Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Ben başta söylediğim bir şeyi şimdi söylemiyorum.

Ders çalışmaktan / ders lafından bıktığımı söylemiştim.
Tarih çalışmaya gidiyorum şimdi, zevkle..
Zira burada kalıp düşünce özgürlüğümü anlamayıp/yanlış anlayıp.
Eveleyip/geveleyip,
Dahası saçmalayıp..
Dönüp dolaşıp aynı yere gelen/konuşan kişilerle konuşmak...

...

huri$

Üye
iyi geceler cocuklar sohbete katilmadim biliyorum ama size yeti$mek mumkun degil bende $iir bolumunde epey gerilere gidip sevdigim arkada$larin $iirlrinden bulup okudum yorum yaptim semih senin yildiz tilbe hayrani oldugunu $iir bolumundede gordum baya bir payla$imin olmu$
melek , ata , semih , gozde, dumanist, berlin ba$ka kimler varsa iyi geceler dilerim gerci sabah olmu$ iyi sabahlar dilerim cocuklar saglikla kalin

Hıh bak şimdi bu yorum oldu işte...Teşekkür ederim.Ama sevmediğimi söylemiştim bunu aynı yere geliyor ama ben napayım.Bişeye inanıp savunuyorsam benim suçum yok galiba ya
Amacıma ulaştım.En azından iyilik yaptım.Sıkılarak yapman gerekeni bir süreliğine zevkle yapacaksın.Kolay gelsin.Görüşmek üzere

Berlin Boleyn

uppsss ya can h20 sakın ol bıraz kuzum 3 gunluk dunya kendını bukadar sıkma.
Herkesın dogrusu yanlısı kendıne.
Sana tarıh kıtabıyla ıyı egglenceler.
stresinın kokusu yorumlarından buram buram geliyor.

Allaha emanetsın

Evet abla.Dikkatini çektiğine göre sende de bişeyler var sanırım konuşuruz daha sonra
İyi geceler.Allah rahatlık versin abla

ZgN-97

Üye
Uyumayan site.. Hoş

Berlin Boleyn

İyi geceler huriş ablam

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cansu gitmiş sanırım...

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gitmeseydi de yakın tarihten konuşsaydık biraz, bayadır dönemi değerlendiremedik onunla =)

ZgN-97

Üye
™ мγdяєaм;1834557' Alıntı:
İyi Uykular Ablam..

Neden Bizi Burdan Çalıp
Başka Siteye Mi Götürcen ....

Hayır öyle bir amacım yok tabiki , sadece sabaha karşı ortalıkta pek kimse olmaz botlar yada gizli yöneticiler dışında ama burda üyelerde halen varlık gösteriyor..O açıdan hoşuma gitti

Hayır öyle bir amacım yok tabiki , sadece sabaha karşı ortalıkta pek kimse olmaz botlar yada gizli yöneticiler dışında ama burda üyelerde halen varlık gösteriyor..O açıdan hoşuma gitti
Siteye birilerinin bakması gerekiyor.Bu geceki nöbetçiler biziz