minoo Üye İmzam çok anlamlı Evet arkadaşım matrax dinliyorum şu an ve koptum bi ara yerlere düşcem sandım gülmekten
İmzam çok anlamlı Evet arkadaşım matrax dinliyorum şu an ve koptum bi ara yerlere düşcem sandım gülmekten
L-LumieRe Üye nasıll noo.. Gordum sankı ama tovbelıyım ben matraxı bıraktım yazılı aksamı sabah kadar dınleyıp gıdıp yazılıda 35 aldım :
nasıll noo.. Gordum sankı ama tovbelıyım ben matraxı bıraktım yazılı aksamı sabah kadar dınleyıp gıdıp yazılıda 35 aldım :
minoo Üye L-LumieRe' Alıntı: nasıll noo.. Gordum sankı ama tovbelıyım ben matraxı bıraktım yazılı aksamı sabah kadar dınleyıp gıdıp yazılıda 35 aldım : Genişletmek için tıkla ... Çok iyiydi ya
L-LumieRe' Alıntı: nasıll noo.. Gordum sankı ama tovbelıyım ben matraxı bıraktım yazılı aksamı sabah kadar dınleyıp gıdıp yazılıda 35 aldım : Genişletmek için tıkla ... Çok iyiydi ya
tempestshine Üye L-LumieRe' Alıntı: nasıll noo.. Gordum sankı ama tovbelıyım ben matraxı bıraktım yazılı aksamı sabah kadar dınleyıp gıdıp yazılıda 35 aldım : Genişletmek için tıkla ... Gene iyisin ben 19
L-LumieRe' Alıntı: nasıll noo.. Gordum sankı ama tovbelıyım ben matraxı bıraktım yazılı aksamı sabah kadar dınleyıp gıdıp yazılıda 35 aldım : Genişletmek için tıkla ... Gene iyisin ben 19
L-LumieRe Üye batarya hala devam 3g de 4 saat felan gıdıyor.. Gun gectıkce artıyor saat bakalım 1 hafta felan devam etcem bununla.
batarya hala devam 3g de 4 saat felan gıdıyor.. Gun gectıkce artıyor saat bakalım 1 hafta felan devam etcem bununla.
Rich4arD Üye tempestshine' Alıntı: Gene iyisin ben 19 Genişletmek için tıkla ... Ahahaha ciddi misin?
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: nasıll noo.. Gordum sankı ama tovbelıyım ben matraxı bıraktım yazılı aksamı sabah kadar dınleyıp gıdıp yazılıda 35 aldım : Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe' Alıntı: nasıll noo.. Gordum sankı ama tovbelıyım ben matraxı bıraktım yazılı aksamı sabah kadar dınleyıp gıdıp yazılıda 35 aldım : Genişletmek için tıkla ...
haydaravısyon Üye L-LumieRe' Alıntı: nasıll noo.. Gordum sankı ama tovbelıyım ben matraxı bıraktım yazılı aksamı sabah kadar dınleyıp gıdıp yazılıda 35 aldım : Genişletmek için tıkla ...
L-LumieRe' Alıntı: nasıll noo.. Gordum sankı ama tovbelıyım ben matraxı bıraktım yazılı aksamı sabah kadar dınleyıp gıdıp yazılıda 35 aldım : Genişletmek için tıkla ...
tempestshine Üye Rich4arD' Alıntı: Ahahaha ciddi misin? Genişletmek için tıkla ... Evet.hayatımda aldığım en düşük not
Rich4arD' Alıntı: Ahahaha ciddi misin? Genişletmek için tıkla ... Evet.hayatımda aldığım en düşük not
L-LumieRe Üye minoo' Alıntı: Çok iyiydi ya Genişletmek için tıkla ... yaaa ama aklıma dusurdun sımdı yapılmazkı bu... hemen kulaklıgımı bulmam lazım özledım zekiyiiii
minoo' Alıntı: Çok iyiydi ya Genişletmek için tıkla ... yaaa ama aklıma dusurdun sımdı yapılmazkı bu... hemen kulaklıgımı bulmam lazım özledım zekiyiiii
Rich4arD Üye tempestshine' Alıntı: Evet.hayatımda aldığım en düşük not Genişletmek için tıkla ... Ona da sen şükret benim hayatımda aldığım en düşük not -15
tempestshine' Alıntı: Evet.hayatımda aldığım en düşük not Genişletmek için tıkla ... Ona da sen şükret benim hayatımda aldığım en düşük not -15