lovestar Üye s.a millet...beşiktaşım öyle büyüksün ki şu rakip tarafları diyarbakırlardan medet umar hale getirdin...ah şu korkunun gözünü seveyim...
s.a millet...beşiktaşım öyle büyüksün ki şu rakip tarafları diyarbakırlardan medet umar hale getirdin...ah şu korkunun gözünü seveyim...
EroL Emekli Yönetici Davut™;1830298' Alıntı: iyiyim sağolun sizleri sormalı..... neşem yerinde bjk berabere kaldı Genişletmek için tıkla ... çok sevinmişsiniz diyarbakırsporlumusun ?
Davut™;1830298' Alıntı: iyiyim sağolun sizleri sormalı..... neşem yerinde bjk berabere kaldı Genişletmek için tıkla ... çok sevinmişsiniz diyarbakırsporlumusun ?
huri$ Üye lovestar' Alıntı: s.a millet...beşiktaşım öyle büyüksün ki şu rakip tarafları diyarbakırlardan medet umar hale getirdin...ah şu korkunun gözünü seveyim... Genişletmek için tıkla ... a.s ho$geldin ben bir be$ikta$li olarak bugun maç oldugunu bile bilmiyorum hep enesin yuzunden madem bu takimi tutmami istedin maçgunlerini bari soylersin gecen maçi alper naklen anlatmi$ti bu maçi kaçirdik tuh
lovestar' Alıntı: s.a millet...beşiktaşım öyle büyüksün ki şu rakip tarafları diyarbakırlardan medet umar hale getirdin...ah şu korkunun gözünü seveyim... Genişletmek için tıkla ... a.s ho$geldin ben bir be$ikta$li olarak bugun maç oldugunu bile bilmiyorum hep enesin yuzunden madem bu takimi tutmami istedin maçgunlerini bari soylersin gecen maçi alper naklen anlatmi$ti bu maçi kaçirdik tuh
X-LifeHard Üye Berlin Boleyn' Alıntı: arkadaşlar maxi cafeye gelin buraya yazınca mesaj kaygısı güttüğümüz sanılıyormuş... Genişletmek için tıkla ... Alperen abi o yorumu herkes için söylediğini sanmıyorum
Berlin Boleyn' Alıntı: arkadaşlar maxi cafeye gelin buraya yazınca mesaj kaygısı güttüğümüz sanılıyormuş... Genişletmek için tıkla ... Alperen abi o yorumu herkes için söylediğini sanmıyorum
Berlin Boleyn insanlar kendilerini savunabilirler gerek duyarlarsa avukatlık yapmaya gerek yok.. bu konu diğerinden daha önce vardı ve bu saatlerde hep bu konuya yazılıyorsu zaten.. isteyen istediği yerde muhabbet eder..
insanlar kendilerini savunabilirler gerek duyarlarsa avukatlık yapmaya gerek yok.. bu konu diğerinden daha önce vardı ve bu saatlerde hep bu konuya yazılıyorsu zaten.. isteyen istediği yerde muhabbet eder..
Berlin Boleyn nerde ata ya ben atayı istiyorum yaaa --------------- Ekleme --------------- iyi geceler semih hoşgeldin.. nasılsın?
nerde ata ya ben atayı istiyorum yaaa --------------- Ekleme --------------- iyi geceler semih hoşgeldin.. nasılsın?
X-LifeHard Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Enes'in tespiti doğu bu açık seçik gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Ama son bir kaç gündür gece buraya uğrayanlarda azaldı
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Enes'in tespiti doğu bu açık seçik gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Ama son bir kaç gündür gece buraya uğrayanlarda azaldı