huri$ Üye X-LifeHard' Alıntı: İyi akşamlar abla İyiz biz sen? Genişletmek için tıkla ... sagol tesekkur ederim furkan Berlin Boleyn' Alıntı: hoşgeldin ablacım nasılsın kuzum? Genişletmek için tıkla ... sende sagol canim ben nasilim ben ebruuliyim cocuklar
X-LifeHard' Alıntı: İyi akşamlar abla İyiz biz sen? Genişletmek için tıkla ... sagol tesekkur ederim furkan Berlin Boleyn' Alıntı: hoşgeldin ablacım nasılsın kuzum? Genişletmek için tıkla ... sende sagol canim ben nasilim ben ebruuliyim cocuklar
huri$ Üye Berlin Boleyn' Alıntı: renkler içinde dansmı ediyorsun ablacım senin ruhun hep desen desen zaten Genişletmek için tıkla ... canim oyle degil bak anlatayim biraz a$ik, biraz uzgun,biraz yorgun ,biraz bikkin,biraz kizgin , biraz kirgin, biraz duygulu , biraz ne$eli , yani EBRUULi anladinmi canim
Berlin Boleyn' Alıntı: renkler içinde dansmı ediyorsun ablacım senin ruhun hep desen desen zaten Genişletmek için tıkla ... canim oyle degil bak anlatayim biraz a$ik, biraz uzgun,biraz yorgun ,biraz bikkin,biraz kizgin , biraz kirgin, biraz duygulu , biraz ne$eli , yani EBRUULi anladinmi canim