SHS Üye sanada ----------Eklendi @ 00:07:24 ---------- Yazıldı @ 00:07:05 ---------- m_542tf' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler ağabey
sanada ----------Eklendi @ 00:07:24 ---------- Yazıldı @ 00:07:05 ---------- m_542tf' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler ağabey
m_542tf Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyiz abi sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağolasın bugece sakin mi burası ne?
- SerkeŞ -' Alıntı: iyiyiz abi sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağolasın bugece sakin mi burası ne?
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum . Sen de hoş geldin
SHS Üye m_542tf' Alıntı: sağolasın bugece sakin mi burası ne? Genişletmek için tıkla ... evet öyle gibi hayırlısı Boyabatlı57' Alıntı: Hoş buldum . Sen de hoş geldin Genişletmek için tıkla ... sağol hoşbuldum
m_542tf' Alıntı: sağolasın bugece sakin mi burası ne? Genişletmek için tıkla ... evet öyle gibi hayırlısı Boyabatlı57' Alıntı: Hoş buldum . Sen de hoş geldin Genişletmek için tıkla ... sağol hoşbuldum
m_542tf Üye Blackhawk1111' Alıntı: Herkese Selam. Mustafa abi nasılsın. Genişletmek için tıkla ... sağol kara şahin seni sormalı
Blackhawk1111' Alıntı: Herkese Selam. Mustafa abi nasılsın. Genişletmek için tıkla ... sağol kara şahin seni sormalı
SHS Üye Blackhawk1111' Alıntı: Herkese Selam. Mustafa abi nasılsın. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam
OttomaN TigeR Üye m_542tf' Alıntı: sağol kara şahin seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Iyilik abi sağol nasıl olsun ışte aynı siz burda olunca bizde daha iyi oluyoruz. ----------Eklendi @ 00:24:19 ---------- Yazıldı @ 00:23:43 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Sen nasılsın kardeşim.
m_542tf' Alıntı: sağol kara şahin seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Iyilik abi sağol nasıl olsun ışte aynı siz burda olunca bizde daha iyi oluyoruz. ----------Eklendi @ 00:24:19 ---------- Yazıldı @ 00:23:43 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Sen nasılsın kardeşim.
SHS Üye Blackhawk1111' Alıntı: Iyilik abi sağol nasıl olsun ışte aynı siz burda olunca bizde daha iyi oluyoruz. ----------Eklendi @ 00:24:19 ---------- Yazıldı @ 00:23:43 ---------- Sen nasılsın kardeşim. Genişletmek için tıkla ... sağol iyiyim sen nasılsın? ----------Eklendi @ 00:29:50 ---------- Yazıldı @ 00:29:26 ---------- anılbaran' Alıntı: siz takılın canım sıkıldı belkı sonra gelırım Genişletmek için tıkla ... noldu dostum gece gece
Blackhawk1111' Alıntı: Iyilik abi sağol nasıl olsun ışte aynı siz burda olunca bizde daha iyi oluyoruz. ----------Eklendi @ 00:24:19 ---------- Yazıldı @ 00:23:43 ---------- Sen nasılsın kardeşim. Genişletmek için tıkla ... sağol iyiyim sen nasılsın? ----------Eklendi @ 00:29:50 ---------- Yazıldı @ 00:29:26 ---------- anılbaran' Alıntı: siz takılın canım sıkıldı belkı sonra gelırım Genişletmek için tıkla ... noldu dostum gece gece
m_542tf Üye anılbaran' Alıntı: siz takılın canım sıkıldı belkı sonra gelırım Genişletmek için tıkla ... nereye daha karpuz kesecektik
anılbaran' Alıntı: siz takılın canım sıkıldı belkı sonra gelırım Genişletmek için tıkla ... nereye daha karpuz kesecektik
anılbaran Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sağol iyiyim sen nasılsın? ----------Eklendi @ 00:29:50 ---------- Yazıldı @ 00:29:26 ---------- noldu dostum gece gece Genişletmek için tıkla ... boşver
- SerkeŞ -' Alıntı: sağol iyiyim sen nasılsın? ----------Eklendi @ 00:29:50 ---------- Yazıldı @ 00:29:26 ---------- noldu dostum gece gece Genişletmek için tıkla ... boşver