.BlueTR Üye mstf_l' Alıntı: Operanın falan beles internete girmek icin editlenmis hali ama yasak ve verdigim linkte gizli sekilde (!) dagıtacakmıs eleman bide ayarları fazla dagıtılırsa o ayarın kapandıgına dair inanısları var Genişletmek için tıkla ... tamam öğrendim artık ölebilirim
mstf_l' Alıntı: Operanın falan beles internete girmek icin editlenmis hali ama yasak ve verdigim linkte gizli sekilde (!) dagıtacakmıs eleman bide ayarları fazla dagıtılırsa o ayarın kapandıgına dair inanısları var Genişletmek için tıkla ... tamam öğrendim artık ölebilirim
coldman41 Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleyküm kimler var hacılar daha 10000 yapamadınız mi konuyu Genişletmek için tıkla ... ramazandan beri ugrasuyorum aslında 10000 olsun diye ama oldu
AHMED...' Alıntı: selamun aleyküm kimler var hacılar daha 10000 yapamadınız mi konuyu Genişletmek için tıkla ... ramazandan beri ugrasuyorum aslında 10000 olsun diye ama oldu
mstf_l Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleyküm kimler var hacılar daha 10000 yapamadınız mi konuyu Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam
AHMED...' Alıntı: selamun aleyküm kimler var hacılar daha 10000 yapamadınız mi konuyu Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam
coldman41 Üye By_GaBLiN' Alıntı: Kötüyüm Be Hasan Genişletmek için tıkla ... ne oldugunu anlat rahatlarsın ----------Eklendi @ 00:56:16 ---------- Yazıldı @ 00:55:44 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
By_GaBLiN' Alıntı: Kötüyüm Be Hasan Genişletmek için tıkla ... ne oldugunu anlat rahatlarsın ----------Eklendi @ 00:56:16 ---------- Yazıldı @ 00:55:44 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
mstf_l Üye coldman41' Alıntı: aha da kayışları kopardı Genişletmek için tıkla ... Arada oluyo ona öyle gecen de a takmıstı
coldman41' Alıntı: aha da kayışları kopardı Genişletmek için tıkla ... Arada oluyo ona öyle gecen de a takmıstı
By_GaBLiN Üye coldman41' Alıntı: hoşgeldin de ne oldu ? Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk pcyi kaldırdım ----------Eklendi @ 00:56:37 ---------- Yazıldı @ 00:56:18 ---------- Pondusss' Alıntı: hoşgeldin oğuz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Furkan
coldman41' Alıntı: hoşgeldin de ne oldu ? Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk pcyi kaldırdım ----------Eklendi @ 00:56:37 ---------- Yazıldı @ 00:56:18 ---------- Pondusss' Alıntı: hoşgeldin oğuz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Furkan