Can fark etmiyo Hüdnü diyen bile var
VKUCUKSAHİN Üye AHMED...' Alıntı: hüdnü diyen abartmış biraz ama Genişletmek için tıkla ... Hemde ne abartma