arslansem
Üye
Ne zaman konuşmayı öğreneceksin sen™ мγdяєaм;1834006' Alıntı:Sende Benim HERŞEYİMSİN Ablam ...
Aaaa Çokk Ayıppp Semihh Çokk Ayıppp
Detttt YaniiHattaaa ve Hattaaa
Hahhpuhhhh
anladım gelir tahakkukçusun tamam
ama tam meslektaş sayılmayız...ben işin aksiyon kısmındayım sen masa başında pc ile haşır neşirsin
niye oyle dedin bak $imdii aaBırakın şu hasta muhabbetini ya..Nefret ediyorum hastanelerden
Ya tabii ki öyle ama dayanamıyorum ben hiç...Kokusu bile tiksindirici geliyor bana...Mesela kan veremiyorum hiç.Bi kere kan grubu için bir damla kan aldılar.Beni görseniz ya Allah ım başım dönüyor midem bulanıyor aha ölüyorum dedimniye oyle dedin bak $imdii aa
allah du$urmesin ama biçok insanin hayati orda geçiyo semih
kimi hasta olarak kimi çali$an olarak nefret etme dua et karde$im
Ya tabii ki öyle ama dayanamıyorum ben hiç...Kokusu bile tiksindirici geliyor bana...Mesela kan veremiyorum hiç.Bi kere kan grubu için bir damla kan aldılar.Beni görseniz ya Allah ım başım dönüyor midem bulanıyor aha ölüyorum dedimpek iyi anılarım yok.Bu yüzden sevmiyorum
Kıyamazsın sen bana™ мγdяєaм;1834058' Alıntı:İyi Kann Alamamışlar
Gell Benn Alırım Kanını
™ мγdяєaм;1834028' Alıntı:Harbi ÖyleyimArada Bi Acile Giriyorum
Miğdem Kalkıyorr Mesuttt
Gecen Arkadasım İntihar Etmıs 2o Den Fazla İ l a ç İçmiş
Hastanede Yıkadılar Miğdesini T2 ye Yatırdılarr
Allahı'mm Adam Ordaa Yara Bere İçersinde Kalmışş.
Kuscaktım Yemınlee Yaa Çok Kötüü Allah Kımseye Kaza Vermesin.
Anestezi Yoğun Bakım da, Öylee İçler Acısı Durumlar Var.
Konuşmama Nee Olmuşş Semih
Kızıyosan Demem
valla benim midem alışkın ambulansta 4 kişi götürdüm gecen sevk zehirlenme alayı kustular gidene kadar bende tık yok poşet poşet aldım attım
alışıyo insan melek.arkadaşına da geçmiş olsun.mide yıkamak kolay ya ben öğretirim sana...
al nazogastrik kırmızı veya turuncu sondayı (orta yaş için uygun) ver burundan aşağı tabii hasta bilnci yerindeyse yutkunmasını söyleyeceksin.sonra biraz ilerleyince 50 lik enjektörler vardır büyük onla sondanın ucuna takıp geri cekerek enjektöre mide sıvsının gelip gelmediğini kontrol ediyosun.dr midede olduguna karar verirse sabitliyosun sondayı enjektöre izotonik doldurup basıyosun mideye geri cekiyorsun.tabii ileri vakalarda aspiratöre de takabilirsin sondanın ucunu.5-6 tablet te aktif kömür eritip nazogastrikten mideye gönderdinmi daha baba tutmaz o hastaya...
can sıkıntsından ders veriyom size...idare edin
anliyorum ablacim ozaman mesut u tebriik etmek gerek her nobetinde kimbilir kac yarali acili insan goruyo hayata dondurme cabasi veriyo allah kolaylik versin onlara dileyimYa tabii ki öyle ama dayanamıyorum ben hiç...Kokusu bile tiksindirici geliyor bana...Mesela kan veremiyorum hiç.Bi kere kan grubu için bir damla kan aldılar.Beni görseniz ya Allah ım başım dönüyor midem bulanıyor aha ölüyorum dedimpek iyi anılarım yok.Bu yüzden sevmiyorum
™ мγdяєaм;1834074' Alıntı:Yaaa Çokk TiksinçsinYaaa Alışıyorr İnsan Amaa Benn Fenalaşıyorum.
Yanii İçimm Kıyılıyorr, Düşcek Gibi Oluyorum Yaa
Tamam Hastanese Olayını Kapatalım
Teşekkürler Ayrıca.
™ мγdяєaм;1834068' Alıntı:Zibidi Hoş Geldin
Semih Öyle Bi Piss Kıyarım Ki
anliyorum ablacim ozaman mesut u tebriik etmek gerek her nobetinde kimbilir kac yarali acili insan goruyo hayata dondurme cabasi veriyo allah kolaylik versin onlara dileyim
melek ugra$ama $u cocukla
™ мγdяєaм;1834083' Alıntı:Tamam Ablamm Uğraşmam
duydun mu melek akıllı ol bakiim
vay abla olaya son noktayı koydu...artık ATA nokta koyamıyor çünkü forumun birablası var
selamın aleyküm.
tiksinç dediniz tam benim ilgi alanım tiksinç olan herşey, severim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?