Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: Çok sükür iyiyim bende uykum geldi yatacam bakıp çıkayım dedim iyi sohbetler size Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler
Şehriyar' Alıntı: Çok sükür iyiyim bende uykum geldi yatacam bakıp çıkayım dedim iyi sohbetler size Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler
By_GaBLiN Üye Revengeful' Alıntı: O an burada degildin Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) Revengeful*, Pondusss, Boyabatlı57, - SerkeŞ -*+, By_GaBLiN+, Şehriyar+, anılbaran+ Genişletmek için tıkla ... Yoo burdaydım olabilir sonuçta kul yapısı bu her zaman doğru gösterecek değil demi
Revengeful' Alıntı: O an burada degildin Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) Revengeful*, Pondusss, Boyabatlı57, - SerkeŞ -*+, By_GaBLiN+, Şehriyar+, anılbaran+ Genişletmek için tıkla ... Yoo burdaydım olabilir sonuçta kul yapısı bu her zaman doğru gösterecek değil demi
Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: olsalar ne olacak yönetici onayına düşecek mesajları Genişletmek için tıkla ...
By_GaBLiN Üye TeAmo42' Alıntı: 8 oldu s.a arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... A.s hoşgeldin
Amaru Shady Üye TeAmo42' Alıntı: 8 oldu s.a arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s iyiyim
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap TeAmo42' Alıntı: 8 oldu s.a arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam teşekkürler sen nasılsın
TeAmo42' Alıntı: 8 oldu s.a arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam teşekkürler sen nasılsın
TeAmo42 Üye Boyabatlı57' Alıntı: Aleykum selam teşekkürler sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağol kardeşim.
Boyabatlı57' Alıntı: Aleykum selam teşekkürler sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağol kardeşim.
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Yobooo yobooo yobooo Genişletmek için tıkla ... birazzdan üçlü çektirir