lovestar
Üye
Bakıyorum senin de gönül admin ilân etmiş kendiniGönül konu kilitleyemiyor
Ayrıca arkadaşlarımızı neden dışlayayım sadece seni dışlıyorum
Brütüs işte, ne olacak...
Memleketi bilemem de bizim keyfimiz yerinde ooooh
Sana bir fotoğraf armağan edeyim o halde. Bakar bakar mışıl mışıl uyursunMitini yiyim senın telden gırmıyo olacaktım bak ne yorum yapardım su cevabına. sımdı adam toplayım baskın duzenleyecem buraya da ben sana kıyamam senıde kacırıp hapsederız ne yapalımUykudan once zıyaretıne gelıp bu cevaplarını hatırlatırdım sana Sende bır preator klasıgı yaparak harıka anlatımınla benı uykuya yollardın nasıl fıkır...... Eeeeee bebegım eeee eeee eeee
Gönül yanımda şu anda, uydurmasın o; beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber saçmaladık ahan da bu forumda diye şarkı söylüyor sana.Gönülü tanımam işim olmaz onunla...nartık emekçi,ezilmiş halkların yanındayım...ayrıca adım brütüs değil mesut...memnun oldum ey Admin-i Zalim...
Allah'ım keşke Melek gözlüklerimi daha önce yemiş olsaydı da görmez olaydım onu™ мγdяєaм;1834368' Alıntı:Yerim Gözlüklerini Gece Gece Nerden Buldun Bu Enerjiyi Forumu Sallıyosun Mübarek
Bir eksiklik oluyordu.Neler oluyor burdaa
Allah'ım keşke Melek gözlüklerimi daha önce yemiş olsaydı da görmez olaydım onu
Kabus gibisin Melek! Uyku mu bıraktın adamda
Bir de soruyor nereden buldun bu enerjiyi diye
Bakıyorum başbakanlığa da göz koymuşsun Melek?! Antreman sonuçları iyi!.. Çok güzel ve yerinde kullanıyorsun one minute'yi!™ мγdяєaм;1834416' Alıntı:Keşke Diyee Bişey Olamaz One Minute
Naptım Be Görende Çok Konuştum Sancak
Kabuss Gibiymişim Ba-ba-ba
9.9 Şiddetinde Sallamaya Devam
Abugubu gubugubu gubugubu!..Anam ben o bebegı yemem yanında uyurum evetŞımardım
bu kadar eğlence yeterçiyi geceler dostlar.sizi seviyorum...az pes oynayıp yatacam.adios...
Bakıyorum başbakanlığa da göz koymuşsun Melek?! Antreman sonuçları iyi!.. Çok güzel ve yerinde kullanıyorsun one minute'yi!
Şimdi bir de sırada %40 civarında oy alman lazım!..
Haydi birisi benden!
Yok mu arttıran???
Yakışır sana bulaşık!..Evde yaşamayı seviyorum ama bulaşık yıkamak beni deli ediyor uleeeeeeeyyyyyyynnnnn
İyi geceler Mesut!..bu kadar eğlence yeterçiyi geceler dostlar.sizi seviyorum...az pes oynayıp yatacam.adios...
İyi gecelerbu kadar eğlence yeterçiyi geceler dostlar.sizi seviyorum...az pes oynayıp yatacam.adios...
Sümüklüyse griptir!..™ мγdяєaм;1834427' Alıntı:İyi Geceler Gundi
Rüyanda Sümüklü Böcük Gör
Sümüklüyse griptir!..
Biliyorsun domuz gribi yaygın!..
Gördün mü hemen kaç Mesut!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?