anılbaran Üye Pondusss' Alıntı: iOS çok iyi. Özellikle oyun konusunda şüphesiz en iyi sistem. Ama sen bi şey yapamıyorsun. Apple ne verirse o var. Ama Android'de öyle değil. Açık kaynak kodlu ve daha özgür. Genişletmek için tıkla ... evet bilıyorum ama zararlı yazılım haberlesi çok gezıyo o yuzden
Pondusss' Alıntı: iOS çok iyi. Özellikle oyun konusunda şüphesiz en iyi sistem. Ama sen bi şey yapamıyorsun. Apple ne verirse o var. Ama Android'de öyle değil. Açık kaynak kodlu ve daha özgür. Genişletmek için tıkla ... evet bilıyorum ama zararlı yazılım haberlesi çok gezıyo o yuzden
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: zaten aranızda bi muhabbet dönüyo balıklama giremedim Genişletmek için tıkla ... hani muhabbet... Oyle 2 kelıme 1 smiley atıp duruyoruz
- SerkeŞ -' Alıntı: zaten aranızda bi muhabbet dönüyo balıklama giremedim Genişletmek için tıkla ... hani muhabbet... Oyle 2 kelıme 1 smiley atıp duruyoruz
mstf_l Üye By_GaBLiN' Alıntı: Öyleydi Ama Bizimkilerden Ses Seda Çıkmadı Bende Devam Ediyorum Genişletmek için tıkla ... Cakaaal
By_GaBLiN' Alıntı: Öyleydi Ama Bizimkilerden Ses Seda Çıkmadı Bende Devam Ediyorum Genişletmek için tıkla ... Cakaaal
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: galaxy nexus nasıl sizce? Genişletmek için tıkla ... iyi ama ben beğenmedim. Ama şöyle bi artısı var: güncelleme sıkıntısı olmayacak .
- SerkeŞ -' Alıntı: galaxy nexus nasıl sizce? Genişletmek için tıkla ... iyi ama ben beğenmedim. Ama şöyle bi artısı var: güncelleme sıkıntısı olmayacak .
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: Bunu hatırlayan vamı gençleeerrr Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin akif hatırlıyorum galiba bunu
'Patron' Alıntı: Bunu hatırlayan vamı gençleeerrr Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin akif hatırlıyorum galiba bunu
anılbaran Üye 'Patron' Alıntı: Bunu hatırlayan vamı gençleeerrr Genişletmek için tıkla ... iyi geceler başkanım
By_GaBLiN Üye 'Patron' Alıntı: Bunu hatırlayan vamı gençleeerrr Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Akif
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: Neyse Nerde o Eski Muhabbet hele Ramazandaki . hadi iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... Gelen Ramazan diyo gidiyo. Neyse o zamana kadar da buradayım. o zaman da burada olacağım
'Patron' Alıntı: Neyse Nerde o Eski Muhabbet hele Ramazandaki . hadi iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... Gelen Ramazan diyo gidiyo. Neyse o zamana kadar da buradayım. o zaman da burada olacağım