By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: eyvallah bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin
L-LumieRe Üye By_GaBLiN' Alıntı: Ben yatar gençlik kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler...
haydaravısyon Üye By_GaBLiN' Alıntı: Ben yatar gençlik kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe Üye haydaravısyon' Alıntı: herkez iyi mi Genişletmek için tıkla ... iyiyiz heralde demi arkadaşlar.. Kimse konuşmuyor bugün. ----------Eklendi @ 02:35:06 ---------- Yazıldı @ 02:28:54 ---------- misafir.. Üye ol gel sana çikolata alicam hemde bitter.. Sever misin ?
haydaravısyon' Alıntı: herkez iyi mi Genişletmek için tıkla ... iyiyiz heralde demi arkadaşlar.. Kimse konuşmuyor bugün. ----------Eklendi @ 02:35:06 ---------- Yazıldı @ 02:28:54 ---------- misafir.. Üye ol gel sana çikolata alicam hemde bitter.. Sever misin ?
haydaravısyon Üye a ayli ala ula da amburleyli ap up be beyli bala bula da bamburleyli bap bup ce ceyli cala cula da camburleyli cap cup ze zeyli zala zula da zamburleyli zap zup
a ayli ala ula da amburleyli ap up be beyli bala bula da bamburleyli bap bup ce ceyli cala cula da camburleyli cap cup ze zeyli zala zula da zamburleyli zap zup
haydaravısyon Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum hayrola uyku mu tutmadı? Genişletmek için tıkla ... evet
LuckyDALT0N Üye ​Aleykümselaaam AHMED...' Alıntı: selamun aleykum arkadaşlar Genişletmek için tıkla ...