Hasan Üye aleykümselam ----------Eklendi @ 01:30:36 ---------- Yazıldı @ 01:29:24 ---------- hoşgeldin ali ----------Eklendi @ 01:31:32 ---------- Yazıldı @ 01:30:36 ---------- s.a oğuz
aleykümselam ----------Eklendi @ 01:30:36 ---------- Yazıldı @ 01:29:24 ---------- hoşgeldin ali ----------Eklendi @ 01:31:32 ---------- Yazıldı @ 01:30:36 ---------- s.a oğuz
By_GaBLiN Üye Fring Türkçe var mi peki ----------Eklendi @ 01:34:45 ---------- Yazıldı @ 01:34:00 ---------- DiaBLoS' Alıntı: selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... A.s hoşgeldin Ali abi
Fring Türkçe var mi peki ----------Eklendi @ 01:34:45 ---------- Yazıldı @ 01:34:00 ---------- DiaBLoS' Alıntı: selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... A.s hoşgeldin Ali abi
L-LumieRe Üye hasane51' Alıntı: nasılsın adaş Genişletmek için tıkla ... bana diyon demi ? Iyiyim sen nasilsin radyo dinliyorum
hasane51' Alıntı: nasılsın adaş Genişletmek için tıkla ... bana diyon demi ? Iyiyim sen nasilsin radyo dinliyorum
By_GaBLiN Üye hasane51' Alıntı: aleykümselam ----------Eklendi @ 01:30:36 ---------- Yazıldı @ 01:29:24 ---------- hoşgeldin ali ----------Eklendi @ 01:31:32 ---------- Yazıldı @ 01:30:36 ---------- s.a oğuz Genişletmek için tıkla ... A.s Hasan
hasane51' Alıntı: aleykümselam ----------Eklendi @ 01:30:36 ---------- Yazıldı @ 01:29:24 ---------- hoşgeldin ali ----------Eklendi @ 01:31:32 ---------- Yazıldı @ 01:30:36 ---------- s.a oğuz Genişletmek için tıkla ... A.s Hasan
Hasan Üye L-LumieRe' Alıntı: bana diyon demi ? Iyiyim sen nasilsin radyo dinliyorum Genişletmek için tıkla ... Başka hasan varmıben de iyiyim
L-LumieRe' Alıntı: bana diyon demi ? Iyiyim sen nasilsin radyo dinliyorum Genişletmek için tıkla ... Başka hasan varmıben de iyiyim
By_GaBLiN Üye Anıl şimdi nokia smart installeri çıkardım şu eksik diyor bulabilir miyiz ki bunu " ovi notification api "
Anıl şimdi nokia smart installeri çıkardım şu eksik diyor bulabilir miyiz ki bunu " ovi notification api "
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoş geldin metin iyi geceler... Nasilsin..
Hasan Üye Elveda arkadaşlar... bu sizlere son satırlarım, artık yokum! yaptığım şeyin henüz erken olduğunu biliorum ama artık dayanamıyorum ...hayata gözlerimi kapamamın zamanı geldi .... acayip uykum var
Elveda arkadaşlar... bu sizlere son satırlarım, artık yokum! yaptığım şeyin henüz erken olduğunu biliorum ama artık dayanamıyorum ...hayata gözlerimi kapamamın zamanı geldi .... acayip uykum var