Oğuzhan Üye Pondusss' Alıntı: alanın ne?? ----------Eklendi @ 01:24:48 ---------- Yazıldı @ 01:24:16 ---------- hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
Pondusss' Alıntı: alanın ne?? ----------Eklendi @ 01:24:48 ---------- Yazıldı @ 01:24:16 ---------- hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
.BlueTR Üye Kabız Civciv' Alıntı: sağol noldu yaa? Genişletmek için tıkla ... Kız meselesi karşılıklı küfürleştik kızla tuhaf olan şey 2aydır çıkıyoduk
Kabız Civciv' Alıntı: sağol noldu yaa? Genişletmek için tıkla ... Kız meselesi karşılıklı küfürleştik kızla tuhaf olan şey 2aydır çıkıyoduk
Oğuzhan Üye .BlueTR' Alıntı: Kız meselesi karşılıklı küfürleştik kızla tuhaf olan şey 2aydır çıkıyoduk Genişletmek için tıkla ... oha küfürleştiniz mi
.BlueTR' Alıntı: Kız meselesi karşılıklı küfürleştik kızla tuhaf olan şey 2aydır çıkıyoduk Genişletmek için tıkla ... oha küfürleştiniz mi
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: komik mi? Genişletmek için tıkla ... metinnn bır ıkı gundur keyıfsızsın sankı...
m_542tf Üye .BlueTR' Alıntı: Kız meselesi karşılıklı küfürleştik kızla tuhaf olan şey 2aydır çıkıyoduk Genişletmek için tıkla ... küfürleşmek cık cık cık hiç yakıştıramadım.
.BlueTR' Alıntı: Kız meselesi karşılıklı küfürleştik kızla tuhaf olan şey 2aydır çıkıyoduk Genişletmek için tıkla ... küfürleşmek cık cık cık hiç yakıştıramadım.
Amaru Shady Üye bugün 2 türk takımı da kaybetti. Hem fenerbahçe hem galatasaray tabi basketboldan bahsediyorum
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: alanın ne?? ----------Eklendi @ 01:24:48 ---------- Yazıldı @ 01:24:16 ---------- hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Kağıt verdiler alan kısmında imam hatip lisesi yazıyo
Pondusss' Alıntı: alanın ne?? ----------Eklendi @ 01:24:48 ---------- Yazıldı @ 01:24:16 ---------- hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Kağıt verdiler alan kısmında imam hatip lisesi yazıyo
.BlueTR Üye m_542tf' Alıntı: komiklikmi kalır bu saatte ? Genişletmek için tıkla ... kalmaz olurmu sen burada ramazanları gör 2011 ramazan aylarındaki mesajlara bak mesela herkes tuhaf tuhaf şeyler paylaşırdı buraya nasıl eğlenirdik 2012 ramazanını sabırsızlıkla bekliyorum
m_542tf' Alıntı: komiklikmi kalır bu saatte ? Genişletmek için tıkla ... kalmaz olurmu sen burada ramazanları gör 2011 ramazan aylarındaki mesajlara bak mesela herkes tuhaf tuhaf şeyler paylaşırdı buraya nasıl eğlenirdik 2012 ramazanını sabırsızlıkla bekliyorum
Oğuzhan Üye pondusss sana birşey itiraf etmek istiyorum ben basketbolu sevmiyorum hiç zevkli gelmiyo sen benim basketbolu sevdiğimi sanıyosun galiba
pondusss sana birşey itiraf etmek istiyorum ben basketbolu sevmiyorum hiç zevkli gelmiyo sen benim basketbolu sevdiğimi sanıyosun galiba
.BlueTR Üye m_542tf' Alıntı: küfürleşmek cık cık cık hiç yakıştıramadım. Genişletmek için tıkla ... Bana ne dediğini bilsen evine gidip hertarafından bıçaklardın
m_542tf' Alıntı: küfürleşmek cık cık cık hiç yakıştıramadım. Genişletmek için tıkla ... Bana ne dediğini bilsen evine gidip hertarafından bıçaklardın
Oğuzhan Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar Ali yatar . Hepinize iyi geceler diler ... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Ali abi
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk arkadaşlar Ali yatar . Hepinize iyi geceler diler ... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Ali abi
Amaru Shady Üye Boyabatlı57' Alıntı: Kağıt verdiler alan kısmında imam hatip lisesi yazıyo Genişletmek için tıkla ... üniversitede ne okumak istiyorsun peki
Boyabatlı57' Alıntı: Kağıt verdiler alan kısmında imam hatip lisesi yazıyo Genişletmek için tıkla ... üniversitede ne okumak istiyorsun peki
Oğuzhan Üye .BlueTR' Alıntı: Neyse Mavi Android arkadaşınız kaçar iyi geceler ... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
.BlueTR' Alıntı: Neyse Mavi Android arkadaşınız kaçar iyi geceler ... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
m_542tf Üye Pondusss' Alıntı: bugün 2 türk takımı da kaybetti. Hem fenerbahçe hem galatasaray tabi basketboldan bahsediyorum Genişletmek için tıkla ... hatırlatma furkan ama şuda bir gerçek cska bu yılın namağlup tek takımı diğeri geçen yılın şampiyonu
Pondusss' Alıntı: bugün 2 türk takımı da kaybetti. Hem fenerbahçe hem galatasaray tabi basketboldan bahsediyorum Genişletmek için tıkla ... hatırlatma furkan ama şuda bir gerçek cska bu yılın namağlup tek takımı diğeri geçen yılın şampiyonu
anılbaran Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yarın ne olacağımız belli mi? Genişletmek için tıkla ... belkide ölcem