AHMED... Üye hasane51' Alıntı: Aleykümselam iyi gidiyo Yeni temayi denedim ama şikayet edemedim bi türlü Genişletmek için tıkla ... şikayet et butonunu mu diyon hasan ben denemedim de çalışmıyor mu ----------Eklendi @ 00:34:49 ---------- Yazıldı @ 00:33:41 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Evet güzel olmuş hoşuma gitti benim Genişletmek için tıkla ... evet ötekine alışınca bu biraz göze değişik geldi ama yinede çok fazla bi değişiklik yok demi
hasane51' Alıntı: Aleykümselam iyi gidiyo Yeni temayi denedim ama şikayet edemedim bi türlü Genişletmek için tıkla ... şikayet et butonunu mu diyon hasan ben denemedim de çalışmıyor mu ----------Eklendi @ 00:34:49 ---------- Yazıldı @ 00:33:41 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Evet güzel olmuş hoşuma gitti benim Genişletmek için tıkla ... evet ötekine alışınca bu biraz göze değişik geldi ama yinede çok fazla bi değişiklik yok demi
Hasan Üye AHMED...' Alıntı: şikayet et butonunu mu diyon hasan ben denemedim de çalışmıyor mu Genişletmek için tıkla ... Ben de deneyemedim
AHMED...' Alıntı: şikayet et butonunu mu diyon hasan ben denemedim de çalışmıyor mu Genişletmek için tıkla ... Ben de deneyemedim
By_GaBLiN Üye AHMED...' Alıntı: şikayet et butonunu mu diyon hasan ben denemedim de çalışmıyor mu ----------Eklendi @ 00:34:49 ---------- Yazıldı @ 00:33:41 ---------- evet ötekine alışınca bu biraz göze değişik geldi ama yinede çok fazla bi değişiklik yok demi Genişletmek için tıkla ... Evet pek yok ama diğerine göre iyi
AHMED...' Alıntı: şikayet et butonunu mu diyon hasan ben denemedim de çalışmıyor mu ----------Eklendi @ 00:34:49 ---------- Yazıldı @ 00:33:41 ---------- evet ötekine alışınca bu biraz göze değişik geldi ama yinede çok fazla bi değişiklik yok demi Genişletmek için tıkla ... Evet pek yok ama diğerine göre iyi
AHMED... Üye mstf_l' Alıntı: ben bi türlü alışamadım gözüm nedense rahatsız oluyor halbuki degisen bisey yok Genişletmek için tıkla ... iyi olmuş iyi mesela öteki mobil sayfa da cevap yazdığında imza gözükmüyor du bilgisayar görünümünde şimdi bu mobil sayfada cevap yazdın mi bilgisayar görünümün de olanlara imzan gözüküyor
mstf_l' Alıntı: ben bi türlü alışamadım gözüm nedense rahatsız oluyor halbuki degisen bisey yok Genişletmek için tıkla ... iyi olmuş iyi mesela öteki mobil sayfa da cevap yazdığında imza gözükmüyor du bilgisayar görünümünde şimdi bu mobil sayfada cevap yazdın mi bilgisayar görünümün de olanlara imzan gözüküyor
AHMED... Üye Kabız Civciv' Alıntı: iyiyim Ali abi sağol arkadaşlar tekrar iyi geceler ben yatar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Kabız Civciv' Alıntı: iyiyim Ali abi sağol arkadaşlar tekrar iyi geceler ben yatar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
mstf_l Üye Kabız Civciv' Alıntı: iyiyim Ali abi sağol arkadaşlar tekrar iyi geceler ben yatar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler dostum
Kabız Civciv' Alıntı: iyiyim Ali abi sağol arkadaşlar tekrar iyi geceler ben yatar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler dostum
AHMED... Üye DiaBLoS' Alıntı: Mobile light sürümü diyorsunuz değil mi ? Genişletmek için tıkla ... evet
AHMED... Üye tinasoft' Alıntı: Hayırlı geceler gececi kardeşlerim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler dostum hoş geldin
tinasoft' Alıntı: Hayırlı geceler gececi kardeşlerim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler dostum hoş geldin
DiaBLoS Admin tinasoft' Alıntı: Hayırlı geceler gececi kardeşlerim Genişletmek için tıkla ... Şeref verdin hüsnücan
tinasoft' Alıntı: Hayırlı geceler gececi kardeşlerim Genişletmek için tıkla ... Şeref verdin hüsnücan